Στο Παράρτημα Δ' της προκήρυξης λέει ότι όλοι οι τίτλοι σπουδών ξένης γλώσσας πρέπει να συνοδεύονται από επίσημη μετάφρασή τους στην ελληνική γλώσσα.Αυτό γίνεται σε δικηγόρο απ'οσο γνωρίζω.Το έχει κάνει κανείς να μας πει και πόσο πλήρωσε;
neopas87":38phwxtw said:Καλησπέρα, κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τις αιτήσεις για τον τρέχοντα διαγωνισμός πρόσληψης ΕΕΚ. Καταρχάς θεωρώ αρκετά θλιβερό το γεγονός ότι το asep.gr είναι down με μεγάλη συχνότητα - αν όχι σχεδόν μονίμως αυτές τις μέρες. Έχω αρχίσει να ανησυχώ ότι δεν θα προλάβω να κάνω την αίτηση.
Οι ερωτήσεις μου:
1. Για την απόδειξη εκπλήρωσης στρατιωτικών υποχρεώσεων πρέπει να στείλω κάποιο δικαιολογητικό ταχυδρομικά -αν ναι ποιο- ή προσκομίζεται κατά τον ενδεχόμενο διορισμό; Η ίδια ερώτηση και για το πιστοποιητικό υγείας τύπου Γ (αν και κρίνοντας από τη συζήτηση για το διαγωνισμό του 2007, αυτό μάλλον προσκομίζεται κατά το διορισμό).
2. Είμαι 28 ετών και έχω αδερφια 23 (συμπληρωμένα) και 29 ετών, ο μικρότερος σπουδάζει σε ΑΕΙ. Θεωρούμαι τέκντο τρίτεκνης οικογένειας; (Απ' όσο ξέρω όχι, απλά μου κάνει εντύπωση η αναφορά σε τέκντα τρίτεκνης οικογένειας σε διαγωνισμό όπου συμμετέχουν άτομα 21-30, με πτυχίο ΑΕΙ, εκπληρωμένες στρατιωτικές υποχρεώσεις (για άνδρες) κλπ.. Και λέω ΜΠΑΣ ΚΑΙ)
3. Στον φάκελο που θα στείλω ταχυδρομικά, εν ολίγοις θα συμπεριλάβω:
α. εκτυπωμένη και υπογεγραμμένη την ηλεκτρονική αίτηση
β.αντίγραφο πτυχίου
γ.μεταφρασμένο πτυχίο ξένης γλώσσας
δ.για πιστοποίηση γνώσης χειρισμού Η/Υ με καλύπτει το πτυχίο μου (πτυχίο Πληροφορικής ΑΕΙ)
Ξεχνάω κάτι;
Όποιος έχει την καλή διάθεση να απαντήση, θα του είμαι ευγνώμων. Ίσως οι ερωτήσεις ακούγονται επιπόλαιες ή "τεμπέλικες" αλλά αφενός δε μπορώ να πιάσω γραμμή στο τηλέφωνο του ΑΣΕΠ, αφετέρου η γλώσσα στις διάφορες προκηρύξεις είναι πάντα "ξύλινη" οπότε μια επιβεβαίωση του τί κατάλαβε κάποιος από τους υπόλοιπους είναι χρήσιμη.
Ευχαριστώ για το χρόνο σας
neopas87":2u58hqkw said:Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Όποιος/οι έχουν διάθεση ας κάνουμε μια λίστα με το τί πρέπει να στείλουμε ταχυδρομικά γιατί υπάρχει μια ασάφεια στο ΦΕΚ. Για παράδειγμα ανατρέχοντας το εν λόγω thread είδα ότι και στο διαγωνισμό του 2007 υπήρχε η ίδια ασάφεια για το Πιστοποιητικό τύπου Γ, κάτι που ανάγκασε τον ΑΣΕΠ τότε να βγάλει διευκρινιστική ανακοίνωση. 8 χρόνια μετά, βγάλανε προκύρηξη με την ίδια ακριβώς διατύπωση όσον αφορά το πιστοποιητικό υγείας, παρότι στην προηγούμενη φορά είχε προκληθεί σύγχυση.