Elite Airlines

Κατι επιασε το αυτι / ματι μου για εκκινηση πτησεων τελη Οκτωβριου.. (μονο το Β747, για την ιστορια με τα 6 Α320 ουτε παραμυθακι του Αντερσεν να ηταν). Δεν το πιστευω, μιας και ο,τι εχει να επιδειξει ο προεδρος της μεχρι τωρα, ηταν μονο φουσκες.. Εχει κανεις καποιο ινπουτ;

Δεν υπάρχει (ούτε υπήρχε) περίπτωση για A320 ή οτιδήποτε άλλο καθώς εξ αρχής έχουν δηλώσει οτι θα εκτελούν μόνο cargo πτήσεις:
http://athensairport.blogspot.com/2009/ ... -news.html
The company will only operate charter cargo flights. No pax flights to be performed, as it's not in their business plan.
Ειναι σε καλό δρόμο πάντως και θα ξεκινήσουν οντως πτήσεις.. Περισσοτερα σε λίγο..

makedonas":2t369e4k said:
....... μιας και ο,τι εχει να επιδειξει ο προεδρος της μεχρι τωρα, ηταν μονο φουσκες.. Εχει κανεις καποιο ινπουτ;
Μηπως ξέρετε ποιός ειναι πρόεδροσ τησ Ελιτ????

Mr Theodore Karabatis President
Mr Elani Kakavani Finance Manager
Mr Thanasis Thanasopolos Operations Manager
Mr Ioannis Nikoletatos Technical Manager
Mr Theoklitos Nikoletatos Quality Assurance Manager

και στο ownership:
Nikoletatos Percent share 1% Acquire date Feb 2007
Pappas Aristeidis Percent share 99% Acquire date Feb 2007

Πάντως ο Καραμπάτης δεν νομίζω πως είχε καμία σχέση με Cronus... Με άλλες εταιρείες είχε σχέση (Venus κτλ.)

Το ξερω, αλλα το διορθωτικο μου ποστ διαγραφηκε κατα παραξενο τροπο.. Υπεθεσα γιατι ανεφερα τα ονοματα των εταιρειων που εμπλεχθηκε, αλλα τελος παντων. Ναι, ξερω με ποιες εταιρειες συνδεθηκε το ονομα του κυριου.

Η ερωτηση του μηνα που μας αφηνει σε λιγες μερες... Γιατι το "δραμα" της Α3 με την ΟΑ μας αφηνει αδιαφορους, γιατι το πραγματικο δραμα παιζεται στα χαρτια και στους στενους, σκοτεινους διαδρομους της ΥΠΑ και καθε ΥΠΑ με τζογο την υπαρξη μικρων εταιριων που το συστημα δεν τις αφηνει να ανοιξουν τα φτερα τους... γκουχ γκουχ

:banana:

Η εταιρια θα λειτουργησει ποτε, ή παπαλα? Ρωταω για να ξερω σε ποια κατηγορια να την βαλω στην ιστοσελιδα μου... Οπως φαινεται στην καπως πιο προσφατη φωτο του seven εχει πιασει αραχνες... :mrgreen: Ο Mernion με ειχε πει κατα τον Οκτωβρη αν δεν κανω λαθος οτι θα λειτουργησει.. Αλλα μαλλον περονοσπορος επεσε.. ;) Καποτε λεει ειχαμε εδω κατι σαϊνια που δηλωναν γνωστες και με πληροφοριες μεσα απο την ΥΠΑ (τοτε θυμαμαι σχετικα με τη λειτουργεια της ΗΙΑ) Που ειναι τα παιντία, οεο?

makedonas":35eac5oj said:
Ο Mernion με ειχε πει κατα τον Οκτωβρη αν δεν κανω λαθος οτι θα λειτουργησει..

Ναι αλλά δεν είχα πει ποιον Οκτώβριο... Του 2009; Του 2010; Του 2100; :twisted: :twisted:
Οπως ξέρεις το έχω αφήσει προς το παρόν το "άθλημα", οπότε εγώ πληροφορίες δεν μπορώ να βρω πλέον.. Να περιμένεις από αλλού.. (Αν υπάρχουν πληροφορίες...)

Το SX-DCB εχει γινει πλεον ΕΚ-74711, εχει παρει τιτλους VERTIR Airlines Cargo, και ετοιμαζεται να φυγει τις επομενες μερες (τωρα, το ΠΩΣ θα φυγει μετα απο 1+ χρονο σε open storage και χωρις καμμια προστασια/καλυμμα πουθενα, ειναι αλλο καπελο)

Που τη θυμηθηκες αυτη την Elite?
Στεναχωρηθηκα...Μετα τα σκιαστρα της ΗΙΑ φευγει και της Elite...Τι θα κανετε seven4seven τις ζεστες μερες του καλοκαιριου εκει στον Ελ. Βεν? :rolleyes: