Easyjet

• Thread starter Thread starter GIORGOS PARROS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οχι μονο στασιμη,αλλα και με περκοπες.Το δρομολογιο Βασηλεια-Μοναχο θα το κοψει.Οι 2 πολεις ειναι κοντα,αλλα η LH δεν το κοβει παρολα αυτα.Η Easyjet μαλλον δεν πηγαινε καλα...

Ladies & Gents,

ετοιμάζομαι για το παρθενικό μου ταξίδι αύριο με Easy Jet. Πέρα από τους εντελώς καμμένους από τις εμπειρίες τους με την εν λόγω εταιρεία (δε χρειάζεται να γίνω πιο σαφής, είμαι σίγουρος ότι θα εκτοξεύσει τις κατάρες του το θύμα του φόρουμ πάραυτα! :twisted: ), υπάρχει κανένα last minute tip?

Αν όχι, να θέσω μια ερώτηση: υπάρχουν θέσεις κλειδιά που να έχουν πάνω από 29'' legroom? Στο skytrax κάποιος ανέφερε τις 1 Α-C, 12 A-F.

Ευχαριστώ για τα φώτα σας εκ των προτέρων :)

Hunting a Shadow":9jl2o9us said:
Ladies & Gents,
(δε χρειάζεται να γίνω πιο σαφής, είμαι σίγουρος ότι θα εκτοξεύσει τις κατάρες του το θύμα του φόρουμ πάραυτα! :twisted: ), υπάρχει κανένα last minute tip?

καμια καταρα απο μερους μου..... :lol: καλως ορισες και καλη διαμονη...
αν πηγαινεις λονδινο κλεισε και ενα easybus.... :wink:

Χωρίς να σχολιάσω δραματικές καταστάσεις εκ νέου ;) όντως η 1ABC είναι από τις καλές, αλλά είναι ακριβώς δίπλα στην πόρτα και έχεις φάτσα τον Ι/Σ. Εμένα προσωπικά δεν θα μου άρεζε να κάθομαι δίπλα ακριβώς από την πόρτα!!! Αλλά από άποψη legroom η καλύτερη θέση σε αεροσκάφος της easy! Για την 12 δεν γνωρίζω, αλλά αν είναι οι θέσεις στις πόρτες κινδύνου, τότε ίσως να είναι καλύτερα. :wink:

Άντε καλό ταξίδι!

no frills":2n8oj5ff said:
καμια καταρα απο μερους μου..... :lol: καλως ορισες και καλη διαμονη...
αν πηγαινεις λονδινο κλεισε και ενα easybus.... :wink:

No frills για αλλού χτυπούσαν οι καμπάνες (και όπως είδες η αντίδραση ήταν άμεση λες και έστειλα το Easyjet Airbus σαϊτα στο σπίτι του Άκη!)

Βερολίνο πηγαίνω. Thanx guys!

Δοκίμασε πίσω από το μέσο, προς τη 19 π.χ. Την είχα δοκιμάσει και το seat pitch ήταν αξιοπρεπές (σίγουρα όχι 29"!)

Α, βρε παίδες τώρα που το θυμήθηκα: το όριο για τις αποσκευές είναι 20 κιλά (σε 1 τεμάχιο μάλιστα) όπως όλες οι αεροπορικές. Το ερώτημα είναι, ως εταιρεία χαμηλού κόστους, πόσο τσίπηδες είναι; θα μου ζυγίσουν τα γραμμάρια και θα κληθώ να πληρώσω έξτρα αν η βαλίτσα είναι 23.5 κιλά ας πούμε; Και ναι, δε πάω μόνο με χειραποσκευή :)

George":29rbxipk said:
Δοκίμασε πίσω από το μέσο, προς τη 19 π.χ. Την είχα δοκιμάσει και το seat pitch ήταν αξιοπρεπές (σίγουρα όχι 29"!)

19A κι εγώ πριν ένα μήνα στο LGW-AMS και ήταν μια χάρα! :wink:

Καλημέρα πολύ λόγος για το seat pitch εντάξει δεν είναι και το μεγαλύτερο αλλά απο την εμπειρία μου Αθήνα-Μιλάνο Μιλάνο_Παρίσι και επιστροφή δεν με κούρασε καθόλου.! Εντάξει δεν είναι 1.95 αλλά 1.78 και καθόμουν 1 θέση πριν το τέλος .... Πολύ καλή θέα έξω.. Δεν με κούρασε και ιδιαίτερα ... Περισσότερο με κούρασε το ότι όλες οι πτήσεις ήταν full ....Χαμός ...πολύς κόσμος... Θα ξαναπάω δεν το σκέφτομαι γιατι και τα χρήματα που έδωσα δεν ήταν και πολλά και τα αεροπλάνα σε καλή κατάσταση....Για να μην αναφέρω συγκρίσεις με γνωστές εταιρίες.

Hunting a Shadow":f7f1kuib said:
Α, βρε παίδες τώρα που το θυμήθηκα: το όριο για τις αποσκευές είναι 20 κιλά (σε 1 τεμάχιο μάλιστα) όπως όλες οι αεροπορικές. Το ερώτημα είναι, ως εταιρεία χαμηλού κόστους, πόσο τσίπηδες είναι; θα μου ζυγίσουν τα γραμμάρια και θα κληθώ να πληρώσω έξτρα αν η βαλίτσα είναι 23.5 κιλά ας πούμε; Και ναι, δε πάω μόνο με χειραποσκευή :)

Ακριβώς όπως το είπες, και 21 κιλά να είναι, θα πληρώσεις ένα κιλό υπέρβαρο. Όμως, να ξέρεις πως, η χειραποσκευή δεν έχει όριο βάρους. Size matters, όπως λένε και οι ίδιοι. Αλλά σε αυτό είναι λίγο πιο χαλαροί. Δηλαδή δεν τη μετράνε κι ακριβώς-τουλάχιστον σύμφωνα με τη δικιά μου εμπειριά. Τυπικά όμως στο check in έχει κάτι καλάθια στα οποία πρέπει να χωράει η χειραποσκευή.

Κατά τα άλλα, εμένα το seat pitch μια χαρά μου είχε φανεί. Επίσης τα αεροπλάνα είναι κατακαίνουργια.