Easyjet

Αγριεύουν τα πράγματα στην "εύκολη". Ο Στέλιος τα έχει πάρει στο κρανίο και λίγο πολύ απειλεί ότι θα πάρει το όνομα και θα δώσει το license σε άλλη αεροπορική.

Η διαμάχη έχει μεταφερθεί στα δικαστήρια με θέμα την διαφωνία στο τί περιλαβάνεται στα core services και τί στα non-core/ancillary ώστε να γίνει έπειτα ο διαχωρισμός των ποσοστών. Σύμφωνα με τον Στέλιο, ποσοστό κερδών μεγαλύτερο του 25% που είχε οριστεί για τα non-core, είναι απαράδεκτο και επικίνδυνο, με την νύν διοίκηση να τον αμφισβητεί.

Χαρακτηριστικές οι δηλώσεις του Sir
The tycoon also used his court appearance to accuse easyJet of wanting to "squeeze whatever revenue it can from its customers", and "gouging the customer with useless services".

H απόφαση του δικαστηρίου αναμένεται τον άλλο μήνα και θα κρίνει όπως φαίνεται το μέλλον της EasyJet.

:arrow: SkyNews

ΥΓ
Κάποιος, βορειοδυτικά και στο απέναντι νησί, θα χαμογελάει χαιρέκακα. Τόσο ο Στέλιος όσο και η U2 ήταν αγαπημένες κουτσομπολίστικες ασχολίες του :mrgreen:

Πρόλαβε και πάτησε ελληνικό έδαφος το 757αρι ερχόμενο στην Κω πριν 3 μέρες από Gatwick!

Γεια σας στο ωραιο φορουμ!!!

Εχω να παραθεσω μια προσωπικη ιστορια οσον αφορα την easy jet και χρειάζομαι τα φώτα σας.
Πριν 3 μηνες εκλεισα αεροπορικα μεσω του site της εταιριας 2 εισιτηρια μετ επιστροφη για εξωτερικο.Το θεμα ειναι πως σε μια βδομαδα πεταω αλλα δυστυχωωως προεκυψε κατι σημαντικο και δν μπορουμε να παμε.

Κατοπιν επισκοπησης στους κανονισμους της easy jet εαν καταλαβα καλα δν επιστρεφει ουτε φορους ουτε τπτ σε περιπτωση κρατησης?+ ΤΟ γεγονος πως σε βαζει να πληρωσεις κι ολας απο 60 ευρω στον καθενα ????δλδ μας τιμωρει με επιπλεον λεφτα που δν θα πεταξουμε?πανε καλα?ισχυει κατι τετοιο ρε παιδια γιατι εχω χασει τον υπνο μου με αυτους.

βεβαια θα παρω και τηλεφωνο αυριο αλλα θα δουμε.

σας ευχαριστω πολυ.

Σίγουρα υπάρχουν ακριβείς πληροφορίες στην σελίδα της εταιρείας, άλλα φαντάζομαι τα 60 Ευρώ τα πληρώνεις για να κάνεις αλλαγή της κράτησης, πχ σε άλλη ημερομηνία.Οι οικονομικοί ναύλοι γενικά δεν παρέχουν επαναχρηματοδότηση, πόσο μάλλον σε εταιρίες χαμηλού κόστους,, καλό είναι λοιπόν γενικά πριν παραπονεθούμε για κάτι να διαβάσουμε προσεκτικά τους όρους της κράτησης μας πριν πληρώσουμε!

μπορεί κάποιος να μου πιο είναι το πιθανότερο αεροσκάφος που θα χρησιμοποιούσε η εταιρία για δρομολόγιο αθηνα ρώμη τα χριστούγεννα? 737 απίθανο?

zafos":3ts35696 said:
μπορεί κάποιος να μου πιο είναι το πιθανότερο αεροσκάφος που θα χρησιμοποιούσε η εταιρία για δρομολόγιο αθηνα ρώμη τα χριστούγεννα? 737 απίθανο?
Από την wikipedia:

EasyJet still operates the Boeing 737-700 from its London Lutonbase; however, beginning in December 2006, the airline started to return the Boeing 737-700 aircraft to their lessors. The Belfast base was converted to an A319 operation; the conversion finished in March 2010 with a total of 6 A319 aircraft. EasyJet plans to dispose of their entire Boeing 737 fleet by 2011.

Συνεχίζεται το μπάχαλο στη Easy...

Ο Sir έδωσε προθεσμία 3 μηνών στην αεροπορική για να βελτιώσει τις επιδόσεις της καθώς για τον μήνα Ιούνιο το LGW ανακοίνωσε ότι 52% :shock: των πτήσεων της U2 αναχώρησε με καθυστέρηση. Οr else, παίρνει το όνομα και φεύγει :cool:

Η U2 αναγκάστηκε πλέον να παραδεχτεί ότι υπάρχει πρόβλημα που οφείλεται στον κακό προγραμματισμό τους καθώς έχουν ξεμείνει απο προσωπικό λόγω του business model που ακολουθούσαν.

Παρ' όλα αυτά, στα οικονομικά, μια χαρά τα πάνε. Για το 2Q ανακοίνωσαν 5,3% αύξηση στα έσοδα, πληρότητα στο 86%, προπωλημένες θέσεις του 4Q στο 64% και προβλεπόμενα ετήσια κέρδη (προ φόρων) μεταξύ 100-150 εκατ. λιρών. Νot bad, κάποιοι θα "σκότωναν" για τέτοια νούμερα... :twisted: