Έχετε ταξιδέψει ποτέ με διάσημους?

• Thread starter Thread starter manos_p
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
λόγω δουλειάς κι εγώ (μουσική) ταξιδεύω πολύ συχνά με τραγουδιστές -τριες πηγαίνοντας για συναυλίες επαρχία ή εξωτερικό. Ονοματα ειναι μάλλον περιττά... :wink:

Παντα ταξιδευω με διασημο... ΕΜΕΝΑ! :D

Re:

gioannis":1zkcww9q said:
Με τον Προεδρο του ΠΑΟ στο Μπασκετ , τον Γιαννακοπουλο απο Ζυριχη με SWISS , και ειχαμε κανει και μια καλη συζητηση μονοι μας στην Business για το θεμα του γηπεδου (για οσους δεν καταλαβαν , ειμαι ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΑΡΑ :D )

sorry gia ta Greekglish .....ΚΑΛΗΣΠΈΡΑ ΑΠΌ NYC, στο ATH-NYC via ZRH ταξίδεψα με ΙASΟΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΊΔΗ ΦΩΤΕΙΝΉ DARA και τον σύζυγο τις DIMITRI ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.Στο ATH-ZRH η πτήση είχε 48 άτομα business class !!! :shock:

Tα πολλά λόγια είναι φτώχια...
Έχω ταξιδέψει με τον ένα και μονοδικό aakunz!!
ΤΕΛΟΣ

ATH- TLV κατά τη διάρκεια του promo της EUROVISION, Αννα Βίσση + Ψωμόπουλος+ Σατσίδης στην πτήση της ΟΑ (για Βισση, ισχύουν όσα ειπώθηκαν πριν απο άλλα μέλη του φόρουμ. Τα επιβεβαιώνω!!! φτάσαμε 4 το πρωι Τελ Αβιβ και φορούσε γυαλιά ηλίου!!!! Μαλλον γι'αυτό την καθυστέρησαν στον έλεγχο μια ολόκληρη ώρα...την πήραν για βλαμμένη...). προσφατα με ΟΑ πάλι, συνταξίδεψα με Φιλιππο Σοφιανό.

Τσίτα τα γκάζια

Update που μόλις θυμήθηκα:
1999 (ίσως τέλη 1998) ΑΤΗ-SKG-ΑΤΗ αυθημερόν.
Στην επιστροφή περιμέναμε πάνω από 45 λεπτά (ίσως μία ώρα) μέσα στο αεροπλάνο χωρίς να αναχωρούμε.
Πάνω που είχαμε αρχίσει να δυσανασχετούμε, βλέπουμε από τα παράθυρα πάνω από 10 περιπολικά και μοτοσυκλετιστές της ομάδας Ζ με αναμένους τους "φάρους" να συνοδεύουν ένα πούλμαν.
Ήταν η αποστολή της ομάδας ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού ( :1: ) η οποία είχε καθυστερήσει, λόγω διακοπής του αγώνα με τον ΠΑΟΚ (εξ' αιτίας επεισοδίων).
Μετά από πολύ λίγα λεπτά (ίσως δευτερόλεπτα) είδαμε να μπαίνει μέσα ο Μπάγιεβιτς ( :bash: ) και κατόπιν η υπόλοιπη αποστολή.
Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι ο πιλότος ανέπτυξε πολύ μεγάλη ταχύτητα κατά τη διάρκεια της πτήσης (πιθανόν να ήταν και αίσθησή μου). Μου φαινόταν ότι πήγαινε με "τσίτα τα γκάζια".
Προσγειωθήκαμε στο Ελληνικό με μικρή -τελικά- καθυστέρηση.

drakkar":21jlogoc said:
ATH- TLV κατά τη διάρκεια του promo της EUROVISION, Αννα Βίσση + Ψωμόπουλος+ Σατσίδης στην πτήση της ΟΑ (για Βισση, ισχύουν όσα ειπώθηκαν πριν απο άλλα μέλη του φόρουμ. Τα επιβεβαιώνω!!! φτάσαμε 4 το πρωι Τελ Αβιβ και φορούσε γυαλιά ηλίου!!!! Μαλλον γι'αυτό την καθυστέρησαν στον έλεγχο μια ολόκληρη ώρα...την πήραν για βλαμμένη...). προσφατα με ΟΑ πάλι, συνταξίδεψα με Φιλιππο Σοφιανό.
Ήσουν λοιπόν σε ιστορική πτήση!
Δεν Θυμάμαι καλά αν ήταν στο ATH- TLV ή στο αντίστροφο σκέλος αλλά 1 φίλη μου αεροσυνοδός μου που δούλευε στη συγκεκριμένη πτήση ,μου μετέφερε τα εξής:
λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων της εν λόγω αοιδού κατά την περίοδο της EUROVISION δεν είχε προλάβει να "σουλουπωθεί" κάπως η γυναίκα γι'αυτό κατά την διάρκεια της πτήσης και μέχρι την προσγείωση η business class της ΟΑ είχε γίνει salon de coiffure έχοντας η βίσση την κομμώτρια να της κολλάει τα extensions!!! :wall:
Ειλικρινά,είναι από τα πράγματα που με έκαναν να ξεκαρδιστώ ! ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! αλλά θέλει θυσίες η EUROVISION!
sorry για το off topic, αλλά πιστεύω οτι προσθέτει το κερασάκι στη περιγραφή του φίλου drakkar!

Αγαπητέ JFK,
Οντως υπήρχε και κομμώτρια και μακιγιέζ και όλο το κακό συναπάντημα- ακόλουθοι- αυλικοί της αοιδού. Γινόταν γενικά ψιλοπάνικος (φιλιά, φωνές, γιουχου-γιούχου, είσαι Θεα χρυση μου κλπ) και είχα σπαστεί. Να κοιμηθώ ήθελα γιατι με την προσγειωση ειχα ταξίδι με τρένο για Χάιφα και δεν με άφησαν να κλέισω μάτι. Θυμάμαι πάντως ότι καθόμουνα πλαι σε έναν απο την ομάδα της (χορευτής δηλωσε). Ο άνθρωπος φάνταζε Θεος, μέχρι που μας εφεραν οι αεροσυνοδοί τη φόρμα εισόδου στο Ισραήλ. Εκεί ο Θεός μεταμορφωθηκε σε Forrest Gamb. Κοιτούσε που συμπλήρωνα τα στοιχεία, λες και έλυνα εξίσωση Einstein. Τι να κάνω, συμπλήρωσα τελικά και τη δική του, αφού με έσκασε, γιατί δεν καταλάβαινε τί του έλεγα. Επίσης η φόρμα μου αποτέλεσε προτυπο για να συμπληρωθούν οι φόρμες όλης της ομάδας...μιλάμε για τέτοιο IQ....
Off topic, αλλά και λιγο κοινωνικό σχόλιο δεν έβλαψε ποτέ κανέναν.....

Με ΟΑ από ATH για SKG με τον Μ. Γκορμπατσώφ
Με CRONUS από SKG για ATH με τον Κωνσταντινίδη (παίκτη τότε της ΑΕΚ)