Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Δεν θυμαμαι αν υπηρχε ασθενοφόρο, αλλά μήπως μπορείς να με βοηθήσεις στην εξήγηση του πως θα βαθμολογηθεί αυτή η ερώτηση?

Παυλος92":318utu14 said:
Τρομακτικα λαθος η τοποθετηση σου!Αν και το θεωρω κακομοιρια να λεω τι καταταξη ημουν στη πρωτη φαση,(εχω θεμα με τους καυχησιαρηδες)θα το κανω γιατι πρεπει να εμπεριεχεται στην τοποθετηση μου προκειμενου να απαντησω σε ολα αυτα τα αυθαιρετα τα οποια λες!

Καλημέρα. Πάμε πάλι. Βγήκα πρωτος = έγραψα στο forum πρώτος. Δεν καυχήθηκα.

Ειμαι 24 χρονων και πηγα στο πρωτο σταδιο εντελως απροετοιμαστος,ωστοσο λογω της σχολης μου αλλα και της εφεσης που εχω σε ο,τι αφορα τη γλωσσα μας, καταταχθηκα μεσα στη 50αδα!Αρχικα,θεωρω πολυ προκλητικο να μπαινεις στη διαδικασια να γραφεις οτι κατι ηταν πολυ γελοιο μονο και μονο επειδη φανηκαν σε εσενα προσωπικα γελοια(οπως και σε εμενα τα θεματα)ενω την ιδια στιγμη υπαρχουν τοσοι αλλοι υποψηφιοι απο αλλες κατευθυνσεις που απλως τα βρηκαν σχετικα ευκολα ή απλως διαβαθμισμενης δυσκολιας...... :great:

Τα θέματα ήταν γελοία και πάρτε το χαμπάρι. Εσύ είσαι θεωρητικός απ ότι κατάλαβα και βγήκες στην 50δα, εγώ που είμαι της τεχνολογίας και με γνώσεις λυκείου και έγραψα σχεδόν 80; Εννοώ ότι δεν έχω επαφή με τη γλώσσα πλην των γλωσσών προγραμματισμού και των greeklish. Της πλάκας ήτανε αφού εγώ σαν πληροφορικός κατάφερα τόσο (χωρίς φροντιστήριο, ΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΣ φροντιστήριο εφόσον έχεις τελειώσει το λύκειο.. Ε-ΛΕ-ΟΣ πια). Επιπλέον κοπήκαν :arrow: ΜΟΛΙΣ 300 άτομα... :wall: .Αυτό τι σου λέει;

Επισης,τι σχεση εχει το Α σταδιο που διναμε ολοι την ιδια ωρα και τι σχεση εχει το Β σταδιο που διναμε με βαρδιες? :rolleyes:Θεωρω οτι δεν ειναι δα και τοσο δυσκολο να καταλαβει κανεις, οτι δεν ειναι το ιδιο να πας σε μια εξεταση σε μεγαλο βαθμο υποψιασμενος και σε μια αλλη εξεταση με μερικη αγνοια.... :oops:απο τη στιγμη που τα αποτελεσματα καθοριζονται απο τα προαναφερθεντα χαρακτηριστικα!

Υποψιασμενος ξε-υποψιασμενος, δεν είσαι στο δημοτικό. Είσαι ενήλικας και μπορείς να προσαρμόζεσαι. Και σιγά τι ζήτησαν πια! Το πρόβλημα ήταν στον χρόνο που ζητούσαν. :wall:

Furthermore,οταν καποιος μπει στο σπιτι σου για να σε κλεψει ή να σε σκοτωσει,φανταζομαι οτι θα προσπαθησεις να αμυνθεις και εσυ με καποιο οπλο,αυτο ομως θα μπορει να εχει ως αποτελεσμα να σκοτωσεις αυτον που εχει μπει μεσα στο σπιτι σου για να σου κανει κακο!Βασει αυτων που λες,θα πρεπει να του κολλησουμε τη ταμπελα του φονια! :banana:Δεν θα εξηγησω περεταιρω τον παραλληλισμο καθως τον θεωρω απολυτα σαφη!

Άμα σκοτώσεις και αποδειχθεί, τρως σε πρώτη φάση τα χρόνια που προβλέπονται (υπάρχει από - μέχρι) και μετά λόγω παραγόντων όπως "αμέλεια","πρότερος έντιμος βίος", "άμυνα" κτλ κτλ μειώνεται η ποινή σου. Στο ποινικό μητρώο βέβαια γράφει "Καταδικασθείς για φόνο εφ/εκ...". :deadthread:

Εν κατακλειδι,ο διαγωνισμος δεν ηταν σωστος λογω της φυσης της εξετασης!Η επιλογη του να γινει με βαρδιες, τη θεωρω τουλαχιστον ατυχη!Ολα αυτα βεβαια ειναι απορροια της οικονομικης μας αθλιοτητας!
Just Saying!

