Easyjet στην Ελλάδα

• Thread starter john
  • Ημερομηνία δημιουργίας
ε ας μας δωσει και μια Βαρκελωνη να χαρουμε.. :oops:

Φαντάζομαι κάθε μέλος θα έχει και απο μια διαφορετική επθυμία για πιθανό προορισμό. Το καλό είναι οτι διευρύνει το δικτυο της στην Ελλάδα, κατι το οποίο είναι σε κάθε περίπτωση καλό, και μένει να δούμε αν επιβεβαιωθούν οι φήμες για πτήσεις εσωτερικού, και φυσικά οι κατα τόπου φήμες που είχαν διαρρεύσει , όπως πχ στα Χανιά.
Αντε και εις ανώτερα

Nα ειχανε και ενα δρομολογιο Milano Linate Αθηνα και Θεσσαλονικη πιστευω πως θα ειχε αρκετο κοσμο

γιατι,δε σου φτανει το Malpensa?

Οχι φιλε μου διοτι οταν μενω σε αποσταση 250 χιλ απο το Μαλπενσα κ το Λινατε ειναι 100 η 90 εχει μεγαλη διαφορα οπως και στην μεταφορα των μεσων.Πχ για να πας στο Μαλπενσα απο το κεντρικο σταθμο του Μιλανο θελει το λεωφορειο 1 ωρα και κατι αναλογα την κινηση που θα βρεις ενω στο Λινατε σε 20' βρισκοσουνα στο αεροδρομιο.
Τοσο η ΟΑ,Α3 οσο και η EASYJET Θα πρεπει κατα την γνωμη μου να επαναφερουν αυτο το δρομολογιο διοτι αρκετος κοσμος δεν βολευεται με αυτο το αεροδρομιο και οχι μονο εγω.
Σκεψου για να παω στον προορισμο μου αναγκαζομαι πλεον να παιρνω connection πτηση ειτε απο Φιουμιτσινο ειτε απο Φρανκφουρτη

Βρηκα στο σάιτ της ΕΖΥ τα ωράρια των νεων πτήσεων απο SKG..αν ισχύουν

MXP-SKG 1,3,5 905-1215 7 1025-1335
SKG-MXP 1,3,5 1250-1400 7 1410-1520

BSL-SKG 2,5 620-950 7 740-1110
SKG-BSL 2,5 1020-1150 7 1140-1310

Βέβαια στα νεα της εταιρείας λεει ότι η πτήση για Βασιλεία ξεκινάει 30 Μαρτίου, όταν όμως πας να κάνεις κράτηση σου βγάζει ότι αρχίζει από 25 Ιουνίου!Τι να πιστέψω..Επίσης φέτος αλλάζει το καλοκαίρι την καθημερινή για βερολίνο από απόγευμα σε πρωί,1045, και βάζει και 2 έξτρα απογευματινές Παρ-Κυρ 1725..

Άλλη διαφορά που βρήκα είναι ότι στα νέα αναφέρει ότι το Μιλάνο-Σαντορίνη θα είναι 2,4,6 και στις κρατήσεις τοχει 1,3,5,7!
Μήπως λόγω πληθώρας πτήσεων στο σύστημα της εταιρείας δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμη το πρόγραμμα και υπάρχουν αυτές οι διαφορές?

Μόνη απογοήτευση που δεν κανει καθημερινό το Λονδίνο και σε μια πιο βολική ώρα...

Όποιος ξέρει πληροφορίες για Βασιλεία ας με φωτίσει..Ξέρω ότι βρίσκεται στο 3εθνες σημείο BASEL-MULHOUSE-FREIBOURG..Πόσο μακριά είναι η Ζυρίχη? τι συνδέσεις υπάρχουν με την υπόλοιπη ελβετία,ποια από τις 3 πόλεις "λεει" σαν ομορφιά κτλ..

SX-Petros":21fxpdlv said:
Nα ειχανε και ενα δρομολογιο Milano Linate Αθηνα και Θεσσαλονικη πιστευω πως θα ειχε αρκετο κοσμο
Mα το Linate δεν είναι βάση της εταιρίας.

spotterakis":21fxpdlv said:
Όποιος ξέρει πληροφορίες για Βασιλεία ας με φωτίσει..Ξέρω ότι βρίσκεται στο 3εθνες σημείο BASEL-MULHOUSE-FREIBOURG..Πόσο μακριά είναι η Ζυρίχη? τι συνδέσεις υπάρχουν με την υπόλοιπη ελβετία,ποια από τις 3 πόλεις "λεει" σαν ομορφιά κτλ..
Το Fribourg καμία σχέση (δηλαδή δεν είναι δίπλα), αλλά γενικά όλη η Ελβετία εκτός Ticino και Graubunden είναι στις 2 ώρες maximum με το τρένο.

Ε τώρα και το Ticino είναι κοντά με την γραμμή για Malpensa και τα λεωφορεία για εκεί. Αν και όχι η καλύτερη επιλογή πάντα, αλλά από το τίποτα. Ελπίζω τουλάχιστον η γραμμή για το Μιλάνο από Θεσσαλονίκη να είναι για όλο το χρόνο. Άραγε η Βασίλεια θα είναι επίσης γραμμή για όλο το χρόνο? Πάντως στην Θεσσαλονίκη πρέπει να είναι πολύ ευχαριστημένο το επιβατικό κοινό με χαμηλούς ναύλους σε κεντρικό σημείο της Ευρώπης και άνετα συνεχίζεις με τρένο για κάποιο άλλο προορισμό.

IATA":1dbzcdit said:
Νέα δρομολόγια το καλοκαίρι 2010:

SXF-CFU
BSL-SKG
FCO-HER
FCO-JMK
LPL-RHO
MXP-CFU
MXP-JTR
MXP-SKG
ORY-JMK

Ειδα στη σελιδα της Easyjet πτησεις απο Ηρακλειο προς Γενευη και Μπριστολ για το καλοκαιρι, ειναι καινουριοι προορισμοι αυτοι ή κανω λαθος..
Απ'οτι βλεπω το τιμαει ιδιαιτερα το Ηρακλειο η Easyjet φετος το καλοκαιρι με 7 διαφορετικα δρομολογια (ενα λιγοτερο απο αυτα της Αθηνας!!)
Ποτε θα την δουμε και στα Χανια αραγε.. :rolleyes: :rolleyes:

Σύμφωνα με τα Χανιώτικα νέα, (εκτός και αν είναι άλλη μια παραπλάνηση, καθώς στο σαιτ δεν είδα κάτι), γράφει οτι την άνοιξη μέχρι τον οκτώβρη ξεκινάει χανιά λονδίνο, το οποίο συνδυάζεται και με ένα άλλο άρθρο για διαφημιστική καμπάνια των χανιών στα Harrods!
Άντε να δούμε και την εύκολη εδώ...