Δρομολόγια Aegean

• Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

HER-LHR δεν έχει φέτος. Και μιας και ήρθαμε στα του Ηρακλείου, τα νεοσύστατα HER-BRU, HER-MUC έχουν ικανοποιητικές πληρότητες στα inbound σκέλη. Τα outbound κυμαίνονται σε 30-40άρια.

Επίσης, το πρόγραμμα δε νομίζω να ανακοινωθεί ακόμα, αφού ακόμη διαμορφώνεται (π.χ. από 1/5 έχουμε αρκετές αλλαγές στις πτήσεις από SKG -που ενημερώθηκαν σήμερα- λόγω της παύσης των άγονων SKG-CFU/SMI/KLX).

Τέλος, βλέπω πως ένα 321 "εξαφανίζεται" στα τέλη Μαίου (ή θα έχει συντήρηση ή θα αξιοποιηθεί σε charter φαντάζομαι)

Ισχύει οτι η Aegean Airlines ξεκινά πτήσεις από Αθήνα πρός Μαριούπολη και Βηρυτό;;;

ε; ποιος ο λόγος για Μαριούπολη; Ολόκληρο Συμφεροπόλ, Σεβαστοπολ, Λβοβ ή Οδησσό έχουν εκεί θα πετάνε;

Έχω μια απορία. Έχουν στρατηγική για όλα αυτά τα δρομολόγια σε Ρωσία και Ουκρανία ή και καλά ότι κάτσει;

Εδώ η ανακοίνωση για τη Μαριούπολη, φαίνεται ότι είναι σε συνεργασία με Τ.Ο

Παιδιά ξέρετε αν υπάρχει πιθανότητα να επανέλθει η Α3852 προς BER? Η Α3 ενω είχε περίπου το μισό μερίδιο στην κίνηση προς Βερολίνο έκοψε το ATH-TXL αφήνοντας μας μόνο την SXF-ATH ή αν θες να πας με κανονική αεροπορική μέσω FRA, MUC, ZRH το οποίο είναι περίπου 5 ώρες ταξιδι και κατα κύριο λόγο διεξάγεται με LH ή Swiss

υπαρχει σκληρος ανταγωνισμος με την easy σε αυτο το δρομολογιο και το αφησαν,δυσκολα βλεπω να επανερχεται με την κατασταση που επικρατει...

Διάβασα στατιστικές ότι η easy είχε 85.000 επιβάτες κι η Α3 77.000. Κι αρκετοί που αρχικά πηγαίναμε με easy, επειδη είχε αυξήσει τις τιμές προτιμουσαμε Α3 λόγω σέρβις κι άνεσης. Δεν είναι αμελητέο μέγεθος σχεδόν οι μισοί επιβάτες.

Αγαπητά μέλη και jerry, κόβεται η Μαδρίτη; Μπορεί να έχει συζητηθεί αλλά δεν το θυμάμαι (συγγνώμη). Σεπτέμβρη δεν μου βγάζει πτήσεις. :!:

δικός σας

Εμενα παντως μου τη βγαζει κανονικα τη Μαδριτη στο συστημα κρατησεων και μετα το Σεπτεμβρη.