Έχετε ταξιδέψει ποτέ με διάσημους?

• Thread starter Thread starter manos_p
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Συνήθως στην πτήση Λάρνακα - Αθήνα όλο και κάποιον θα πετύχω, και συνήθως τραγουδιστή.

Θυμάμαι...
Λία Βίσση
Μάριος Τόκας
Καίτη Γαρμπή - Διονύσης Σχοινάς με το μωρό (τότε)
"Φίλοι για Πάντα"
Λούκας Γιώρκας
Γιώργος Παπαδόπουλος
Βαλάντω Τρύφωνος

Όλως παραδόξως, δεν είχα ποτέ κάποιον διάσημο στην πτήση Αθήνα - Λάρνακα.

Eπίσης τον Παναγιώτη Τζανίκο (πρώην Δήμαρχος Αμαρουσίου) σε πτήση Αθήνα - Λονδίνο με την Hellas Jet.

Και δεν τον είχα ως συνεπιβάτη, αλλά ως κυβερνήτη: τον Tim Lancaster στην easyJet, σε πτήση Λονδίνο - Amsterdam το 2007 αν θυμάμαι καλά. Μπορεί το όνομα να μην σας λέει κάτι, αλλά ήταν ο κυβερνήτης της πτήσης ΒΑ 5390 από Birmingham για Malaga, στην οποία αποκολλήθηκε το "παρμπρίζ" του πιλοτηρίου και ο κυβερνήτης "ρουφήχθηκε" έξω λόγω της αποσυμπίεσης, αλλά τα πόδια του σκάλωσαν στα χειριστήρια με αποτέλεσμα οι αεροσυνοδοί να καταφέρουν να κρατήσουν το (νεκρό όπως πίστευαν) σώμα του πάνω στην οροφή του αεροπλάνου και να μην το αφήσουν να φύγει, καθώς τότε υπήρχε κίνδυνος να μπει μέσα στον κινητήρα. Ο συγκυβερνήτης προσγείωσε το αεροπλάνο (BAC1-11) στο Southampton. Κι ενώ όλοι πίστευαν ότι ο Κυβερνήτης ήταν νεκρός, χάρη στην ψυχραιμία τόσο την δική του (γύρισε το κεφάλι του προς τα πίσω ώστε να μπορεί να αναπνέει όσο γινόταν) και του συγκυβερνήτη, ο Lancaster επέζησε με ελαφρούς τραυματισμούς, και σε 5 μήνες επέστρεψε στην δουλειά του.
http://en.wikipedia.org/wiki/British_Ai ... light_5390

Καλησπέρα παιδιά! Είμαι καινούργιο μέλος στο φόρουμ και γράφω για πρώτη φορά. Εγώ είχε τύχει να συνταξιδεύσω σε πτήσεις της ΟΑ από Θεσσαλονίκη προς Αθήνα με τον Κούγια και τον Αντώνη Σαμαρά.

panos81c":2i24zca5 said:
Μπορεί το όνομα να μην σας λέει κάτι, αλλά ήταν ο κυβερνήτης της πτήσης ΒΑ 5390 από Birmingham για Malaga,

Για την οποία πτήση αξίζει κάποιος να δει το αντίστοιχο επεισόδιο Mayday/Air Crash Investigation..RESPECT! Ούτε στο Χόλιγουντ τέτοια ιστορία...

http://www.youtube.com/watch?v=k1yh21xP ... 769E5B9DD6

Καλησπερα . Η πρωτη φορα που συνταξιδεψα με καποιον διασημο ηταν το καλοκαιρι του 1983 , με τον αειμνηστο ( και καταπληκτικο ανθρωπο ) τον ΘΑΝΑΣΗ ΒΕΓΓΟ που πηγαινε για περιοδεια στην Αμερικη . Οπως καταλαβαινετε στην πτηση εγινε ελα να δεις , με τα αστεια του . Στις 19 Απριλιου του 2009 , με πτηση της IBERIA ( MAD - ATH ) με την βασιλισσα ΣΟΦΙΑ της Ισπανιας . Το 320 εφυγε απο την φυσουνα κανονικα και στην ωρα του ,ξαφνικα , και ενω μας ρυμουλκουσαν ( πριν ακομα τεθουν οι κινητηρες σε λειτουργια ) σταματησαμε σε αλλο σημειο της πιστας , μας περικυκλωσαν περιπολικα και παντος ειδους κρατικα οχηματα ( εμεις τα ...''παιξαμε'' , διοτι πηγε το μυαλο μας σε βομβες , τρομοκρατες , κλπ.) φερανε κυλιομενη σκαλα , μπουκαραν μεσα μιση ντουζινα ...'' βλοσυροι , κουστουματοι '' , ριξανε την ματια τους παντου , μεχρι και στις τουαλετες , δωσανε καποια στιγμη το ΟΚ , και μετα εμφανιστηκαν οι λιμουζινες με την βασιλισσα . Φυσικα τραβηχτηκαν οι κουρτινες και για τι υπολοιπο της πτησης , το μπροστινο μερος του αεροπλανου ... '' απεκλεισθη '' . Κατι αναλογο και στην Αθηνα . Μας περικυκλωσαν και εδω τα ''διαφορα'' οχηματα και με το που συνδεθηκαμε με την φυσουνα , η βασιλισσα παρεληφθη απο το ....πλα'ι'νο πορτακι . Επισης ετυχε να ταξιδεψω κατα καιρους και με μερικους πολιτικους ( πχ Καρχιμακης , Πλακιωτακης ) στην γραμμη ATH - JSH - ATH .

