Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

• Thread starter Thread starter lefteris17
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
CLUBBER LANG":2p5jgljg said:
Είδα και εγώ αυτό με την αρνητική βαθμολογία αλλά δεν κατάλαβα πόσο ακριβώς θα κόβουν για κάθε λάθος απάντηση.

Πχ αν σύμφωνα με τα αποτελέσματα έχω 35 σωστές και 15 λάθος απαντήσεις, πόσο παραπάνω θα μου κόψουν?

15 * 0.5 = 7.5
15 απαντησεις χ 0.5 για καθε αρνητικη απαντηση, οποτε συνολικα (για το συγκεκριμενο παραδειγμα) άλλα 7.5%

Και γω ενδιαφέρομαι για τις σημειώσεις και σου έχω στείλει mail.Γράψε ,αν θες, το mail σου εδώ σε περίπτωση που χρησιμοποιείς κάποιο άλλο και όχι αυτό με το οποίο συνδέεσαι στο φόρουμ.

Mε την αρνητική βαθμολογία αρχίζω να αμφιβάλλω αν έπιασα τη βάση δηλαδή :(

Με εκτίμηση,
ΒΤ

Καλημέρα! Απλώς στην ερώτηση 50 δεν ήθελε την δική μας κρίση για αυτό και είναι λάθος η 8 απάντηση. Το διαχειρίζομαι και το ελέγχω σύμφωνα με τον συγγραφέα θεωρούνται συνώνυμα..Γι' αυτό και στις εκφωνήσεις αναφέρει ότι απαντάμε σύμφωνα με το κείμενο ..Δεν ξέρω πώς αλλιώς να το αιτιολογήσω!

Ξέρει κανείς αν στο Β στάδιο θα έχουμε πάλι ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής; Και αν θα είναι πάλι 50 ή περισσότερες;
Όσον αφορά τις ερωτήσεις μνήμης, πώς θα γίνονται; Θα μας τα δείχνουν σε Η/Υ?

Σε δαπάνες αναφέρεται, αν η μία από τις έννοιες έλεγχος και διαχείριση είναι πιο ευρεία από την άλλη, ακόμα και αν είναι παρεμφερείς, ή αν είναι διαφορετικές, αλλάζει το ποσό των δαπανών. Το κείμενο αναφέρει διαχείριση της τεχνολογικής και βιομηχανικής διάστασης του SES από τον SESAR και έλεγχο εναέριας κυκλοφορίας από τους ελεγκτές, διαχείριση και υπηρεσίες αεροναυτιλίας, γιατί να είναι ο έλεγχος και η διαχείριση ακριβώς το ίδιο πράγμα με ακριβώς τις ίδιες δαπάνες υποχρεωτικά;

Δεν γνωρίζω...κάτι άλλο, τα μόρια εντοπιότητας -πολυτεκνιας θα προστεθούν μετά τη φάση Β κ οι καλύτεροι θα πάνε ορθογώνια ή θα πάνε οι καλύτεροι ορθοφωνθα κ μετα σε αυτούς θα προστεθούν τα μορια;;

Zkts":1k1o81n4 said:
Δεν γνωρίζω...κάτι άλλο, τα μόρια εντοπιότητας -πολυτεκνιας θα προστεθούν μετά τη φάση Β κ οι καλύτεροι θα πάνε ορθογώνια ή θα πάνε οι καλύτεροι ορθοφωνθα κ μετα σε αυτούς θα προστεθούν τα μορια;;

Παιδιά καλησπέρα,

Από πού προκύπτουν τα έξτρα μόρια για πολύτεκνους και τρίτεκνους? Απλώς συμμετέχουν σε διαφορετική κατηγορία, χωρίς έξτρα μοριοδότηση. Νομίζω πως αυτό ίσχυε μόνο παλαιότερα..

Δεν έχουν έξτρα μοριοδότηση οι πολύτεκνοι και οι τρίτεκνοι. Συναγωνίζονται τους ομοίους τους για συγκεκριμένα θέσεις και τους υπόλοιπους όπως όλοι.Η μοριοδότηση της εντοπιότητας λογικά προστίθεται στο μέσο όρο της βαθμολογίας του α και β σταδίου,αν φυσικά και στο β στάδιο ο βαθμός είναι τουλάχιστον 55%. Στην ορθοφωνία θεωρώ ότι θα πάνε οι 32.

Μάλιστα..δεν ξέρω πώς βγαίνει η βαθμολογία για αυτό ρώτησα..ευχαριστώ πολύ!