Λοιπόν σε πτήσεις της Αιγαίου από και προς Κύπρο
Κωνσταντίνος Χριστοφόρου (όσο αντιπαθής είναι από την τηελεόραση, το μετριάζει κάπως live)
Γιώργος Τσαλίκης (ακόμα θυμάμαι κάτι κίτρινες φοσφωριζέ καουμπόικες μπότες που φορούσε, μπλιάχ)
Χρήστος Πολυζωγόπουλος (20 Δεκ. 2007, 20.50 το βράδυ από Κύπρο, κοντούλης είναι!)
Κατερίνα Λάσπα (ουδέν σχόλιον)
Γιώργος Λούλης (ο επικοινωνιολόγος)
Νατάσα Θεοδωρίδου συν ανδρός (εποχής Φουστάνου) και τέκνου
Άννα Βίσση - Κυπριακές το 96. Εδώ να σημειώσω πως δεν την κατάλαβα αμέσως, φόραγε γυαλιά ηλίου μέσα στο αεροδρόμιο εκεί που περιμέναμε αποσκευές, και αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν : καλέ ποιά είναι αυτή που της κάνουν μασάζ όσο περιμένουμε τις αποσκευές. Απορημένη μεν αλλά διακριτική, πλησίασα εκ, δεξιών, εξ ευονήμων δε θυμάμαι, και είδα την ελιά στο χείλος. Αυτό που ακόμα θυμάμαι, είναι ότι η μαντάμ πλασαριζόμενη δίμετρη ήταν καμιά δεκαριά εκατοστά κάτω από εμένα και εγώ ήμουν 3η Γυμνασίου με αθλητικά (περί το 1,65 την εποχή εκείνη).
Το κορυφαίο όμως ήταν Αιγαίου Αθήνα-Λευκωσία 23 Σεπτέμβρη 9.00 το πρωί, Ακριβός Τσολάκης. Δεν τον είχα παρατηρήσει και πήγα και έβαλα το καρότσι μου από πίσω του όσο περιμέναμε αποσκευές. Παιρνει βαλίτσα, κάνει ένα βήμα πίσω, στραβοπατάει πάνω στο καρότσι μου - ευτυχώς δεν έπεσε ο άνθρωπος - και γυρνάει μέσα σε μια απίστευτη ευγένεια και χαμόγελο, μου λέει - με συγχωρείτε δεσποινίς μου, δεν έχω μάτια στο πίσω μέρος του κεφαλιού μου! Πραγματικός κύριος.
Εμένα η μόνη μου απορία είναι: 25 χρόνια πιλότος στην ΟΑ, γιατί πέταγε με Αιγαίου, δεν έχουν ειδικά προνόμια οι πρώην κυβερνήτες εταιρειών να πετάνε με αυτές όταν συνταξιοδοτηθούν?
Φιλιά!