Re: ΕΕΚ
Παρατηρώ και εγώ ότι πρέπει να έχει γίνει τουλάχιστον 20 φορές η ίδια ερώτηση για τις οφθαλμολογικές εξετάσεις και άλλες τόσες για τις μεταθέσεις.
Άλλες τόσες φορές κάποιος θα γκρινιάξει για την μέρα, την ώρα και την τοποθεσία των εξετάσεων. Ε λοιπόν έχω νέα για σας: κανένα δεν βολεύει ότι είναι κυριακή, ότι είναι αθήνα, ότι είναι εκείνη τη μέρα και ώρα. Βασικά εγώ θα προτιμούσα να ήταν κάθε χρόνο, να δίνω από το σπίτι μου και να έχω κάνει μεταπτυχιακό στους ανοιχτούς ουρανούς της Ε. Ενωσης και να διοριστώ Αθήνα. Αλλά ξέρετε κάτι; Όταν ανοίγει το επάγγελμα σε καινούργια άτομα μία φορά κάθε 6 χρόνια, σημαίνει ότι θα πέσω με τα μούτρα και ΟΠΟΥ και αν είναι και ΟΤΙ ΜΕΡΑ και αν είναι η εξέταση, θα είμαι εκεί. ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΙΑ Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ.
Όταν έδινα πανελλήνιες πριν από πολλά χρόνια, δεν γκρίνιαζα για τη μέρα, το σχολείο, την θέση που καθόμουνα, τη ζέστη που είχε τον Ιούλιο κτλ. Έκατσα, έδωσα, πέρασα. Οι εξετάσεις δεν είναι ποτέ ευχάριστες.
Δεν υπάρχουν εδώ μέσα άτομα που ξέρουν τα πάντα για το επάγγελμα, όλοι ρωτώντας πάμε. Αν όμως δεν έχετε καν την όρεξη να διαβάσετε τις προηγούμενες σελίδες (17,18 όλες κι όλες) του thread αυτού που έχει χιλιοειπωθεί το θέμα της μυωπίας, τι να πω. Αν δεν έχετε την ορεξη να πάρετε τηλέφωνο στο ΚΑΙ να ρωτήσετε πληροφορίες, και πάλι, I rest my case.