Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

• Thread starter Thread starter lefteris17
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κατά τη δική μου γνώμη, έλεος δηλαδή που δε μπορεί να δωθεί μια απάντηση πχ "παίρνει 1500-2000" ανάλογα αργίες,υπερωρίες κτλ και να έχει λήξει όλο το θέμα.
Μη απαντώντας με μια κλίμακα (για το περίπου) απλά το συντηρείτε με χαζές (συγχωρέστε με) δικαιολογίες του τύπου "άμα θες να κάνεις αυτό δε σε νοιάζουν τα λεφτά".

Τί λέτε ρε παιδιά? Σοβαρά δε σε νοιάζουν τα λεφτά?
Εγώ θα ήθελα πολύ να γίνω ΕΕΚ (δε μπορώ για διάφορους λόγους, αλλά αυτό δεν έχει σημασία), αλλά δεν είμαι 22 χρονών και ότι και αν δίνουν δε με νοιάζει το κέφι μου να κάνω.
Έχω σύζυγο και παιδί, και με αρκετά χρόνια εργασιακού βίου στην πλάτη μου έχω και Χ μισθό.
Δε μπορώ να πω "ααα, ας γίνω ΕΕΚ γιατί γουστάρω και ας παίρνω Χ/3!"
Και βέβαια θα έτρωγα τον κόσμο να δω πόσα παίρνουν.
Τί στα κομμάτια πια, ώρες ώρες νομίζει κανείς ότι γράφουν μόνο παιδιά εδώ μέσα!

Και στα πλαίσια της (αστείας) δικαιολογίας "άμα θες να γίνεις ΕΕΚ δε σε νοιάζουν τα $" (ή αντίστοιχα για τους πιλότους που γίνεται η ίδια κουβέντα), ναι, θα δεχόμουν να πάρω Χ-100 ή Χ-κάτι, αλλά με τίποτα Χ/2 για παράδειγμα.

Δώστε μια κλίμακα να ξέρει ο κόσμος και σταματήστε πια να βάζετε τρικλοποδιές σε όλους τους άλλους υποψήφιους (κάτι που γίνεται κατά κόρον σε αυτό το φόρουμ όταν η κουβέντα αφορά θέσεις εργασίας). Η ουσία των φόρουμ είναι η ενημέρωση και η συνεργασία, μην του αλλάζετε τα φώτα!

Συγχωρέστε με όλοι για το "παραλήρημα" αλλά δεν άντεξα άλλο.
Ως φίλος της αεροπορίας παρακολουθώ κάποια χρόνια το φορουμ (δε γράφω, δεν έχω κάτι να πω...) αλλά υπάρχουν ορισμένες νοοτροπίες που καταστρέφουν ένα πολύ αξιόλογο φορουμ.

Καλησπέρα,θα μπορούσε κπ να μας πει αν χρειάζεται μετάφραση το πτυχίο των αγγλικών??

Άμα έχεις στοιχειώδη νοημοσύνη, ξέρεις ότι για να διαρρέει από παντού η φήμη ότι παίρνουν παχυλούς μισθούς και
δε βγαίνει κανείς να το διαψεύσει σίγουρα δεν παίρνουν 1000 ευρώ, αλλά ξαναλέω ότι τα καλά λεφτά έρχονται μετά από
χρόνια και εμπειρία.Εγώ προσωπικά επειδή έχω ρωτήσει πολλούς ΕΕΚ διάφορα, ουδέποτε ρώτησα κανέναν πόσα παίρνει,
το θεωρώ αδιάκριτο, προτιμώ να βγάλω το δικό μου συμπέρασμα από τα συμφραζόμενα και πιστεύω ότι είμαι αρκετά κοντά.

Και επειδή λοιπόν θες ακριβή νούμερα αλλά εσύ αναφέρεσαι στον μισθό σου με Χ Ψ Ω πες μας πρώτα εσύ πόσα παίρνεις
για να σου πούμε αν είσαι Χ+500, Χ-500 ή ότι άλλο... :wall:

Να σου απαντήσω ευθύς.
Εγώ λοιπόν είμαι προγραμματιστής.
Αν έρθεις και με ρωτήσεις "πόσα λεφτά παίρνουν οι προγραμματιστές?"
(αυτή είναι η ερώτηση που γίνεται, δεν είναι "πόσα λεφτά παίρνει ο topografos"!)
και εγώ σου απαντήσω "άμα ρωτάς πόσα παίρνουν, δεν κάνεις για προγραμματιστής, πήγαινε ψάξε για άλλο επάγγελμα",
απάντησε στον εαυτό σου ειλικρινά: τί θα πείς ότι είμαι?

