Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

• Thread starter Thread starter lefteris17
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Έχεις απόλυτο, μα απόλυτο δίκιο alcapone. Το θέμα το προγραμματισμού με έχει στοιχειώσει εδω και 2 μήνες.
Και όπως πολύ σωστά λες, το μετα είναι χειρότερο. Δηλαδή το πότε θα σε φωνάξουν.

Έχω σκεφτεί να απευθυνθώ σε δικηγόρο εαν είμαι στον οριστικό πίνακα, με σκοπό τον καθορισμό ενός σοβαρού εύρους ημερομηνιών πρόσληψης, άλλως θα διεκδικήσω διαφυγόντα κέρδη ελέω αβεβαιότητας που επηρεάζει την επιχείρησή μου. Δεν ξέρω εάν στέκει νομικά στην σοβιετία που ζούμε, αλλά θα το ψάξω, μπας και έχουμε μια απάντση όλοι μας.

Μακάρι να ζούσαμε στη σοβιετία, τα πράγματα θα ήταν πολύ καλύτερα, γιατί τώρα - θα προσθέσω και εγώ το πολιτικό σχόλιό μου- μας κυβερνά ένας τύπος ο οποίος δεν είχε καν τα προαπαιτούμενα για τον εν λόγω διαγωνισμό (Σίγουρα δεν έχει proficiency και ecdl - και πολύ αμφιβάλλω για το πτυχίο ΑΕΙ). Εδώ έχουμε ακροδεξιές πολιτικές από μασκαρεμένη αριστερή κυβέρνηση, κάτι σαν σουβλάκι με λαδωμένη πίτα αλλά μέσα φιλεταρισμένο σολομό με ρατατούιγ λαχανικών.
Το σενάριο με το δικηγόρο, θα ήταν το πλέον σωστό, αλλά φίλε μου gigi θεωρώ πως το μόνο που θα καταφέρεις θα είναι να χαλάσεις περισσότερο τη διάθεσή σου και να μπλέξεις σε μια διαδικασία ακόμα πιο μακροχρόνια από αυτό το διαγωνισμό με αρνητική για εσένα κατάληξη λόγω ασάφειας της προκήρυξης. Μάλλον πάντως όταν θα πιάσουμε δουλειά να υπάρχουν νέοι τύποι αεροσκαφών, να γίνονται πτήσεις στο διάστημα και να χρειάζεται να λέμε decent to stratosphere lvl και να μας ετοιμάζουν κατευθείαν για αυτό.

gigi":p2kzq1li said:
Όπως και να'χει το πράγμα, η καθυστέρηση είναι υπερβολικά μεγάλη και κατ'εμέ ύποπτη. Βγαίνουν αποτελέσματα προκηρήξεων με κατά πολύ μεταγενέστερη ημερομηνία έκδοσης από την 1Γ/15. Πάντως, εάν υπάρξουν αλλαγές στον αρχικό πίνακα, κατά τη γνώμη μου, θα γίνει μετά ιερά πανήγυρις δικαστικά.

Εν αναμονή...

Αμα δεν υπαρξουν αλλαγες στον οριστικο πινακα, τοτε να δεις τι δικαστικα θα υπαρχουνε με τις προυπηρεσιες και τα μεταπτυχιακα που αναγνωρισανε.. Κατ εμε αλλαγες θα υπαρξουν και πρεπει να υπαρξουν 1000%

Έχεις δίκιο κι εσύ από την πλευρά σου.

Btw έμαθα ότι καταργήθηκε το όριο ηλικίας για την πρόσληψη στους συμβασιούχους καθαριότητας και μου έφυγαν και οι λίγες τρίχες που μου έχουν μείνει.

Από την άλλη, κάποια παιδιά μείνανε έξω από τους ΕΕΚ λόγω ηλικίας.... αυτά για να βλέπουμε και λίγο που ζουμε.

Ειρησθω εν παρόδω χθες βγήκαν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 6Κ/2016 για 93 θέσεις, με ημερομηνια έκδοσης προσωρινών αποτεελσμάτων 10/04/2017.

Σήμερα βγηκαν τα οριστικά αποτελέσματα της προκήρυξης 3Κ/2016 για 51 θέσεις , με ημερομηνία έκδοσης προσωρινών αποτελεσμάτων 27/04/2017.

