Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Λυπάμαι που το ακούω. Πιστεύω πως με την συνάφεια των μεταπτυχιακών θα υπάρξει ένα μπέρδεμα. Στην προκήρυξη μοριοδοτούνται με 2 μονάδες τα συναφή με την θέση μεταπτυχιακά. Ποια μπορεί να είναι αυτά? Αν επιτρέπεται, τι μεταπτυχιακό έχεις?

Όπως έχω γράψει και σε παλιότερη ανάρτηση νομίζω ότι είτε πρέπει να τα δέχονται όλα τα μεταπτυχιακά είτε κανένα. Δεν υπάρχει συναφές μεταπτυχιακό. Εγώ έχω μεταπτυχιακό στη Στατιστική και Επιχειρησιακή Έρευνα και μου το απέρριψαν. Και ενέκριναν άλλα μεταπτυχιακά στα Οικονομικά, στη Γεωλογία, στο Management. Το ξέρω γιατί τα είδα για να στηρίξω την ένστασή μου. Δεν υπάρχει λογική...

Έχεις δίκιο, είτε όλα είτε κανένα. Πώς απορρίπτουν Msc στην Στατιστική ως μη συναφές αλλά δέχονται αυτό στο Μanagement?

Το μεταπτυχιακό το κόψανε επειδή δεν ήταν συναφές, ή υπήρχε άλλος λόγος; πχ εκπρόθεσμο, εξωτερικού κτλ;
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Ρiko apiko θα μπορούσες να μας δώσεις κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με ορισμένα από τα θέματα του προηγούμενου διαγωνισμού;
1.Στο θέμα που εμφανίζονται 2 8ψήφιοι αριθμοί κ στην συνέχεια εξαφανίζονται, ζητείται αμέσως ένας από τους δύο ή μεσολαβούσαν κι άλλες ερωτήσεις;
2.Στο θέμα με τα call signs, που πολλοί υποστήριξαν πως ήταν από τα δυσκολότερα, τι ακριβώς ζητούσαν. Έχω καταλάβει πως έδειχναν 6 call signs αρχικά ,ύστερα τα έσβηναν και ζητούσαν σταδιακά όλο και περισσότερα..Κατάλαβα καλά;
3. Πόσα ακουστικά μηνύματα περίπου ακούστηκαν;

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σου!Συγγνώμη για το πρήξιμο, αλλά είσαι ο καταλληλότερος για να μας απαντήσεις!Αλήθεια τι ποσοστά έπιασες στα α κ β στάδια για να έχεις τόσο υψηλή θέση;;;
Εύχομαι να βρεις το δίκιο σου γιατί πραγματικά στην χώρα μας εκτός από το να σκοντάφτουμε στα ψιλά γράμματα και στις ερμηνείες του εκάστοτε ασεπ, ειλικρινά σε όλα τα υπόλοιπα τελούμε ανεπαρκείς...

Καλησπερα κ παλι,
Ολες αυτες τις πληροφοριες πως τις εμαθες;; Διαβαζοντας τα οδα λες συμπεραινω πως με τετοιου ειδους θεματα δεν υπαρχει καταλληλη προετοιμασια κ πως η επιτυχια ειναι θεμα αντιληψης κ γρηγορης σκεψης.

vasileios":1ex8qx7k said:
Ρiko apiko θα μπορούσες να μας δώσεις κάποιες διευκρινίσεις σχετικά με ορισμένα από τα θέματα του προηγούμενου διαγωνισμού;
1.Στο θέμα που εμφανίζονται 2 8ψήφιοι αριθμοί κ στην συνέχεια εξαφανίζονται, ζητείται αμέσως ένας από τους δύο ή μεσολαβούσαν κι άλλες ερωτήσεις;
2.Στο θέμα με τα call signs, που πολλοί υποστήριξαν πως ήταν από τα δυσκολότερα, τι ακριβώς ζητούσαν. Έχω καταλάβει πως έδειχναν 6 call signs αρχικά ,ύστερα τα έσβηναν και ζητούσαν σταδιακά όλο και περισσότερα..Κατάλαβα καλά;
3. Πόσα ακουστικά μηνύματα περίπου ακούστηκαν;

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων για τον χρόνο σου!Συγγνώμη για το πρήξιμο, αλλά είσαι ο καταλληλότερος για να μας απαντήσεις!Αλήθεια τι ποσοστά έπιασες στα α κ β στάδια για να έχεις τόσο υψηλή θέση;;;
Εύχομαι να βρεις το δίκιο σου γιατί πραγματικά στην χώρα μας εκτός από το να σκοντάφτουμε στα ψιλά γράμματα και στις ερμηνείες του εκάστοτε ασεπ, ειλικρινά σε όλα τα υπόλοιπα τελούμε ανεπαρκείς...

Καλημέρα vasileios,
Επειδή όσα λινκ έχουν κατά καιρούς αναρτηθεί εδώ στο φόρουμ , βγάζει μήνυμα ότι έχουν λήξει δεν μπορούμε να βρούμε τα θέματα.
Τα έχεις βρει από κάπου? Θα μπορούσες να μας κατατοπίσεις?

Σε ευχαριστώ εκ των προτέρων,

Καλημερα παιδια ! τα θεματα εχω προσπαθησει κι εγω να τα βρω ολα αλλα ματαια..τα εχουν κατεβασει απο τον ασεπ.. αυτα που ανεφερα σε προηγουμενο μηνυμα, τα ειχα διαβασα σε αυτο το blog απο τα παιδια που εδωσαν το 2007 αν ανατρεξετε σε εκεινες τις ημερομηνιες θα τα βρειτε..

ATM":1a3hdewf said:
Το μεταπτυχιακό το κόψανε επειδή δεν ήταν συναφές, ή υπήρχε άλλος λόγος; πχ εκπρόθεσμο, εξωτερικού κτλ;
Ευχαριστώ για τις πληροφορίες

Λόγω μη συνάφειας.