Παυλος92":318utu14 said:Τρομακτικα λαθος η τοποθετηση σου!Αν και το θεωρω κακομοιρια να λεω τι καταταξη ημουν στη πρωτη φαση,(εχω θεμα με τους καυχησιαρηδες)θα το κανω γιατι πρεπει να εμπεριεχεται στην τοποθετηση μου προκειμενου να απαντησω σε ολα αυτα τα αυθαιρετα τα οποια λες!
Παυλος92":318utu14 said:Ειμαι 24 χρονων και πηγα στο πρωτο σταδιο εντελως απροετοιμαστος,ωστοσο λογω της σχολης μου αλλα και της εφεσης που εχω σε ο,τι αφορα τη γλωσσα μας, καταταχθηκα μεσα στη 50αδα!Αρχικα,θεωρω πολυ προκλητικο να μπαινεις στη διαδικασια να γραφεις οτι κατι ηταν πολυ γελοιο μονο και μονο επειδη φανηκαν σε εσενα προσωπικα γελοια(οπως και σε εμενα τα θεματα)ενω την ιδια στιγμη υπαρχουν τοσοι αλλοι υποψηφιοι απο αλλες κατευθυνσεις που απλως τα βρηκαν σχετικα ευκολα ή απλως διαβαθμισμενης δυσκολιας......
Παυλος92":318utu14 said:Επισης,τι σχεση εχει το Α σταδιο που διναμε ολοι την ιδια ωρα και τι σχεση εχει το Β σταδιο που διναμε με βαρδιες? Θεωρω οτι δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο να καταλαβει κανεις, οτι δεν ειναι το ιδιο να πας σε μια εξεταση σε μεγαλο βαθμο υποψιασμενος και σε μια αλλη εξεταση με μερικη αγνοια.... απο τη στιγμη που τα αποτελεσματα καθοριζονται απο τα προαναφερθεντα χαρακτηριστικα!
Παυλος92":318utu14 said:Furthermore,οταν καποιος μπει στο σπιτι σου για να σε κλεψει ή να σε σκοτωσει,φανταζομαι οτι θα προσπαθησεις να αμυνθεις και εσυ με καποιο οπλο,αυτο ομως θα μπορει να εχει ως αποτελεσμα να σκοτωσεις αυτον που εχει μπει μεσα στο σπιτι σου για να σου κανει κακο!Βασει αυτων που λες,θα πρεπει να του κολλησουμε τη ταμπελα του φονια! Δεν θα εξηγησω περεταιρω τον παραλληλισμο καθως τον θεωρω απολυτα σαφη!
Παυλος92":318utu14 said:Εν κατακλειδι,ο διαγωνισμος δεν ηταν σωστος λογω της φυσης της εξετασης!Η επιλογη του να γινει με βαρδιες, τη θεωρω τουλαχιστον ατυχη!Ολα αυτα βεβαια ειναι απορροια της οικονομικης μας αθλιοτητας!
Just Saying!
angelaki":z2wp3397 said:Δεν θυμαμαι αν υπηρχε ασθενοφόρο, αλλά μήπως μπορείς να με βοηθήσεις στην εξήγηση του πως θα βαθμολογηθεί αυτή η ερώτηση?