Εκλογών συνέχεια... Πώληση ή Θάνατος !!!

• Thread starter Thread starter flying Doc
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

flying Doc

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Θεσσαλονίκη
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EBBR
Αντιγράφω από τα "ΝΕΑ" 22-23/9/2007 σελίδα 10 :

" Μια από τις πρώτες εκκρεμότητες που θα κλείσει επίσης η κυβέρνηση είναι η υπόθεση της Ολυμπιακής. Θέμα το οποίο καρκινοβατεί χρόνια και δεν σηκώνει-όπως υποστηρίζουν στο Μέγαρο Μαξίμου- άλλη αναβολή. Η Ολυμπιακή θα πωληθεί ή θα κλείσει πριν από το τέλος του χρόνου, υποστηρίζουν στην κυβέρνηση και αυτό είναι το πρώτο θέμα στην ατζέντα του νέου υπουργού Κωστή Χατζηδάκη"

Κύριοι συντονιστές και διαχειριστές του forum, γνωρίζω πολύ καλά ότι το θέμαέχει εξαντληθεί σε άλλα threads, πυροδότησε άπειρες κουβέντες και διαδικτυακούς διαξιφισμούς (συμμετείχα κι εγώ πολλάκις) και για το λόγω αυτό κλειδώθηκε. Δημοσιεύω αυτό το post με την ελπίδα ότι δεν θα το σβήσετε , κλειδώστε το αν θέλετε, γιατί νιώθω πως πλέον το μαχαίρι έφτασε στο κόκκαλο. Ως Έλλην πολίτης εδώ και 35 χρόνια, σίγουρα δεν θέλω να αλλάξει η flag carrier εταιρία που πρόσφερε τα μέγιστα σ' αυτόν τον τόπο, αλλά από την άλλη, ως απλός φορολογούμενος θα επιθυμούσα κάποιας μορφής εξυγείανση στην πιο ζημιογόνο ΔΕΚΟ, κατά την ταπεινή μου άποψη, αυτής της χώρας.
Ούτε πολιτικός είμαι, ούτε επηρρεάζω τις όποιες αποφάσεις, παρά το μικρό ειδικό βάρος που έχει η ψήφος μου κάθε 4 περίπου χρόνια, ούτε μπορώ ν αμαντέψω το πολιτικό κόστος (chic) που θα έχει η ως άνω ενέργεια του νέου υπουργού (δεν είναι δα μικρό πράγμα να πετάξεις στο δρόμο, έστω και σταδιακά χιλιάδες εργαζόμενους-ψηφοφόρους) αλλά πλέον είμαι πεπισμένος ότι στους επόμενους μήνες οι 6 κύκλοι θ ααραιώσουν την παρουσία τους στους ουρανούς.
Δε χαίρομαι μ' αυτήν την πιθανότητα , θα ήταν άλλωστε βλασφημία από κάποιον που λάτρεψε το αεροπλάνο από μικρός αλλά λόγω μυωπίας δεν έκανε το όνειρο πραγματικότητα, ούτε πιστεύω ότι ο εν δυνάμει ανταγωνιστής θα καρπωθεί το χαμένο έδαφος, άλλωστε ο ανταγωνισμός πάντα φέρνει την πρόοδο, οπότε αν ο ένας από τους δύο αντιπάλους εγκαταλείψει τον αγώνα ο άλλος ατονεί και παρηκμάζει, όμως πιστεύω ότι η αναγεννημένη Ολυμπιακή, όποιο όνομα κι αν της δώσουν, θα γιγαντωθεί και πάλι μαθαίνοντας από τα λάθη του παρελθόντος.
Μπορεί να φαίνομαι ρομαντικός, μπορεί το μήνυμά μου αυτό να αναζωπυρώσει την κόντρα των μελών του forum, αλλά είναι κάποιες σκέψεις μου που ήθελα να τις εξωτερικεύσω.

:thx: Μην σβήσετε αυτό το μήνυμα. Δώστε σ' όλους, εχθρούς και φίλους της ΟΑ, την ευκαιρία για λίγο προβληματισμό.

