Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Τι θες δηλαδή να σου δώσει και λίστα με το τι ποινή θα φας άμα παραβιάσεις; Τι κάνουμε εδώ μάθημα law economics να βρίσκεις κόστος/κέρδος; Ανέφερε ρητά : "------>Απαγορεύεται..<-------" . ΤΕ-ΛΟΣ. :)

Καλά τώρα για τα περι ηλιθιότητας τα προσπερνώ γιατί περαπέμπουν σε μια άλλη (προ κρίσης) Ελλάδα : "Τσοβόλα δώστα όλα, το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ, κλαδικές, γλίτσα, αηδία, ζιβάγκο, δημόσιο αργομίσθων κτλ κτλ" . Μακριά από μας τέτοια πράγματα. Συμφωνείς; :?:

Και καλά μας αξιοκρατικά και ηθικά πάνω από όλα αποτελέσματα. :great:

Λοιπον να γινω πιο συγκεκριμενος μπας και καταλαβεις αλλα απο τι φαινεται δν θα βγαλουμε ακρη, ζουμε σε διαφορετικους κοσμους. Ημουν στις 5η σειρα απο κατω. κατα την διαρκεια μιας ερωτησης που επρεπε να περιμενουμε 5 δευτερολεπτα βλεπω αριστερα μου να γραφουν σχεδον ολοι.δν λεω κατι. Την επομενη φορα παλι το ιδιο και πανω στα νευρα μου αντεδρασα στους επιτηρητες και η απαντηση ηταν με νωθρο τροπο παιδια δεν γραφεται. Και ετσι αρχισα να μν δινω σημασια στην τηρηση των κανονισμων. Αυτο με κανει τσοβολα; αλλα οπως ειπα κανενας μηδενισμος θεωρω πως θα υπαρξει τα θεματα ηταν παρομοια και πολλοι ευννοηθηκαν. Για ποια αξιοκρατια μιλας. Ο διαγωνισμος μου δινει την εντυπωση πως η ελλαδα προ κρισης βασιλευει.

Όχι σε κάνει άτιμο άτομο, που πήγες να αρπάξεις και εσύ μαζί με τον υπόλοιπο σωρό που έκλεβε.

Μια χαρά ήταν τα θέματα, 10 σειρές γράφαμε πόσο να αλλάξουν; Επίσης και πληροφορίες να είχες έτσι κ αλλιώς ο χρόνος ήταν λίγος. Μόνο στις εικόνες υπήρχε θέμα θεωρώ (για τα υπόλοιπα γράφτηκε ότι αλλάζανε. Περισσότερη ζημιά έκανε το κλέψιμο παρά η πληροφόρηση.

Το σύστημα είναι σαν των πανελληνίων με καλυμμένα ονόματα. Δεν υπάρχει θέμα να περαστούν άτομα στη ζούλα εδω.

Βέβαια 1.τα καλυμμένα ονόματα σε συνδυασμό με 2.ακύρωση των εικόνων (επειδή ήταν ίδιες) και 3.αποκλεισμό των περιπτώσεων παράβασης των κανόνων πιστεύω θα δώσουν το βέλτιστο και συνάμα πρακτικό αποτέλεσμα.

Το οτι το κειμενο ηταν σχεδον ιδιο οπως και τα ακουστικα δν σου λεει κατι(απ οσο ξερω και διαβαζω εδω στο φορουμ);να εχουν γραψει υψηλη βαθμολογια στην 1η φαση "τα βισματα" και να κριθουν τα αποτελεσματα απο την 1η φαση και για αυτο τα θεματα ηταν πιο ευκολα απο τις προηγουμενες φορες δν ειναι πιθανο; οσον αφορα την ατιμια μου, δινουμε διαφορετικο ορισμο στην λεξη τιμη.

Στην πρώτη φάση βγήκα πρώτος και έγραψα ότι τα θέματα ήταν γελοία. Αλλά και πάλι, στα ίδια εξεταστήκαμε. Οπότε όλοι τα ίδια (εύκολα είχαμε). Δε βρίσκω κάτι το αναξιοκρατικό.

Βύσματα δεν υπάρχουν εδώ. Ξεχασέ το αυτό. Ήθελε μνήμη, συγκέντρωση, οξυδέρκεια. Αυτά δε γίνονται με βύσμα.

Επίσης επανέρχομαι στο ζήτημα της ατιμίας. Η τιμή τιμή δεν έχει και ΔΕΝ ορίζεται κατά περίπτωση. Το αξιόποινο της πράξης σου (μόνος σου έγραψες ότι το έκανες) δεν αφαιρείται επειδή το έκαναν και άλλοι. Ίσα ίσα όλοι (αυτοί που αναφέρεις) το ίδιο πράξατε στην τελική. Για όνομα του Θεού Ελληνικά τα γράφω έκλεψες->κλέφτης, σκότωσες->φονιάς, βίασες->βιαστής. Απλό είναι.

