Ο ορισμος της καταντιας...χαρτι ΑΕΙ να ναι κι οτι να ναι!! Μια υπογραφη ειναι εδω και 100 χρονια ολη τους η ζωη. Μια υπογραφη διχως υποβαθρο πολλες φορες. Φιλος μου απο Δημοκριτειο Ηλεκτρολογος μηχανικος 45 ετων (βαθμος πτυχιου 8,5 σε 6 χρονια), οταν καηκε ασφαλεια στον πινακα του σπιτιου του φωναξε ηλεκτρολογο...και μια μερα που ηθελε να κρεμασει στον τοιχο εναν πινακα..εκανε τρυπα με το τρυπανι και μετα.....πηγε να βιδωσει τη βιδα στον τοιχο χωρις ουπα!!!!!! Ναι αυτα και απειρα ακομα που μου εχουν συμβει. Ειμαι πτυχιουχος ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΟΣ ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ ΑΤΕΙ ΠΕΙΡΑΙΑ και ειμαι υπερηφανος που ειχα διπλα μου καθηγητες που ειναι απο τους μεγαλυτερους επιστημονες στην Ελλαδα και στον κοσμο. Ολη αυτη η ιστορια με τα λογοπαιγνια (ΑΕΙ - ΤΕΙ) εχει φθασει πλεον στο τελος της και ηρθε η ωρα καποια πραγματα να μπουνε στη θεση τους!! Ανθρωποι που ακομα λενε οτι ειναι ανωτατοι λογω ΑΕΙ, να πανε στον πλησιεστερο ψυχιατρο που θα βρουνε και ας πανε να πιασουν κανενα κατσαβιδι στα βελουδινα χερακια τους και μετα να μιλησουν!!! Καποιοι εχουν παρει πτυχιο απο ΕΜΠ και δεν περασαν ουτε απο εξω απτο εργαστηριο!! Δυστυχως ζουμε σε μια απο τις χειροτερες χωρες του κοσμου και στην χειροτερη της ευρωπης. Τωρα ομως που αρχιζει να πεφτει ο πελεκης βαρυς στα ποπουδακια των πολιτικαντηδων και των δηθεν μηχανικων, θα κοπει το αερακι στα πανια τους. Οποιος εχει τα προσοντα και λατρευει τα αεροπλανα ας συμμετασχει στο διαγωνισμο. Ολα τα αλλα ειναι περιττα.