Easyjet

• Thread starter Thread starter GIORGOS PARROS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Oπαδοί του Παναθηναϊκού, (un gruppo di tifosi greci) ήταν που αφού παρενόχλησαν άλλους επιβάτες τα έβαλαν με ζευγάρι Αλβανών (una coppia albanese).
Οι οπαδοί προέρχονταν από το Παρίσι και είχαν πάρει την πτήση της Easyjet από Μαλπένσα.
Ο πιλότος προσγείωσε το αεροπλάνο στο Brindisi, η πτήση της Easyjet
είχε σήμερα 6 ώρες καθυστέρηση.

http://www.lagazzettadelmezzogiorno.it/ ... egoria=293

Δεν ξέρω αν έχετε παρατηρήσει αλλά οι καθυστερήσεις της εταιρείας τις τελευταίες μέρες είναι τεράστιες(όχι μόνο αθήνα). Ο λόγος είναι οι ελλείψεις πληρωμάτων ή κάποιος άλλος :?:

υπαρχει εντονο προβλημα με ολες τις μεγαλες εταιριες στην ευρεση πληρωματων....το ιδιο ισχυει και για την ryan...αλλα για την easy ντα πραγματα αρχιζουν και στρωνουν..το καλοκαιρι ηταν πολυ τραγικοτερο...

καλημέρα κ καλή χρονιά σε όλους. Μου ήρθε ένα mail απο αυτα που κυκλοφορούν και αποστέλοντε μαζικά, που είχε τις παρακάτω φώτος..
http://flightlevel.20megsfree.com/
Είναι απο ένα 737 της easyjet που απ ότι λέει έπεσε σε καταιγίδα με χαλαζόπτωση και κατάντησε σε αυτά τα χάλια... Απ ότι έλεγε το mail, η εν λόγο εταιρία πέρνει για λόγους οικονομίας αεροπλάνα "ΗΠΙΟΥ ΚΑΙΡΟΥ"!!!!!!!!!!!!!!!! Υσχύει αυτό;;;; υπάρχει τέτοιος όρος. Γνωρίζει κανένας πώς αυτο το δύστυχο 737 κατάντησε έτσι;

Εννοειται... Υπαρχουν τα ηπιου καιρου 737 και τα παντος καιρου 737. Δεν πας ετσι ακαλεστος σε μια χαλαζοκαταιγιδα με ενα ηπιου καιρου. Παλι καλα που δεν πηγαν με 737 εκδοσης CAVOK. Εκει θα ηταν τραγωδια.
Πως στα αυτοκινητα βαζεισ τα αναλογα λαστιχα για χιονι, χωμα,κλπ κλπ? Ε, στα αεροπλανα παιρνεις το αεροπλανο που αρμοζει στον εκαστοτε καιρο.
:stupid: :stupid: :stupid:

(tsepeto, δεν ειναι για σενα τα emoticons και το σχολιο, αλλα γι αυτον/ην που εμπνευστηκε τα αεροπλανα ηπιου καιρου)

Προφανώς όποιος/α συνέταξε το e-mail είχε υπ'όψιν του το "ήπιο κλίμα" που κυκλοφορούσε ώς πολιτικός όρος εδώ καί κάποια χρόνια στην Ελλάδα.

Συνεπώς,σκέφτηκε,αφού υπάρχει πολιτική "ήπιου κλίματος",γιατί να μήν υπάρχουν και ανάλογα αεροπλάνα;

Πάντως οι επιβαίνοντες στο συγκεκριμένο αεροπλάνο φτηνά την γλύτωσαν...

αρα καλα μου φάνηκε αυτο το mail επιεικός γελείο....... Τα 737 ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΙΔΙΑ με τισ διάφορες παραλαγές τους βέβαια... Αλήθεια πώς είναι δυνατον ένα αεροπλάνο να καταντήσει ετσι;;;;;; Το οτι δέν έπεσε μου φαίνετε και εμένα θαύμα μιασ κ με τόσα κτυπήματα η αεροδυναμική των πτεριγων τα είδε όλα...

Πέραν τούτου,η εν λόγω εταιρεία ανήκει σέ κάποιον που έχει δηλώσει οτι "if you think safety is expensive,then try an accident".

Επομένως θά ήταν οξύμωρο αυτός ο άνθρωπος να παραβή τίς ίδιες τίς αρχές του κάνοντας υποχωρήσεις σέ θέματα ασφάλειας "γιά λόγους οικονομίας".