Κοίτα, θα δεις τις επόμενες ημέρες διάφορα τέτοια τα οποία εξυπηρετούν διάφορους σκοπούς:

:arrow: Βολιδοσκοπήσεις αντιδράσεων για πιθανό κλείσιμο της Ο.Α. από "δημοσιογράφους" που είναι στο payroll της Ν.Δ.

:arrow: Δημιουργία αναταραχής για να ξεχνάμε τα εσωτερικά του ΠΑΣΟΚ από "δημοσιογράφους" του καρτέλ Ψυχάρης - Φυντανίδης - Μπόμπολας κλπ.

:arrow: Απλώς κάτι να γράφουμε για να γεμίζουμε τη στήλη μας.

Νομίζω ότι η όποια απόφαση δεν θα ληφθεί βιαστικά, οπότε συνιστώ υπομονή και ψυχραιμία.

Για τα περί βλασφημίας, τι θα έλεγες για το λουκέτο της PanAm? Θα έπρεπε οι αμερικανοί να κάνουν χαρακίρι? Στα πράγματα αυτά δεν χωράνε συναισθηματισμοί.

sv1xv":hu8mrcok said:
Για τα περί βλασφημίας, τι θα έλεγες για το λουκέτο της PanAm? Θα έπρεπε οι αμερικανοί να κάνουν χαρακίρι? Στα πράγματα αυτά δεν χωράνε συναισθηματισμοί.

Μην είσαι τόσο απόλυτος. Στην ζωή δεν είναι όλα άσπρα ή μαύρα. Οι λογικές αποφάσεις δεν συμβαδίζουν πάντα με το ανάλογο συναίσθημα ούτε είναι και υποχρεωτικό να συμβαίνει αυτό.
Τα ΜΜΕ, καλώς ή κακώς, την δουλειά τους κάνουν. Ας μάθουμε και εμείς λοιπόν να κοιτάμε πίσω απο τα γεγονότα ώστε να μην αποπροσανατολιζόμαστε.
Εγώ βρήκα το post του flying doc συναισθηματικά καθαρό και νομίζω ότι εξέφρασε κάποιες απόψεις οι οποίες αντιπροσωπεύουν μεγάλη μερίδα ανθρώπων.

MindTraveller":23wx076j said:
Οι λογικές αποφάσεις δεν συμβαδίζουν πάντα με το ανάλογο συναίσθημα ούτε είναι και υποχρεωτικό να συμβαίνει αυτό.
Τα ΜΜΕ, καλώς ή κακώς, την δουλειά τους κάνουν.
Στις επιχειρήσεις δεν υπάρχει χώρος για αποφάσεις που βασίζονται στο συναίσθημα. Εγώ απαιτώ από τον καινούργιο υπουργό καθαρή και βιώσιμη λύση - είτε προς τη μία μεριά (εκκαθάριση, κοινώς λουκέτο) είτε προς την άλλη (πλήρης εξυγίανση που θα οδηγήσει σε ανάπτυξη). Καιρός είναι να σοβαρευτούμε λίγο σα λαός και να αρχίσουμε να βάζουμε μπροστά τη λογική. Τα συναισθήματα τα αφήνω στους βολεμένους του δημόσιου τομέα και στους δεκαεπτάχρονους που δεν πληρώνουν τα σπασμένα (εφορία) από την τσέπη τους.

Πλεον το θεμα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΗΣ εχει καταντηση γραφικο,οπως και τα ΜΕΓΑΛΑ ζητηματα στη κοινωνια μας.Το οικονομικο κατεστημενο οι επενδυτες,οι κυβερνησεις τα μικρο-μεγαλο συμφεροντα τα καταφεραν μια χαρα......οποτε ας κατσουμε να δουμε τη Ρωμη να καιγετε......

Edited: Δεν υπάρχει λόγος για παράθεση όταν αναφερόμαστε στο αμέσως προηγούμενο post!

