Φιλε "hlias*" η Easyjet, η Ryanair, η Germanwings κι αλλες Low-cost εταιριες εχουν την αγορα αποσκευης προαιρετικη. Αυτο εξυπηρετει καθαρα καποιον που θελει να κανει ενα ταξιδι ακομα πιο οικονομικο. Αν καλυπτεσαι μονο με την χειραποσκευη που ειναι δωρεαν γιατι να ανεβασεις το κοστος του ταξιδιου σου? Αν οχι, αγοραζεις στην κρατηση και αποσκευη. Για το ιδιο λογο χρεωνουν και τα σαντουιτσ, Αν θες να κοψεις λιγο την πεινα σου το αγοραζεις. Προσωπικα οταν ταξιδευω με τις Low-cost παντα εχω μαζι μου τα απαραιτητα snack
Οσον για την ασφαλεια ειναι επισης προαιρετικη και προσωπικα ποτε δεν την εχω αγορασει. Στην Ευρωπη που οι επιβατες εδω και πολλα χρονια εχουν αλλη παιδεια σχετικα με τις Low-cost εταιριες και το δικτυο προορισμων ειναι παρα πολυ μεγαλο πολυς κοσμος ταξιδευει για πλακα ενα Σαββατολυριακο απο μια χωρα σε αλλη με εξευτελιστικα ποσα!!! Μη κοιτας που στην Αθηνα τα πανακριβα τελη του Ελ. Βενιζελου εχουν προσελκυσει ελαχιστες Low-cost και με πολυ περιορισμενες ανταποκρισεις! Οποτε εχει να κανει καθαρα με το τροπο και τα χρηματα που θελει να ταξιδεψει ο καθενας μας!
Οταν για παραδειγμα, εγω περυσι το καλοκαιρι πηγα απο Μαδριτη Μαρακες και τα ρουχα που ηθελα να εχω μαζι μου ηταν ελαχιστα με καλυψε ανετα η χειραποσκευή κι ετσι αγορασα εισητηριο χωρις αποσκευη που μου στοιχισε μολις
34 € με επιστροφη για μια πτηση δυο ωρων, οταν στην καλυτερη των περιπτωσεων κι αυτο σε προσφορα το
oneway εντος ελλαδος το βρισκεις
50 €
Στις μερες βεβαια που οι προσφορες πανε συννεφο θελει σωστη αποφαση και αναζητηση (κρινοντας ολες τις παραμετρους, πριν οργανωσεις ενα ταξιδι!