Ναι θα μπορούσανε να μας βάλουν όλους μαζί σε διάφορα κέντρα την ίδια ώρα με τα ίδια θέματα. Τώρα βέβαια τελείωσε η εξέταση και δε νομίζω να δώσουν χρήμα να ξαναγίνει. Οπότε για μένα θα πρέπει να κοιτάξουν να περιορίσουν κατά το ανθρωπίνως δυνατόν τις φουστιές. :evil:

PS1: (δε πάει σε σένα αποκλειστικά). Μη ζορίζεστε για τον διαγωνισμό μερικοί που πήγατε και τα σκάσατε σε φροντιστήρια. Πρόβλημά σας είναι αυτό, δεν είναι του ΑΣΕΠ. Ας κάνατε δουλειά μόνοι σας χωρίς κόστος στην τελική. :great:

PS2: Ψοφάτε για δημόσιο!! :D :twisted: :banana:

angelaki":z2wp3397 said:
Δεν θυμαμαι αν υπηρχε ασθενοφόρο, αλλά μήπως μπορείς να με βοηθήσεις στην εξήγηση του πως θα βαθμολογηθεί αυτή η ερώτηση?

Τί εννοείς? Προφανώς με βάση τα υποερωτήματά της. Αν σε μία ερώτηση υπήρχαν 3 σωστές απαντήσεις και έβαλες δύο, παίρνεις τα 2/3. Σε περίπτωση που έβαλες όλα τα κουτάκια δεν γνωρίζω τί θα γίνει.

Εγώ έβαλα ότι υπήρχε και ασθενοφόρο αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Μετά το τέλος της εξέτασης το συζήτησα με τη διπλανή μου και μου είπε ότι υπήρχε στάνταρ, απλά θέλω και άλλη μία άποψη για να το σιγουρέψω (ή όχι).

Δηλαδή σε περίπτωση που είχε στη φωτογραφία 5 πιθανές απαντήσεις κ ήταν σωστές οι 3 θεωρείς ότι αν είχες βάλει μια σωστή κ δύο λάθος ή μια σωστή κ τίποτα άλλο θα πάρεις τον ίδιο βαθμό?

*για τη γεωγραφία μια κουβέντα ειπα τι άκουσα, προφανώς δεν ισχύει μη βαράτε!

Ασθενοφόρο ήταν το κίτρινο? Το ότι το αεροδρόμιο ήταν στην Α. Πετρούπολη από που το καταλαβαίναμε?

Υπήρχε πινακίδα που έλεγε St Petersburg. Ναι για το κιτρινο μιλαω....

Είναι λίγο θέμα πω θα βαθμολογηθουν οι ερωτησεις παρατηρητικοτητας...

Re: Ελεγεηωεκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

είχε δύο κίτρινα οχήματα στην εικόνα. Κ στις απαντήσεις είχε επίσης δύο κίτρινα (Το ασθενοφόρο κ τη μπουλντόζα). Εγώ τα έβαλα κ τα δύο αλλά δε θυμάμαι σίγουρα. νομίζω ασθενοφόρο υπήρχε πάντως.
Ταμπέλα εννοείς κάτι τρισδιάστατα γράμματα που φαίνονταν ανάποδα?

Πάνω απο το κτίριο του αεροδρομίου υπήρχαν γράμματα που ελεγαν St Petersburg...αλλά μόλις που διακρίνονταν

Ως προς τα κουτάκια το λογικό ειναι να πάρουν το κάθε κουτάκι σαν σωστό η λάθος, δηλαδή αν πχ απο τα 5 κουτάκια είχες σωστά τα 4 παιρνεις 4/5.
Απλή υπόθεση κάνω...

Σωστά.
Το θέμα είναι όμως τι γίνεται με καποιον που σημειωνε ολα τα κουτακια, ενω μονο το 1 ηταν σωστο.

Αν ακολουθηθεί η παραπάνω λογική (να βαθμολογήσουν και τα 5 κουτάκια) που εμένα προσωπικά μου φαινεται η πιο κατάλληλη και σωστή, τότε αν έχει επιλέξει και τα 5 κουτάκια ενώ ειναι μόνο το ένα σωστό θα έχει μόνο 1 σωστό κουτάκι απο τα 5 και θεωρώντας οτι η ερώτηση πιάνει 1 μονάδα θα βαθμολογηθεί με 0,20