Είχα και εγώ ένα αρχι-παρτάλι παραδίπλα τα ίδια έκανε, έγραφε ότι ώρα να είναι, έτοιμος ήμουνα να του ρίξω κανά σταυρό αλλά φοβήθηκα μη με κόψουν. Όχι απλά θεωρώ ότι είναι δίκαιο να τον κόψουν αλλά και να τον αποκλείσουν και από μελλοντικούς διαγωνισμούς. :banana:

Πιο ευκολα ηταν τα θεματα στην 2η φαση απο προηγουμενες χρονιες. Φροντιστηριο πηγαινα ξερω μαλλον κατι παραπανω. Ενα ατομο αν ηξερε κειμενο με τις ερωτησεις που θα ζητησουν για το κειμενο οπως και για τα ακουστικα εχει σοβαροτερο πλεονεκτημα. Μακαρι να ηταν μονο εξεταση μνημης και αντθληψης χωρου εγω αυτο ηθελα και θελω. Και λεξεις οπως τιμιος καλος κακος μαλακας:), οριζονται κατα περιπτωση δν ειναι τοσο απλα.δν θα ξαναπαντησω σε σχολιο σου κουραστηκα και δν βγαζουμε ακρη.

Τρομακτικα λαθος η τοποθετηση σου!Αν και το θεωρω κακομοιρια να λεω τι καταταξη ημουν στη πρωτη φαση,(εχω θεμα με τους καυχησιαρηδες)θα το κανω γιατι πρεπει να εμπεριεχεται στην τοποθετηση μου προκειμενου να απαντησω σε ολα αυτα τα αυθαιρετα τα οποια λες!Ειμαι 24 χρονων και πηγα στο πρωτο σταδιο εντελως απροετοιμαστος,ωστοσο λογω της σχολης μου αλλα και της εφεσης που εχω σε ο,τι αφορα τη γλωσσα μας, καταταχθηκα μεσα στη 50αδα!Αρχικα,θεωρω πολυ προκλητικο να μπαινεις στη διαδικασια να γραφεις οτι κατι ηταν πολυ γελοιο μονο και μονο επειδη φανηκαν σε εσενα προσωπικα γελοια(οπως και σε εμενα τα θεματα)ενω την ιδια στιγμη υπαρχουν τοσοι αλλοι υποψηφιοι απο αλλες κατευθυνσεις που απλως τα βρηκαν σχετικα ευκολα ή απλως διαβαθμισμενης δυσκολιας...... :great:Επισης,τι σχεση εχει το Α σταδιο που διναμε ολοι την ιδια ωρα και τι σχεση εχει το Β σταδιο που διναμε με βαρδιες? :rolleyes:Θεωρω οτι δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο να καταλαβει κανεις, οτι δεν ειναι το ιδιο να πας σε μια εξεταση σε μεγαλο βαθμο υποψιασμενος και σε μια αλλη εξεταση με μερικη αγνοια.... :oops:απο τη στιγμη που τα αποτελεσματα καθοριζονται απο τα προαναφερθεντα χαρακτηριστικα!Furthermore,οταν καποιος μπει στο σπιτι σου για να σε κλεψει ή να σε σκοτωσει,φανταζομαι οτι θα προσπαθησεις να αμυνθεις και εσυ με καποιο οπλο,αυτο ομως θα μπορει να εχει ως αποτελεσμα να σκοτωσεις αυτον που εχει μπει μεσα στο σπιτι σου για να σου κανει κακο!Βασει αυτων που λες,θα πρεπει να του κολλησουμε τη ταμπελα του φονια! :banana:Δεν θα εξηγησω περεταιρω τον παραλληλισμο καθως τον θεωρω απολυτα σαφη!Εν κατακλειδι,ο διαγωνισμος δεν ηταν σωστος λογω της φυσης της εξετασης!Η επιλογη του να γινει με βαρδιες, τη θεωρω τουλαχιστον ατυχη!Ολα αυτα βεβαια ειναι απορροια της οικονομικης μας αθλιοτητας!
Just Saying!

jameson33":2dye99nb said:
απο πληροφόρηση μέσα απο το ΑΣΕΠ βαθμους να περιμένετε το αργοτερο τελη φλεβαρη και θα υπαρξουν μηδενισμοι σε αυτους που εγγραφαν εκτος των οριων του χρονου....κατα την διαρκεια της εξετασης ακουστηκε πως η διαδιακασια δε σταματα για κανενα λογο...οι επιτηρητες εβλεπαν ποιος εγραφε κ ποιος οχι κ μηδενισαν αρκετα τετραδια στο τελος της εξετασης...
Πώς δηλαδη; Κολλούσαν τα αυτοκόλλητα και μετά τα μηδενιζαν; Δύσκολο...