Γιατί αυτή η ηττοπάθεια αγαπητοί μου :shock: Σκοτωνόμενοι (άκου λέξη που βρήκα :lol: ) ή κλαιγόμενοι σε ένα forum δεν πρόκειται ν'αλλάξει τίποτα...Μεταξύ μας, ούτε η ψήφος σε καμία κυβέρνηση δεν θα αλλάξει τίποτα. Ούτε και η φημολογία πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Το πρώτο post του sxv1v1 (σωστά το γράφω; :oops: ) είναι το ως τώρα λογικότερο...Αφήστε το τι λένε οι εφημερίδες με την χρωματιστή κελεμπία και καθήστε να ξεκινήσει η συζήτηση μεταξύ των πραγματικά υπεύθυνων*, να δούμε τι όντως σκέφτονται εκεί στα υπουργεία και στις Βουλές και να πούμε "Α, αυτό που προτάθηκε μου άρεσει"..."Α, αυτό που προτάθηκε δεν μου αρέσει". Αν έχουμε και λίγο νεύρο παραπάνω, ολόκληρο RBF και άλλα περιοδικά υπάρχουν και δεν νομίζω ότι την έχουν "ψωνίσει" ώστε να μην θέλουν να ακούσουν/δημοσιεύσουν τη γνώμη των αναγνωστών τους - ή να μην έχουν γνώστες που θα φωνάξουν εξίσου. Ο ειδικός τύπος δεν υπάρχει μόνο για την αφίσα στη μέση του περιοδικού....

Αν είναι να βγούνε τα μάτια των aviation fans, τουλάχιστον ας μην βγούνε για το ποιός είχε δίκιο για το που πρόκειται να γίνει κακό. Ας βγάλουμε ομαδικά τα μάτια μας, ενωμένοι για το καλό της αεροπορίας στην Ελλάδα και μόνο - αυτήν δεν υποτίθεται ότι αγαπάμε όλοι εδώ μέσα; :roll: Δεν είναι Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός η αεροπορική αγορά. Μην είστε οπαδοί ενάντια και υπέρ. Μείνετε φίλαθλοι - αγαπάτε την αεροπορία, αγαπάτε τα πάντα σχετικά με αυτήν με αντικειμενικό τροπο....

* Υπεύθυνος: Προφανώς αυτός που φέρει την ευθύνη για κάτι - να εκτελέσει μια εντολή ή να πάρει μια απόφαση. Οποιοσδήποτε συνειρμός με κάποιον ο οποίος σώνει και καλά είναι σοβαρός και αξιόλογος δεν συνάδει με τη χρήση της λέξης στην συγκεκριμένη φράση. Αμάν γλωσσολογία το καταντήσαμε το forum....

Σβήστηκαν οι προσωπικές διαμάχες, τα posts με "εξυπνάδες", και αυτά με θέμα ΟΑ vs Α3.
Ο επόμενος που θα γράψει κάτι παρόμοιο, ας σκεφτεί πρώτα ότι θα το γράψει τσάμπα, αφού μετά από λίγο το post δεν θα υπάρχει.

Για να δούμε πόσο καιρό θα μείνει ξεκλείδωτο και αυτό... :roll:

OFF TOPIC

@pingu: Ωραία τα λές για την Ο.Α., αλλά το πιγκουϊνος έχει μήπως σχέση με το Linux? :)

H ΟΑ θα ξαναγεννηθεί; ή θα πεθάνει ;
Είναι δυνατόν να πουλήσουν τον Εθνικό Αερομεταφορέα;
Αραγε όλους εμάς τους εποχικούς θα μας σκεφτεί κανείς΄;
ΚΑΙ δεν ενοοώ τους ανθρώπους που απλά δουλεύουν γαι ένα καλοκαίρι.Είμε 8 χρόνια στη δουλειά και την αγαπώ όμως με μεγάλη μου λύπη την βλέπω να χάνει το κύρος της και τηιν προτίμιση των επιβατών!Είναι θλιβερό :cry:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.