Απο τραγουδιστες εχουμε και λεμε : Βερτης,Θηριο,Ταμτα,Πετρακος. Σε πτηση απο Ροδο τον Χαριτατο πολυ ευγενικος. Και σε πτηση για Βρυξελλες καμποσους πολιτικους, Διαμαντοπουλου, Κατσελη,Γιαννακου και αλλους που δεν θυμαμαι ονοματα. Τον Αλιαγα με το αισθημα του για Λαρνακα.Αυτα για την ωρα. :D

Δεν θέλω να παρεξηγήσω κανέναν αλλά
BlindG":1nav0hx7 said:
τσκ τσκ τσκ
βρε παιδιά βρε παιδιά :(
Βλέπω εδώ μερικούς να γράφουν απλά ονόματα...
Αν δεν πείτε και 2-3 πικάντικα για τα ονόματα (όπως πολύ σωστά έκαναν οι έμπειροι επί του κοινωνικού σχολίου), τι να το κάνουμε που ταξιδέψατε με τον Χ και τον Ψ ? :(

Αννα Βίσση μπροστά μου (αυτή business class εγω οχι...) σε ΑΤΗ->LHR με BA περισυ. Μόνη της..

BRU->ATH πέρυσι τον Φεβρουάριο. Διάσημος δεν ήταν αλλά κρίνοντας από τα χαρτιά που διάβαζε και τυχαία έπεσε το μάτι μου, ήταν του επιτελείου της τρόικας (εκτυπωμένα πλάνα για τον ΟΑΣΑ, μειώσεις μισθών κτλ κτλ.). Ανατριχιαστική εμπειρία.

ΑΤΗ->ZRH πριν από δυο-τρεις εβδομάδες. Boarding, εγώ κάπου στην σειρά 30, έχω κλείσει τα μάτια και ετοιμάζομαι να αποκοιμηθώ. Ακούω μια φωνή, σκέφτομαι «δεν είναι δυνατόν» και ανοίγω τα μάτια μου. Δυο σειρές μπροστά μου ετοιμάζεται να καθίσει ο κ. Υπουργός, Μάκης Βορίδης! Ταξίδευε μόνος (ούτε βοηθοί, ούτε φρουροί) στην Economy, είχε πιάσει πολιτική κουβέντα με τον διπλανό του, κατέβηκε στη Ζυρίχη (εγώ συνέχιζα) και το προσωπικό της Swiss είμαι σίγουρος ότι δεν είχε ιδέα... Τσεκούρι δεν είχε, μάλλον το airport security δεν θα τον άφησε :)

Την εποχή που ήταν στο φόρτε του με τις επιδρομές στην λαϊκή, είχα πετύχει τον Κίμωνα (ένας είναι) με συνοδεία που μαντεύω ήταν η οικογένεια του στο ATH-DXB με Emirates. Και ναι, πέταξε σοσιαλιστική business (και άμα λάχει περνάει και με κόκκινο...).
http://www.youtube.com/watch?v=FlK5Whtx ... re=related

Σαμαρά, Βαρβιτσιώτη για BRU μόνο με Olympic Airlines. Τέλλογλου για MUC, Τουμέρ Μετίν από IST.

flesland":85yitfuy said:
Την εποχή που ήταν στο φόρτε του με τις επιδρομές στην λαϊκή, είχα πετύχει τον Κίμωνα (ένας είναι) με συνοδεία που μαντεύω ήταν η οικογένεια του στο ATH-DXB με Emirates. Και ναι, πέταξε σοσιαλιστική business (και άμα λάχει περνάει και με κόκκινο...)...
Δηλαδή αγαπητέ, αναγνώρισες τον "Κίμωνα (ένας είναι)" και δεν αναγνώρισες τον συμφορουμίτη μας "Hunting a Shadow";
Hunting a Shadow":85yitfuy said:
...Και κάπου εκεί, λίγο πριν το pushback, εκεί που δε το περιμένεις, εκεί που νομίζεις ότι θα είσαι σε μια ακόμη κοινή πτήση με άσημους και αδιάφορους συνεπιβάτες, έγινε το κοσμογονικό. Ήρθε….πρώτα θα σε εκτυφλώσει με τα εντυπωσιακά βλέφαρα, επίτευγμα της X-factor (παρντόν, Μaxfactor) μάσκαρα. Μετά θα θαυμάσεις τα προσεγμένα φρύδια, θαρρείς ζωγραφισμένα από καλλιτέχνη, κι όμως ένα μικρό θαύμα ενός απλού μολυβιού φρυδιών Maxfactor. Ποιο μοντέλο άραγε της γνωστής εταιρείας θα μας συντροφεύσει στο ταξίδι μας; Μα, το μοντέλο που τυφλά εμπιστεύεται η εταιρεία εδώ και 35 χρόνια. Μάλιστα κυρίες και κύριοι, έχουμε την ύψιστη τιμή να έχουμε απόψε συνταξιδιώτη μας τον αξιότιμο κύριο Κίμωνα Κουλούρη!! Ο οποίος ταξιδεύει οικογενειακώς, με τον ίδιο και τη σύζυγό του στην πρώτη θέση και τις δύο τροφαντές κορούλες του στη business..
viewtopic.php?f=7&t=6858#p108744
(Λέτε να διαβάσουμε κάποια στιγμή τη συνέχεια του trip report;)