Η απάντηση μου λοιπόν στο ερώτημά σου (πόσα λεφτά παίρνω), είναι ότι οι προγραμματιστές παίρνουν:
1. Οι φρέσκοι από το πανεπιστήμιο χωρίς προϋπηρεσία, ανάλογα την εταιρεία που θα τους προσλάβει, από 800 έως 1200 (δύσκολα).
2. Με 3-5 περίπου χρόνια προϋπηρεσία, γύρω στα 1200, +ή- ανάλογα την εταιρία πάντα
3. Με περισσότερα από 8-10 χρόνια, (να είναι δηλαδή senior, στην πράξη, όχι στα χαρτιά) χτυπάς κανά 1500άρι και παραπάνω (ανάλογα πάντα την εταιρεία, αλλά πλέον αρχίζουν να παίζουν ρόλο και άλλα, πχ IT admin με τέτοια προϋπηρεσία μπορεί να βαράει 2000+ εύκολα, στο security επίσης παίζουν καλά λεφτά σε τέτοια εμπειρία, επίσης αν έχεις και managerial ρόλο/εμπειρία ανεβαίνεις προς τα πάνω).

Παίρνεις λοιπόν αυτό που σου απαντώ, και με αυτό κάνεις τα κουμάντα σου που είπες και εσύ.
Με το "άμα ρωτάς πόσα παίρνουν, δεν κάνεις για προγραμματιστής, πήγαινε ψάξε για άλλο επάγγελμα", τί σόϊ κουμάντα θα κάνεις?!?!?

Έθιξα το θέμα μου, έβγαλα το άχτι μου, να με συγχωρείτε όλοι για το spam/flame ή ότι πιστεύετε ότι ήταν τα μηνύματά μου και από εμένα, απλά καλή επιτυχία στους υποψηφίους.

Μη συγκρίνεις τον ιδιωτικό με τον Δημόσιο τομέα.

Στο Δημόσιο, όταν ρωτάς πόσα παίρνει ο δικαστής, ο Στρατιωτικός, κτλ κτλ είναι σαν να ρωτάς πόσα παίρνει ο Τάκης, ο Αντρέας, ο Κώστας οπότε αυτομάτως γίνετε αδιάκριτη η ερώτηση και ναι δεν είναι υποχρεωμένος ο καθένας να σου πει πόσα παίρνει γιατί μετά
ξεκινά η προπαγάνδα των φροντιστηρίων, των τηλεοράσεων και των ραδιοφώνων που κράζουν τους ΕΕΚ ανά διαστήματα και κυρίως όταν απεργούν. Αν είσαι μάγκας δώσε και εσύ και μπες.

εδω και μια βδομαδα παλευω να μπω στο σαιτ του ασεπ να ολοκληρωσω την αιτηση και ολο ειναι πεσμενο
Μαλλον πρεπει να βαλω ξυπνητηρι κατα τις 3 το βραδυ μπας και καταφερω να μπω, γιατι με κινηση > 10 ατομα παει κατα διαολου το σαιτ
Ισως το χουν φτιαξει οι ιδιοι που ανελαβαν τις εκλογες στη ΝΔ, γι αυτο ειναι τοσο λειτουργικο

//εχει καταντησει κουραστικο το θεμα με τους μισθους..
Το σιγουρο ειναι οτι δε θα πεινασετε αμα σας παρουν, τωρα αμα θα παιρνετε 1500 ή 1800 σας καιει τοσο πολυ; Ελεος

Επισης φιλε και συναδερφε προγραμματιστη, ειναι αλλο να δουλευεις ως developer που το να κανεις καποιο λαθος επηρεαζει μονο εσενα και τη σχεση με τον εργοδοτη σου και αλλο σαν ΕΕΚ που η οποιαδηποτε μλκια σου μπορει να στειλει μια ωρα αρχυτερα εκατονταδες ατομα. Τετοιες δουλειες θελουν και μερακι και αν το μονο που νοιαζει καποιον ειναι ποτε θα μπει το χρημα στη τσεπη ειναι αυτοματα επικινδυνος.

Αυτη ειναι η αποψη μου τουλαχιστον

Παιδιάα επειδή στα τηλέφωνα δεν το σηκώνει κανένας,μπορεί κπ να δώσει πληροφοριες σχετικα μ τ δικαιολογητικα??Παραβολο από την εφορια κάνει??Ευχαριστωωωωωωωωω.!!

Γεια σας.Δύο ερωτήματα για όσους έχουν ήδη κάνει την αίτηση.Πρώτον,τη μετάφραση του Proficiency την έκαναν σε δικηγόρο και πόσο κόστισε;Δευτερον,το ηλεκτρονικό παράβολο το πληρώνουμε σε οποιαδήποτε τράπεζα δέχεται ηλεκτρονικές συναλλαγές έχοντας μαζί μας τον κωδικό πληρωμης;

Ευχαριστώ πολύ

3500€ και 5ωρο rumours said....

jim88":1u6csb3s said:
Γεια σας.Δύο ερωτήματα για όσους έχουν ήδη κάνει την αίτηση.Πρώτον,τη μετάφραση του Proficiency την έκαναν σε δικηγόρο και πόσο κόστισε;Δευτερον,το ηλεκτρονικό παράβολο το πληρώνουμε σε οποιαδήποτε τράπεζα δέχεται ηλεκτρονικές συναλλαγές έχοντας μαζί μας τον κωδικό πληρωμης;

Ευχαριστώ πολύ

Για το δευτερο ναι

για το πρωτο δε καταλαβα τι ρωτας, ποια μεταφραση;