Ελεγκτής Εναέριας Κυκλοφορίας (ΕΕΚ)

Οι ανακοινωσεις σημερα γραφουν για ΠΕ1 και ΠΕ2. Τι σημαινει αυτο, οτι θα παρουν ΑΕΙ δηλαδη και οχι ΤΕΙ ??? Αφου πλεον απο φετος ειναι ολα ΑΕΙ ! Ας απαντησει οποιος γνωριζει.

Δεν ξέρω φίλε μου, αλλά δεν θα με ξαφνιάσει αν δω πάλι τπτ ωραίους διαχωρισμούς για αποφοίτους ΑΕΙ κ ΤΕΙ. Προσωπικά φοβάμαι πολύ το θέμα ηλικίας, γιατί αν είαθ όπως στην προηγούμενη προκηρυξη, εγώ είμαι εκτός :rant: .. Τώρα για την ύλη των φροντιστηρίων, όποιος γνωρίζει ας ενημερώσει, καλό θα κάνει.

Πάντως οι θέσεις από 70 που αναμένονταν, φημολογείται πως θα είναι 32. Στενεύουν τα όρια

Μειώθηκαν οι θέσεις γιατί κάποιος "μεταρρυθμιστής" κατάργησε τις κενές οργανικές θέσεις που προέκυψαν λόγω συνταξιοδοτήσεων... Πάλι καλά που έμειναν και αυτές οι 32, αν και είναι σταγόνα στον ωκεανό.

Παιδιά, θεματολογία για την ύλη που θα εξεταστούν οι υποψήφιοι υπάρχει; Δλδ, πως θα ετοιμαστεί ο κάθε ένας από εμάς για τις εξετάσεις όταν βγει η προκήρυξη;

Καμία προκύρηξη του ΑΣΕΠ δεν έχει αποκλήσει ποτέ κατηγορίες σπουδών μέσο ανώτερης εκπαίδευσης ΙΕΚ.ΤΕΙ και άλλες ..απο την συμμετοχή τους σε διαγωνισμό, θα ήταν απολύτως αντιδεοντολογικό! ιδιαίτερα για τα σημερινά δεδομένα..Η τραγικότερη προετοιμασία για την ΥΠΑ είναι η κατάθεση του εαυτού μας, και η εγρήγορση μας στην πλάτη των φροντιστηρίων.Ισως η πιο σωστή είναι στο Powerpoint ανα 20sec θέματα οπως γεωγραφία(πόλεις,ποτάμια,νησία) 20 πτήσεις π.χ AEE155 ,σχήματα,αριθμοί,κείμενα 100 λέξεων,εύρεση συντεταγμένων απο χάρτες jepessen, ηχητικά απο atclive.net,atis,metar,απομνημόνευση κάποιον δεδομένων απο τα παραπάνω σε ακόλουθη ερώτηση ...και εννοείται ανάλογος χρόνος απάντησης σε κάθε μία.

Όσων αφορά κάποιον όπου έχει αποφοιτήσει από τεχνικό λύκειο ή γενικό λύκειο, υπάρχει ελπίδα ή κόβεται κατευθείαν?

Give Wings":2khpa696 said:
Καμία προκύρηξη του ΑΣΕΠ δεν έχει αποκλήσει ποτέ κατηγορίες σπουδών μέσο ανώτερης εκπαίδευσης ΙΕΚ.ΤΕΙ και άλλες ..απο την συμμετοχή τους σε διαγωνισμό, θα ήταν απολύτως αντιδεοντολογικό! ιδιαίτερα για τα σημερινά δεδομένα..Η τραγικότερη προετοιμασία για την ΥΠΑ είναι η κατάθεση του εαυτού μας, και η εγρήγορση μας στην πλάτη των φροντιστηρίων.Ισως η πιο σωστή είναι στο Powerpoint ανα 20sec θέματα οπως γεωγραφία(πόλεις,ποτάμια,νησία) 20 πτήσεις π.χ AEE155 ,σχήματα,αριθμοί,κείμενα 100 λέξεων,εύρεση συντεταγμένων απο χάρτες jepessen, ηχητικά απο atclive.net,atis,metar,απομνημόνευση κάποιον δεδομένων απο τα παραπάνω σε ακόλουθη ερώτηση ...και εννοείται ανάλογος χρόνος απάντησης σε κάθε μία.
Τι εννοεις δεν εχει αποκλεισει ποτε κατηγοριες σπουδων μεσο ανωτερης εκπαιδευσης ΙΕΚ.ΤΕΙ και αλλες....αφου σε καθε διαγωνισμο εχει ξεχωριστες κατηγοριες πτυχιων ή απολυτηριων ..

Σωστόν υπάρχουν κατηγορίες , ίσως αντέδρασα λίγο γιατί έχω κάποιο θέμα με την λέξη συμμετοχή (μόνο απο ΑΕΙ) και όχι τόσο με τον διαχωρισμό ΑΕΙ,ΤΕΙ,ΙΕΚ ,την οποία διακρίνω συνεχώς σ' αυτό το forum .μου αρέσει η δίκαιη μάχη με όλους τους στρατιώτες όχι τους μισούς ειδικά για την ΥΠΑ.!

Σκέτο λύκειο? χρειάζεται και ανώτερη εκπαίδευση έστω.Πάντως επ ευκαιρία να πω λίγα θεματάκια που τόσο ζητούνται.. και θα έπρεπε όσοι ξέρουν να πουν δυο λόγια.Δεν μπαίνει κανείς σε τέτοιο φόρουν αν δεν λατρεύει εστω λίγο την ΥΠΑ,
αν δεν νιώθει την ανάγκη να δεί ένα θεματάκι διαγωνισμού απο όποια γωνιά του φόρουν κι αν ξεπροβάλλει
!
LGAV SLIPPERY 1 YOUTUBE
Ενω αεροσκάφος πετάει προς τις 270 μοιρες οδηγία έχει να κάνει αναστροφή(η αναστοφή είναι 180 μοιρες απο την εκάστοτε γωνία,πρόσθεση δεξιά και αφαίρεση απο αριστερά.) ποια η νέα πορεία ?απ 90 μοίρες

Ενα αεροσκάφος πετάει προς τις 25 μοίρες,οδηγία έχει να πετάξει 40 μοίρες αριστερά ποια η νέα πορεία ?απ 345 μοίρες.

Απόσταση 4 στόχων απο σταθερό σημείο σε νμ με ακτίνα 60νμ -ο στόχος είναι πχ OAL 545