Έχετε ταξιδέψει ποτέ με διάσημους?

• Thread starter Thread starter manos_p
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Χαχαχα, δύο είναι τα τινά ή ότι η πτήση ήταν η ίδια και ο Hunting a Shadow ήταν κρυμμένος στα τεφτέρια του και τις σημειώσεις του, ή ότι ο Κίμωνας είναι και ''by the way'' frequent flyer Skywards στα Ντουμπάι του κόσμου αυτού...

(Λέτε να διαβάσουμε κάποια στιγμή τη συνέχεια του trip report;)
Όταν ο Κίμωνας πάρει την AirArabia ίσως...

δυο φορες για λονδινο με την ΟΑ πετυχα προσωπικοτητες...πριν καμια 10 χρονια τον αρκετα νεοτερο τοτε Ευαγγελο Βενιζελο και την τελευταια χρονια της αειμνηστης, τον αειμνηστο SARBEL!!!! :banana: :banana: :banana:

όταν γύρναγα Ελλάδα για τις γιορτές στην πτήση προς Ρώμη από Βαρσοβία, (οι παλιοί λάτρεις του ποδοσφαίρου θα τον θυμούντε) τον Bello di notte ("Beauty at night") Zbigniew Boniek, παίκτη της Juventus και μετά της Roma :)

Πριν 6-7 χρόνια σε EZY LHR-ATH είχα δίπλα μου τον Sir Stelios (και εγώ που νόμιζα ότι θα πέταγε με κανένα ιδιωτικό!) ο οποίος εκτός από το ότι έπιανε σχεδόν 2 θέσεις :D (αυτός στο F, εγώ στο D) διάβαζε ένα report για "easy hotels ".. Φαντάζομαι πλέον ούτε ζωγραφιστό δε θα θέλουν να τον βλέπουν.

U2 σε δρομολόγιο LHR-ATH? έχω χάσει τίποτα;

Το 1997 ετυχα σε πτηση της TWA απο Νεα Υορκη για Ορλαντο μαζι με τον Bill Murray, ο οποιος κατεβαινε για να παιξει γκολφ στα πλαισια μιας φιλανθρωπικης εκδηλωσης. Πολυ προσιτος και ομιλητικος με ολους!

28 Οκτωβρίου 2012 πτήση ΟΑ από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα με DH8 ( SX-BIT το πιο παλιό 8-400 της ΟΑ) με τον πρόεδρο της δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια τον Γιάννη Ιωαννίδη και μερικούς ακόμα επισήμους που επέστρεφαν από την παρέλαση της Θεσσαλονίκης παρουσία αγήματος υπό βροχή κατά την αναχώρηση του α/φ.

νατάσα θεοδωρίδου. ATH-SKG. εγώ business class και αυτή economy...

Lady Gaga, JFK-LAX, First Class εγώ, αυτή economy.... :banana: