E-Check από Aegean

• Thread starter Thread starter anno1978
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Σου έδωσαν τη θέση που είχες ήδη κλείσει;

Re: E-Check apo Aegean

ναι,ευτυχως...να δω αυριο στην επιστροφή από το ελ.βελ αν θα γίνει το ίδιο

E-CHECK IN ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΣΚΕΥΕΣ ΣΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΑΘΗΝΩΝ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ»!

Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες e-check in και self check-in ακόμα και εάν ταξιδεύετε με αποσκευές. Μπορείτε να απευθυνθείτε στο ειδικό σημείο παράδοσης αποσκευών της Aegean το οποίο βρίσκεται δίπλα στα υπόλοιπα check-in counters.

Μόλις έλαβα το παραπάνω mail από την Aegean και ενθουσιάστηκα!!!
Έξυπνο και βολικό το βρήκα τουλάχιστον για την επιλογή θέσης γιατί μέχρι τώρα μόνο μια φορά ταξίδεψα χωρίς αποσκευές κι αυτό εξ επί τούτου! Δεν ξέρω βέβαια αν είναι πρωτοπορία της Α3 το e-check in και μ αποσκευές η αν το έχουν κι άλλες εταιρίες

red_fly9":3hcvzbim said:
Δεν ξέρω βέβαια αν είναι πρωτοπορία της Α3 το e-check in και μ αποσκευές η αν το έχουν κι άλλες εταιρίες
Το έχουν αρκετές εταιρείες.
Στην Lufthansa, π.χ, δίνεις τις αποσκευές στο business class check-in counter αν έχεις κάνει e-check in.

red_fly9":2m4d8a28 said:
Τώρα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις υπηρεσίες e-check in και self check-in ακόμα και εάν ταξιδεύετε με αποσκευές. Μπορείτε να απευθυνθείτε στο ειδικό σημείο παράδοσης αποσκευών της Aegean το οποίο βρίσκεται δίπλα στα υπόλοιπα check-in counters.
Το σύστημα λειτουργεί εδώ και λίγες εβδομάδες. Πρώτη φορά το είδα πριν ένα μήνα που ταξίδευα για Σάμο και τη στιγμή που έκανα e-check-in (και πήρα θέση 1F) με πλησίασε μια της A3 να δει πως τα πάω. Με ενημέρωσε ότι ακόμα και αν είχα αποσκευές ήταν OK να χρησιμοποιήσω το σύστημα.

Σε λιγο καιρό έχω 2 ταξίδια μπροστα μου με Α3/LH/LX...SKG-MUC-TXL rtn KAI SKG-FRA/FRA-ZRH ME LX KAI ZRH-SKG.
Τα εισιτήρια έχουν βγει με κωδικό LH,όχι Α3, άρα λογικά δεν μπορώ να κάνω e-check από το σάιτ της Α3 αφου οι κωδικοί της LH είναι 6ψήφιοι. Από τη άλλη, άκουσα ότι δεν μπορείς να κάνεις e-check από το σάιτ της LH σε πτήσεις που εκτελούνται με α/φος συνεργαζόμεης εταιρίας..Γιατί αν είναι έτσι, είμαι μπλοκαρισμένος από το ίντερνετ..αν δεν μπορώ από ίντερνετ, μπορώ τηλ. να επιλέξω θέση, αλλά από ποια εταιρία, Α3 ή LH?

E-check in άρα και επιλογή θέσεων κάνεις από το site της εταιρείας που έβγαλες τα ηλεκτρονικά εισιτήρια. Αν έβγαλες τα εισιτήρια από DLH, τότε από εκεί θα κάνεις e-check in, ασχέτως η πτήση θα γίνει με αεροσκάφος της A3.

H λογική μπορεί αυτό να λέει αλλά δεν είναι έτσι...

Το αντιμετώπισα πρόσφατα στο ταξίδι για OSL μέσω FRA... Τα εισιτήρια ήταν LH αλλά το ΑΤΗ-FRA με Α3... Δεν μπορούσες να κάνεις ηλεκτρονικό από την σελίδα της LH και μετά από τηλεφώνημα, μου είπαν ότι επειδή η πτήση είναι Α3 τσεκ ιν μπορώ να κάνω μόνο στο αεροδρόμιο...

Σε αυτό τον συνδυασμό Check in γίνεται μόνο στο αεροδρόμιο. Εκ πείρας...

Άρα δεν υπάρχει η δυνατότητα e-check in σε τέτοιες περιπτώσεις!? Μάλλον το μόνο που σε σώζει από την ουρά είναι το αυτόματο check in στα μηχανήματα του αεροδρομίου... ή μήπως κι αυτό δεν παίζει?