Παιδιά όποιος νοιώθει ότι ο διαγωνισμός είχε προβλήματα επιτηρησης και ότι διέρευσαν θέματα σε άλλες σειρές ας κάνει μια καταγγελία στο site του ΑΣΕΠ προσωπική και ας μπει στην ομάδα αυτή https://www.facebook.com/groups/239018123185269/ ώστε να μαζευτούμε και να δούμε πώς θα διεκδικήσουμε επανάληψη της εξέτασης σε υπολογιστές την ίδια ώρα όλοι( το αυτονότητο δηλαδή αλλά απίθανο πάντως)

Παυλος92":cgzkf5cq said:
Τρομακτικα λαθος η τοποθετηση σου!Αν και το θεωρω κακομοιρια να λεω τι καταταξη ημουν στη πρωτη φαση,(εχω θεμα με τους καυχησιαρηδες)θα το κανω γιατι πρεπει να εμπεριεχεται στην τοποθετηση μου προκειμενου να απαντησω σε ολα αυτα τα αυθαιρετα τα οποια λες!Ειμαι 24 χρονων και πηγα στο πρωτο σταδιο εντελως απροετοιμαστος,ωστοσο λογω της σχολης μου αλλα και της εφεσης που εχω σε ο,τι αφορα τη γλωσσα μας καταταχθηκα μεσα στη 50αδα!Αρχικα,θεωρω πολυ προκλητικο να μπαινεις στη διαδικασια να γραφεις οτι κατι ηταν πολυ γελοιο μονο και μονο επειδη φανηκαν σε εσενα προσωπικα γελοια(οπως και σε εμενα τα θεματα)ενω την ιδια στιγμη υπαρχουν τοσοι αλλοι υποψηφιοι απο αλλες κατευθυνσεις που απλως τα βρηκαν σχετικα ευκολα ή απλως διαβαθμισμενης δυσκολιας...... :great:Επισης,τι σχεση εχει το Α σταδιο που διναμε ολοι την ιδια ωρα και τι σχεση εχει το Β σταδιο που διναμε με βαρδιες? :rolleyes:Θεωρω οτι δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο να καταλαβει κανεις, οτι δεν ειναι το ιδιο να πας σε μια εξεταση σε μεγαλο βαθμο υποψιασμενος και σε μια αλλη εξεταση με μερικη αγνοια.... :oops:απο τη στιγμη που τα αποτελεσματα καθοριζονται απο τα προαναφερθεντα χαρακτηριστικα!Furthermore,οταν καποιος μπει στο σπιτι σου για να σε κλεψει ή να σε σκοτωσει,φανταζομαι οτι θα προσπαθησεις να αμυνθεις και εσυ με καποιο οπλο,αυτο ομως θα μπορει να εχει ως αποτελεσμα να σκοτωσεις αυτον που εχει μπει μεσα στο σπιτι σου για να σου κανει κακο!Βασει αυτων που λες,θα πρεπει να του κολλησουμε τη ταμπελα του φονια! :banana:Δεν θα εξηγησω περεταιρω τον παραλληλισμο καθως τον θεωρω απολυτα σαφη!Εν κατακλειδι,ο διαγωνισμος δεν ηταν σωστος λογω της φυσης της εξετασης!Η επιλογη του να γινει με βαρδιες, τη θεωρω τουλαχιστον ατυχη!Ολα αυτα βεβαια ειναι απορροια της οικονομικης μας αθλιοτητας!
Just Saying!
δν καταλαβες τι θελω να πω γραφω και απο κινητο.δν αναφερθηκα καθολου στην ευκολια των θεματων της 1ης φασης εγω προσωπικα εγραψα 72 δν τα πηγα τοσο καλα.εννοουσα της 2ης φασης ηταν πιο ευκολα απο των προηγουμενων διαγωνισμων.με το φροντιστηριο προετοιμαστηκα για πολυ πιο δυσκολα και ποτε δεν χρησιμοποιησα τον ορο γελοιο. Οσον αφορα το παραδειγμα σου με τον ληστη ειναι αστοχο ποτε δν εννοησα κατι τετοιο. Στην προκειμενη περιπτωση ειπα ειδα χαλαρη επιτηρηση και προσαρμοστηκα ( μην φανταστεις πως εκανα φοβερες παρατυπιες να εγραφα κανα δευτερολεπτο παραπανω σε λιγα ερωτηματα) αυτο για μενα δν με κανει ατιμο απλα παραβιαστη καποιων κανονισμων που δν τηρουνται που ουσιαστικα δν υπαρχουν μιας και οι επιτηρητες ειναι "οι κανονες" για να μπορεσω να πετυχω.