Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Επιβεβαιώνω κι εγώ, μόλις μίλησα σχετικά με μία σανίδα σερφ. Λέει, θα πρέπει να είναι μέχρι 23 κιλά. Απλά ζήτησε να το δηλώσω πριν την πτήση στο τηλεφωνικό κέντρο.

Last edited by a moderator:
Τι σχέση έχουν οι βαλίτσες, τα σετ σκι και τα συναφή με τα δρομολόγια της Aegean?? :(

Νέες πτήσεις προσθέτει η Aegean προς Γκέτεμποργκ από Καλαμάτα, πιο συγκεκριμένα:

Καλαμάτα (KLX) - Κοπεγχάγη (CPH) - Γκέτεμποργκ (GOT) - Καλαμάτα (KLX) , από 9 Μαρτίου 2024 , 1weekly , κάθε Σάββατο , με Α320

A3408 KLX0830 – 1040CPH1125 – 1210GOT1255 – 1715KLX

AEGEAN AIRLINES ADDS GOTHENBURG SERVICE IN 1H24

Από 1 Ιουλίου και μέχρι αρχές Σεπτεμβρίου οι πτήσεις ΟΑ044, ΟΑ048 από Αθήνα προς Σητεία και Σκύρο θα εκτελούνται αποκλειστικά με Α320 της Aegean !

Όπου μπήκε το Α320, από κει που έβρισκες μόνο Y class, τώρα βρίσκεις ακόμα και P class, που είναι το χαμηλότερο. Πολύ άσχημο για όσους είχαν αγοράσει σε τιμές-ταβάνι για αυτά τα δρομολόγια.

Έχει προστεθεί εδώ και καιρό το Ντακάρ στην Σενεγάλη σαν προορισμός στο σάιτ της Aegean , μέχρι στιγμής διαθέσιμο μέσω του Aegean Beyond. Ενδιαφέρον θα έχει αν ξεκινήσουν τακτικές πτήσεις προς τα εκεί ίσως από το άλλο καλοκαίρι, αφού πολλοί προορισμοί που προστέθηκαν αρχικά στο Aegean Beyond μετά ξεκίνησαν από την Aegean (πχ Νιούκασλ, Όλμπια, Λιλ, Σαρμ ελ Σέιχ, Πάλμα, κλπ ) και θα μιλάμε ίσως για άνοιγμα προς Αφρική (επιτέλους) ??

Είναι η μόνη χώρα στην περιοχή (υποσαχάρια δυτική Αφρική) με παρουσία ελληνικής πρεσβείας. Το Ντακάρ είναι δε κέντρο όλης της οικονομικής και πολιτικής δραστηριότητας της περιοχής. Θα έχει όντως ενδιαφέρον αν γίνει το άνοιγμα.

Πολύ το ψειρίζετε νομίζω. Οι εταιρείες που συμμετέχουν στο Beyond είναι συγκεκριμένες (Easyjet, Vueling και άλλοι κολοσσοί του service), οπότε η Α3 αποφασίζει να καλύψει προορισμούς που (1) δεν πετάει η Α3 και (2) πετάνε οι άλλες εταιρείες. Και η Banjul υπάρχει (Γκάμπια) και το Cape Verde (απλά φαντάζομαι επειδή πετάει εκεί η Vuelig από BCN).

20 ΗΜΕΡΕΣ πριν την πτήση μου αλλαγή πρώτου σκέλους πτήσης από πρωινή ώρα σε νέα ώρα 10.30 με "scheduled" άφιξη ATH στις 11.30
Δεύτερο σκέλος πτήσης με "scheduled" αναχώρηση 12 από ATH. Υπάρχει περίπτωση να δεχτεί το σύστημα connection time 30 minutes?
Αν εγώ πρέπει να αλλάξω το πρώτο σκέλος στην προηγούμενη βραδυνή, ποιος πληρώνει τη διανυκτέρευση?

Πολύ το ψειρίζετε νομίζω. Οι εταιρείες που συμμετέχουν στο Beyond είναι συγκεκριμένες (Easyjet, Vueling και άλλοι κολοσσοί του service), οπότε η Α3 αποφασίζει να καλύψει προορισμούς που (1) δεν πετάει η Α3 και (2) πετάνε οι άλλες εταιρείες. Και η Banjul υπάρχει (Γκάμπια) και το Cape Verde (απλά φαντάζομαι επειδή πετάει εκεί η Vuelig από BCN).
Jerry, δεν σε εννοώ για το Dohop, δεν είναι μόνο LCCs που συμμετέχουν, έχει και LH, AF κλπ. Αν κάποιος δει από την πλατφόρμα ένα συγκεκριμένο pattern σε κάποιο συνδυασμό πτήσεων το κάνει direct. Ούτε μακροσκελής ήταν η σκέψη και το post ούτε τίποτα. Μην προγκάς τον κόσμο άδικα βρε ;)