George
V.I.P.-Class-Member
Re: ΕΕΚ
Από την άλλη, η δουλειά του ΕΕΚ απαιτεί και κάποια ταλέντα. Ή τα έχεις και τα καλλιεργείς ή δεν τα έχεις καθόλου, οπότε κανείς δε θα μπορέσει ποτέ να σου τα..."δημιουργήσει". Δε νοείται, λοιπόν, να εμφανιστεί κανείς σε ένα τέτοιο τεστ χωρίς την παραμικρή προετοιμασία... Πιθανότατα θα είναι χαμένος από χέρι...
ΟΚ, συμφωνούμε λοιπόν. Απλώς έγραψα ό,τι έγραψα γιατί κι εμένα μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι ιδίως κάποια φροντιστήρια παραέκαναν "αεριτζίδικη" προετοιμασία για το θέμα σε σχέση με τα χρήματα που ζητούσαν. Και, γενικώς, αισθάνθηκα κι εγώ αρκετή πίεση από πολλούς -γνωρίζοντες και μη- να πάω σε κάποιο φροντιστήριο οπωσδήποτε, γιατί αλλιώς θα ήμουν "χαμένος". Φυσικά δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς πώς τα πήγα! Τουλάχιστον, όμως, το θεώρησα απαραίτητο να διευκρινίσω σε όσους ενδιαφέρονται ίσως να πάρουν μέρος σε μελλοντικό διαγωνισμό ΕΕΚ, ότι δεν πρέπει να περάσει το μήνυμα ούτε ότι ένα φροντιστήριο είναι απαραίτητο σώνει και καλά ούτε ότι ο διαγωνισμός απευθύνεται μόνο σε σχετικούς με το χώρο.VaT":y9p03vzm said:de diafono epi tis ousias mazi sou George. Den eipa oti itan apairaitito to frontistirio, alla oti den isoun entelws aproetoimastos gia to pneyma twn exetasewn.
Από την άλλη, η δουλειά του ΕΕΚ απαιτεί και κάποια ταλέντα. Ή τα έχεις και τα καλλιεργείς ή δεν τα έχεις καθόλου, οπότε κανείς δε θα μπορέσει ποτέ να σου τα..."δημιουργήσει". Δε νοείται, λοιπόν, να εμφανιστεί κανείς σε ένα τέτοιο τεστ χωρίς την παραμικρή προετοιμασία... Πιθανότατα θα είναι χαμένος από χέρι...