Δρομολόγια Aegean

• Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Απορω πως με τοσες πτησεις σε διαφορετικους προορισμους μπορει κ εχει εσοδα αυτη η εταιρεια...μου φαινεται οτι αντλει εσοδα απο μερικες εμπορικες πτησεις κ μετα τα επενδυει σε νεες.Μπορει καποιος να μου δωσει καποια αλλη εξηγηση? :rant:

H Κρίση γεννάει ευκαιρίες..όποιος έχει χρήματα επενδύει και περιμένει απόδοση στο μέλλον...Η Αιγαίου έχει αποθέματα και γι'αυτό μπορεί και κινείται..πάντως σήμερα που πέταξα ATH-DUS με το SX-DGA η πληρότητα ήταν στο 85% (167/195 επιβάτες)

hooker21":2cg4830c said:
Απορω πως με τοσες πτησεις σε διαφορετικους προορισμους μπορει κ εχει εσοδα αυτη η εταιρεια...μου φαινεται οτι αντλει εσοδα απο μερικες εμπορικες πτησεις κ μετα τα επενδυει σε νεες.Μπορει καποιος να μου δωσει καποια αλλη εξηγηση? :rant:
Μα οι περισσότερες αεροπορικές αυτό δεν κάνουν? Εδώ όλες οι μεγάλες δουλεύουν πλέον παθητικό τις short-medium haul μόνο κ μόνο για να γεμίζουν οι long haul και πλέον μετά από πολλές χασούρες στρέφονται σε loco μοντέλα (Iberia Express, Air One ενώ ψάχνονται η AF/KLM με ενίσχυση της Transavia στη γαλλική εσωτερική αγορά και η Lufthansa με νέα loco). Επίσης, καλό έσοδο είναι οι ναυλωμένες πτήσεις αν δουλεύονται σωστά...

nsap":2cg4830c said:
H Κρίση γεννάει ευκαιρίες..όποιος έχει χρήματα επενδύει και περιμένει απόδοση στο μέλλον...Η Αιγαίου έχει αποθέματα και γι'αυτό μπορεί και κινείται..πάντως σήμερα που πέταξα ATH-DUS με το SX-DGA η πληρότητα ήταν στο 85% (167/195 επιβάτες)
Η αλήθεια είναι ότι το παλεύουν, τόσο απ' την Αθήνα όσο και απ' τους τουριστικούς προορισμούς. Αν είχαν δε και την πολυτέλεια για περαιτέρω χασούρες τότε σε 3,4,5 χρόνια θα ήταν σε ακόμη καλύτερη μοίρα. Το ίδιο ισχύει και για την Astra, δείχνουν ότι το πάνε σωστά, αν τους βγεί και το φετινό με το παραπάνω έργο τους κόβω του χρόνου ακόμη δυνατότερους.

Το να βάζουμε μεμονωμένα δρομολόγια με τις πληρότητές τους δε νομίζω να οδηγεί στην εξαγωγή σοβαρών συμπερασμάτων.

Πολυ σωστα,συμφωνω απολυτα αλλα μηπως τα δρομολογια της aegean εχει λιγο απ ολα?Απο την μια βγαζει προσφορες σαν μια loco κ απο την αλλη χτυπαει τα long haul...κανω κανενα λαθος?Αν πιασουμε μεμονωμενα δρομολογια ισως βρουμε οτι εχει καποιο κερδος οντως.Μηπως ομως απο τους 139 προορισμους κ το κοστος διαφημισεων τελικα ερχεται μια η αλλη?

139 προορισμους? :shock:
Κοψε κατι γρηγορα, εκτος αν μιλας για αλλη εταιρια!! :D
Γιατι ουτε 139 προορισμους εχει, ουτε long haul! Short/medium ναι, long οχι!

http://el.aegeanair.com/hrisimes-plirofories/proorismoi/

Καλημερα
139 δρομολογια εννοουσε ο φιλος μην τον αποπαιρνεις λαθοσ συνταξη :D :D :D

ΜΜ

Ενταξει τε παιδια,μην βαρατε!Καταλαβατε τι εννοω...
Loco τουλαχιστον μπορεις να την πεις;Εχω την εντυπωση πως εκει μπερδευται το πραγμα!!!

iPhone.png
Sent from a mobile device
iPhone.png

Δεν βαραμε απλα μου φανηκε λιγο αστειο οταν το διαβασα, καλοπροαιρετα εκανα το σχολιο! :D

Καλησπέρα.
Αν είδα καλά στο airtickets, ξεκινάει ATH-BEY μέσω LCA στις 15/6;;;