Οι ΕΕΚ 1Γ/2015 με προσωρινά αποτεελσματα από τις 06/04/2017 ακόμα αγνοουνται.
8)

Να δούμε τώρα που πήραν φόρα μήπως βγάλουν τίποτα!! :roll:
Πάντως πραγματικά αυτή η παντελής έλλειψη προγράμματος μπορεί να σε τρελάνει.

Δε μπορούμε ούτε να χαρούμε, ούτε να στεναχωρηθούμε...Δε θεωρώ πάντως ότι θα έχει μεγάλες ανακατατάξεις ο πίνακας..γιατί θα ανοίξει και ο ασκός του Αιόλου έτσι..Ό,τι αναγνώρισαν-αναγνώρισαν καλώς ή κακώς..Θα τραβιέται πολύς κόσμος πάντως άμα έχει γίνει γκάφα..

Διαβάζω τις συζητήσεις καιρό και τώρα που εντείνεται το άγχος είπα να γράψω κι εγώ όσα ξέρω...Φαντάζομαι ότι όσοι έχουν μείνει να παρακολουθούν τη συζήτηση είναι είτε διοριστέοι είτε έχουν αξίωση ότι θα είναι στους τελικούς διοριστέους... Προσωπικά ανήκω στους δεύτερους! Διαβάζω στα τελευταία σχόλια την ανησυχία των περισσότερων για την καθυστέρηση και το πιθανό μαγείρεμα των αποτελεσμάτων...Προσωπικά θεωρώ ότι η καθυστέρηση οφείλεται σε άλλου είδους μαγείρεμα και εξηγούμαι... Όπως κάποιοι θα γνωρίζετε ήδη, οι θέσεις που ήταν να προκηρυχθούν ήταν αρχικά 75. Τελικά προκηρύχθηκαν οι 32 με σκοπό να καλυφθούν οι υπόλοιπες από εργαζόμενους της ΕΡΤ (ασχολίαστο). Τελικά η ΕΡΤ έκλεισε, οπότε τους περισσεύουν κάποιες θέσεις....Από ότι μαθαίνω από φίλους ελεγκτές σε διάφορα αεροδρόμια, εδώ έγκειται και το μεγάλο πρόβλημα, γιατί οι παραπάνω θέσεις πρόκειται πράγματι να καλυφθούν...Πιθανοί υποψήφιοι είναι υπάλληλοι της ΥΠΑ από άλλα πόστα, δημόσιοι υπάλληλοι από άλλα υπουργεία με μετάταξη ή από τον δικό μας πίνακα. Από όσο μου λένε, η κάθε πλευρά πιέζει προς το δικό της συμφέρον και έχει αναχθεί σε μεγάλο ζήτημα (πολιτική γνωριμία, συνδικαλισμός ή ικανότητα;).... Για το λόγο αυτό θέλω να πιστεύω ότι η δική μας διαδικασία δε θα μαγειρευτεί τόσο- πόσο μαγείρεμα πια;;; Οπότε, οι διοριστέοι θα πρέπει μάλλον να ανησυχούν για το ποιοι θα είναι οι μελλοντικοί τους συνάδερφοι και όχι αν θα βρεθούν εκτός πίνακα...Για τους υπόλοιπους που περιμένουμε μια δικαιότερη μεταχείριση...βοήθειά μας!

Καλά, μην πέσετε από τα σύννεφα αν δείτε να παίρνουν τους συμβασιούχους της καθαριότητας ως ΕΕΚ......

Πάντως esp, εμείς τους οριστικούς πίνακες περιμένουμε. Μέσα σε αυτούς είτε βρίσκονται οι 32 των προσωρινών είτε διαφορετικοί 32, 32 ονόματα περιμένουμε να ανακοινωθούν, όχι 76. Έτσι κι αλλιώς δε θα διοριστούν όσοι είναι να διοριστούν αυτόματα με το που ανακοινωθούν οι οριστικοί πίνακες. Μάλλον το κόλλημα βρίσκεται αλλού κι όχι από ποια δεξαμενή θα βρουν άλλους 44. Οπότε ας μας ανακοινώσουν τους 32 επιλαχόντες να τελειώσει η αγωνία μας και μετά ας ξεκινήσει άλλη ιστορία.