Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Re: ΕΕΚ

Ξέρει κάποιος να μου δώσει συγκεκριμένες διευθύνσεις αυτών των site που είπατε με ομιλίες ΕΕΚ?
Ευχαριστώ!

απο το proslipsis.gr

''Ελεγκτές Εναέριας
Στις 20 Απριλίου στο εκπαιδευτικό κέντρο της Αγροτικής Τράπεζας στο Καστρί θα διεξαχθούν οι ειδικές εξετάσεις για την πρόσληψη Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας, σύμφωνα με το διαγωνισμό που βρίσκεται σε εξέλιξη. Η εξέταση θα περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, στιγμιαία προβολή αριθμών, σχημάτων κ.λπ. σε γιγαντοοθόνη και οι υποψήφιοι θα καλούνται να σημειώνουν ό,τι συγκρατούν και να απαντούν στα ανάλογα ερωτήματα. Από τα μέχρι τώρα στοιχεία του ΑΣΕΠ προκύπτει ότι τη βάση πέρασαν περίπου 1.300 υποψήφιοι''

Μπορεί κάποιο παιδί από Αθήνα να μας ενημερώσει πού κοντά πέφτει το συγκεκριμένο εκπαιδευτικό κέντρο και αν υπάρχει στάση μετρό κοντά? thank you!

Είναι μεταξύ Ν. Ερυθραίας και Εκάλης.

Ο πλησιέστερος σταθμός ηλεκτρικού είναι στην Κηφισιά. Μετά παίρνεις λεωφορείο ή ταξί ( η απόσταση είναι περίπου 2-3 km). Συμβουλέψου googlemaps, in.gr maps κλπ

Το συγκεκριμένο ε3εταστικό κέντρο είναι προσβάσιμο επίσης με τους εξής τρόπους:
1) Α7 (προσοχή όχι Β7 γιατί στρίβει στην Ερυθραία) με αφετηρία από Κάνιγγος και κάνει στάση ακριβώς στο Καστρί
2) Β7 με αφετηρία από Κάνιγγος και κατεβαίνετε Κηφισιά όπου μετεπιβάζεστε στις 507, 509, 535, 536
3) 550 Δέλτα Φαλήρου και κατεβαίνετε Κηφισιά όπου μετεπιβάζεστε στις 507, 509, 535, 536
4) Προαστιακό Στάση Νερατζιώτισσα από όπου θα πρέπει να μετεπιβιβαστείτε στον Ηλεκτρικό προς Κηφισιά
5) Ηλεκτρικό (ΗΣΑΠ) που τερματίζει στο πάρκο της Κηφισιάς, το οποίο και διαπερνάτε για να φτάσετε στην αφετηρία των λεωφορείων στο ύψος του εμπορικού κέντρου ακριβώς έξω από το εστιατόριο Block House και το Starbucks:
507 Κηφισιά Σταμάτα Ροδόπολη
509 Κηφισιά Κρυονέρι
535 Κηφισιά Εύξεινος Πόντος
536 Κηφισιά Διόνυσος

Μετράτε από την Κηφισιά συνολικά 8 στάσεις. Υπάρχει η στάση Καστρί και το κέντρο είναι πάνω στην Κηφισίας.

Για όσους έρθουν με αυτοκίνητο, εξυπηρετεί από Εθνική η γέφυρα Βαρυμπόμπης όπου μετά την ράμπα της, για όσους έρχονται από Αθήνα, στρίβετε δεξιά κ στο φανάρι ακολουθείτε το δρόμο ευθεία χωρίς να στρίψετε (κανα χιλιόμετρο) μέχρι το φανάρι στην διασταύρωση με την Θησέως/Κηφισίας. Στο φανάρι αυτό ξανά δεξιά για περίπου 200 μέτρα κ θα το βρείτε στο αριστερό σας χέρι.
Για όσους έρχεστε από Λαμία κτλ, στο φανάρι της γέφυρας στρίβετε αριστερά και συνεχίζετε ευθεία περνώντας το πρώτο φανάρι στα 100 μέτρα και αργότερα σε περίπου 1000 μέτρα στο φανάρι δεξιά όπως πιο πάνω αναφέρω.

Ακριβώς στα 10 μέτρα απέναντι είναι κ η επίσημη κατοικία του γιωργάκη παπανδρέου. Έχει πάντα μπάτσο.

Υπάρχει κάποιος ΕΕΚ στο forum να μας πει αν στο ειδικό τεστ στις ερωτήσεις γεωγραφίας ζητάνε μόνο πρωτεύουσες (νομών για Ελλάδα και χωρών για Ευρώπη) ή αν ζητάνε γενικά πόλεις; :?: Και κάτι ακόμα οι χάρτες έχουν κάποιες διαχωριστικές γραμμές για τους νομούς και τις χώρες ή έχουν μόνο το εξωτερικό περίγραμμα της Ελλάδας και της Ευρώπης αντίστοιχα;

Ναι ακριβώς αυτό εννοώ. Και ακόμα αν ζητάνε μόνο πρωτεύουσες (νομών και χωρών αντίστοιχα) ή γενικά πόλεις.

Πάντως ο ΑΣΕΠ θα έπρεπε κάποια στιγμή να ανακοινώσει επίσημα τα εξεταστικά κέντρα να ξέρουμε κι εμείς της επαρχίας πότε να ρθούμε πότε να φύγουμε και κυρίως πού να μείνουμε... Καλά καλά δεν έχουν ανακοινώσει επίσημα αν θα είναι όντως μόνο στην Αθήνα η εξέταση...

Παιδιά, είμαι κι εγώ ένας από τους 1300 υποψήφιους που συνεχίσουν στο επόμενο στάδιο του διαγωνισμού. Με ανησυχεί λίγο το γεγονός ότι μετά την πρόσληψη των επιτυχόντων θα ακολουθήσει τσεκαπ υγείας και πιο συγκεκριμένα οφθαλμιατρικός έλεγχος. Εδώ και αρκετά χρόνια έχω κάνει laser λόγω μυωπίας στα μάτια και βλέπω σχεδόν άριστα. Ωστόσο έχω ακόμη ένα ελάχιστο πρόβλημα πχ. 0,25 βαθμούς σε κάθε μάτι πράγμα που δεν μου προκαλεί κανένα απολύτως πρόβλημα στην καθημερινή μου ζωή. Ωστόσο αν γίνει οφθαλμιατρική εξέταση σίγουρα δεν θα δω 10/10 γραμμές αλλά μάλλον 9/10.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν κάποιος γνωρίζει κάτι για το θέμα. Υπάρχει περίπτωση να αποκλειστώ στην οφθαλμιατρική εξέταση?

Βγήκε στο ΑΣΕΠ το πρόγραμμα εξετάσεων. Στο Δημόκριτο δίνουμε.