E-Check από Aegean

• Thread starter Thread starter anno1978
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Είναι σχεδόν άσχετο με το θέμα αλλά τι πρόγραμμα χρησιμοποιούν για το check-in στα counter; και αν έχει κάποιος την καλοσύνη, ξέρω ότι υπάρχουν δυο ειδών προγράμματα αυτό που μοιάζει με τα Windows και ξέρω ότι το χρησιμοποιεί η Swissport και το δεύτερο που δίνεις ο ίδιος τις εντολες και από ό,τι ξέρω το χρησιμοποιεί/χρησιμοποιούσε η goldair. Μπορεί κάποιος να μου πει πώς ονομάζεται το καθένα; Ευχαριστώ.

H Goldair οπως σωστα ανεφερες χρησιμοποιει το Αmadeus, ειναι λιγο complex

Τι εννοείς??? Σωστό είναι! Εκτός αν εννοείς κάτι άλλο και όχι τη συγκεκριμένη φράση... :roll:

Έχω δει και το "εξοικονομήστε", αλλά δεν ξέρω ποιο είναι το απολύτως σωστό. Μπαμπινιώτηηης??

Υ.Γ. Αυτό μας μάρανε τώρα...

Έκλεισα εισιτήριο για πτήση της Α3 για SKG-ATH με a320 και σκέφτομαι να κάνω web-check in. Θέλω παράθυρο αλλά δεν θέλω να έχω φτερό για να μου καλύπτει το 80% της ορατότητας. Ακόμη, δεν θέλω να είμαι στην έξοδο κινδύνου γιατί είναι κάπως περίεργο το θέμα με τα παράθυρα. Ποιά θέση μου προτείνετε? Αν διαλέξω την πρώτη από την καμπίνα της οικονομικής είμαι οκ? Ποιές εναλλακτικές έχω?

Εγώ πάντως κάνω πλέον πάντα την (περίεργη κατά πολλούς) επιλογή της τελευταίας σειράς (29)! Έχει και παράθυρο στη σωστή θέση, δηλαδή βλέπεις εύκολα, ενώ στην 28 είναι λίγο πιο πίσω απ'όσο θα βόλευε. Βολεύει και η θέση των overhead screens. Πας και εύκολα τουαλέτα χαχαχαχα :mrgreen: Πάντως σοβαρά με βολεύει πολύ, γιατί συχνά δεν βάζουν άλλους εκτός αν το αεροπλάνο είναι ΠΟΛΥ γεμάτο, επίσης μπαίνεις και βγαίνεις πολύ εύκολα αν χρησιμοποιηθούν σκάλες και όχι φυσούνα.

Εγώ σχεδόν πάντα 29 Α η F από την αντίθετη του ήλιου για φωτογραφίες και σχεδόν πάντα μόνος

[album]12113[/album]

Α δεν είμαι ο μόνος?!?!?! :D Συνήθως Α εγώ - πες μου πού πετάς συνήθως να ξέρω να βιάζομαι με το e-checkin μη μου φας τη θέση :D

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, το εκτιμώ ιδιαίτερα!!
Βασικά μου κακοφαίνεται η τελευταία σειρά αλλά για να το λέτε εσείς κάτι θα ξέρετε... Δηλαδή για την πρώτη σειρά της οικονομικής δε λέει, ε?