Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το 1 weekly δεν είναι λίγο προβληματικό ως προς το θέμα της επιστροφής; Πως ακριβώς το σκέφτονται;

Θα δουλευει με tour operators κυριως και πακετα διακοπων.Και αν βγαλει και κανα εισητηριο επιπλεον κερδος θα ειναι εστω και με μια πτηση τι βδομαδα.Το ειχε στα σχεδια της προ κοβιντ και τωρα ωριμασαν οι συνθηκες.

Ε πως θα πάνε και οι πελούσιοι να κάνουν σκι στις Άλπεις;

Το 1 weekly δεν είναι λίγο προβληματικό ως προς το θέμα της επιστροφής; Πως ακριβώς το σκέφτονται;
Το ΙΝΝ δεν είναι και τόσο μακριά από το Μόναχο ή από τη Βιέννη (όπου η Α3 έχει αρκετές πτήσεις). Ίσως θα έχουν και κάποια Codeshare ή Interlining με LH ή OS μέσω MUC/VIE/FRA.

Δηλ. εάν κάποιος θέλει να πάει για 4 μέρες, θα βρει μια δυνατότητα. Όπως τη βρήσκει και σήμερα. Απλά όχι με την άνεση της απευθείας πτήσης.

Ε πως θα πάνε και οι πελούσιοι να κάνουν σκι στις Άλπεις;
Έκλαψα :mrgreen::great:
Βρε οι πελούσιοι δεν πάνε για σκι με το ΚΤΕΛ. Έχουν άλλα μέσα :mrgreen:
Post automatically merged:

Το ΙΝΝ δεν είναι και τόσο μακριά από το Μόναχο ή από τη Βιέννη (όπου η Α3 έχει αρκετές πτήσεις). Ίσως θα έχουν και κάποια Codeshare ή Interlining με LH ή OS μέσω MUC/VIE/FRA.

Δηλ. εάν κάποιος θέλει να πάει για 4 μέρες, θα βρει μια δυνατότητα. Όπως τη βρήσκει και σήμερα. Απλά όχι με την άνεση της απευθείας πτήσης.
Οδικώς που το έχω κάνει μια φορά μου έβγαλε την Παναγία, οπότε την επόμενη το έκανα αεροπορικώς. Πολύ εντυπωσιακό approach and landing
Ίσως είναι ποιο εύκολο με το τρένο, το οποίο δεν έχω δοκιμάσει ακόμα.
Μέχρι και με την flyniki είχα πάει :cool: τότε που πετούσε και η sky Europe με την Αντριάνα Σκλεναρίκοβα στο σκαρί:banana:εποχές ΠΑΣΟΚ:party: ωραία χρόνια:1:
Post automatically merged:

Με τον εξοπλισμό δεν ξέρω τι παίζει στις πτήσεις της Α3. Μέχρι ποσά σετ πέρνει ανά πτήση! Εεε θα πέσει μαλλιοτράβηγμα στο check in :mrgreen:

Last edited:
Μπορείς να εξηγήσεις λίγο την τελευταία πρόταση του post σου; Δεν μπορώ να παρακολουθήσω. Όταν λες εξοπλισμό εννοείς τον τύπο αεροσκάφους; Και σετ ανά πτήση τι σημαίνει;

Πολύ λογικό. Εύγε! Δεν πήγε το μυαλό μου. Ευχαριστώ

Sorry δεν παρακολουθώ το forum εδώ και λίγες μέρες. Ναι όντως τον εξοπλισμό του σκι εννοώ. Ξέρει κάποιος τα όρια της Α3 ανά πτήση. Οι πελούσιοι δεν καταδέχονται να ενοικιάσουν εξοπλισμό, among other things ;)

@nick7488:
Αν κλεισεις comfortflex, μπορεις να καλεσεις και να ζητήσεις, ΑΝΤΙ της βαλίτσας που περιλαμβάνεται, να πάρεις δωρεάν τον αθλητικό εξοπλισμό σου (και να κάνεις και την σχετική κράτηση που απαιτείται). Αν πέσεις σε εκπρόσωπο που δεν το γνωρίζει, πρέπει να επιμείνεις, διαβάζοντάς του το παρακάτω κείμενο από το site, ή ζητώντας προϊστάμενο.
Προφανώς το ίδιο ισχύει και για Business.
Πρόκειται για αυτή την υποσημείωση:
Γενικές Σημειώσεις:
- Ο αθλητικός / ειδικός εξοπλισμός αποτελεί μέρος του δωρεάν επιτρεπόμενου ορίου αποσκευών που δικαιούστε. Ο αριθμός τους και οι αντίστοιχες διαστάσεις δεν πρέπει να ξεπερνούν το καθορισμένο επιτρεπόμενο όριο αποσκευών που δικαιούστε ανάλογα με τον ναύλο και τη θέση που έχετε επιλέξει.