fotis
Concorde-Class-Member
- Περιοχή
- Athens/Munich
- Website
- www.videoart.gr
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- IMP
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDM
Μήπως γνωρίζει κάποιος αν και πώς μπορώ να (ξανα)βρω από την ΟΑ κάποιο boarding pass που έχω χάσει?
Συγκεκριμένα:
Ταξίδεψα για επαγγελματικούς λόγους ATH-SKG στις 15/10 με ηλεκτρονικό εισητήριο και είχα κάνει e-check in. Απλά στο LGAV μου αντάλλαξαν το εκτυπωμένο Α4 χαρτί με κανονικό boarding pass.
Για να κάνω απόδοση εξόδων ταξιδιού πρέπει να έχω τα εξής:
α) απόδειξη είσπραξης από το πρακτορείο το οποίο εξέδωσε το εισητήριο
και
β) boarding pass (διότι η απόδειξη είσπραξης μπορεί να αναγράφει οποιεσδήποτε ημερομηνίες, άρα χρειάζεται το boarding pass για να φανεί ότι ταξίδεψα).
Δυστυχώς πέταξα το "μαγικό χαρτάκι" και αν δε βρω λύση θα αναγκαστώ να πληρώσω 267,39 ευρώ από την τσέπη μου :cry: .
Συγκεκριμένα:
Ταξίδεψα για επαγγελματικούς λόγους ATH-SKG στις 15/10 με ηλεκτρονικό εισητήριο και είχα κάνει e-check in. Απλά στο LGAV μου αντάλλαξαν το εκτυπωμένο Α4 χαρτί με κανονικό boarding pass.
Για να κάνω απόδοση εξόδων ταξιδιού πρέπει να έχω τα εξής:
α) απόδειξη είσπραξης από το πρακτορείο το οποίο εξέδωσε το εισητήριο
και
β) boarding pass (διότι η απόδειξη είσπραξης μπορεί να αναγράφει οποιεσδήποτε ημερομηνίες, άρα χρειάζεται το boarding pass για να φανεί ότι ταξίδεψα).
Δυστυχώς πέταξα το "μαγικό χαρτάκι" και αν δε βρω λύση θα αναγκαστώ να πληρώσω 267,39 ευρώ από την τσέπη μου :cry: .