Δρομολόγια Aegean

• Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Η εικόνα που περιγράφεις δεν διαφέρει σε τίποτε από οποιοδήποτε άλλο κλάδο οικονομικής δραστηριότητας. Η οικονομική ασφυξία που έχει επιβληθεί εσωτερικά τους τελευταίους 4 μήνες έχει οδηγήσει πολλές εταιρείες στα όρια του κλεισίματος. Και μόνο να κρατήσει τα ίδια επίπεδα με πέρυσι θα είναι θαύμα για την Aegean. Χωρίς την παρέμβαση κανενός θαυματουργού λειψάνου, από τα προσφάτως περιφερόμενα με τιμές Αρχηγού Κράτους....

Νέο! JMK-SAW-JMK (A3784|5) με DH4 κάθε --3-5-- αρχές Ιουλίου με αρχές Σεπτεμβρίου

george_a":1uokrbtn said:
Χωρίς την παρέμβαση κανενός θαυματουργού λειψάνου, από τα προσφάτως περιφερόμενα με τιμές Αρχηγού Κράτους....
Γιώργο λένε πες μου τι βιβλία διαβάζεις και τότε θα καταλάβω σε τι πιστεύεις.
https://www.youtube.com/watch?v=DmCVEgbvf7U κοίταξε αυτό το βίντεο και τότε μπορεί να καταλάβεις κάποια πράγματά.Και εγώ τώρα τελευταία το έμαθα.

:arrow: Οι πτήσεις προς SSH σταματούν στο τέλος Μαϊου και ξεκινούν πάλι με το χειμερινό.
καλά κανουν όμως δεν μπορώ να καταλάβω πως μέχρι τώρα δεν μπορούν να προσαρμόσουν αυτήν την πτήση ;
Αν νομίζουν να γεμίσουν τα αεροσκάφη από Έλληνες νομίζω κανουν λάθος.
Ούτε από την Ευρώπη ούτε από την Ρωσία βλέπω δεν μπορούν να αγοράσουν εισιτήρια προς SSH μεσώ Ελλάδας.

Αυτό το καλοκαίρι μεταξύ των νησιών ποιες απευθείας συνδέσεις υπάρχουν; (δεν ρωτάω για επιδοτούμενα τύπου κάσος-ρόδος)

Ξέρω σίγουρα το Ηράκλειο-Ρόδος; άλλο; Μύκονος-Σαντορίνη; (αν θυμάμαι καλα υπήξε παλιότερα)

Το Κασος - Ροδος , που ανεφερες , εξυπηρετει στην ουσια 4 νησια = Ροδος - Καρπαθος - Κασος - Σητεια . Υπαρχουν και αλλοι προορισμοι απο Ροδο . Η συμβουλη μου , μπες στο συστημα και προσπαθησε να κανεις το πρωτο βημα της κρατησης , για τον προορισμο που σε ενδιαφερει .
Υποψιν , οτι και η SKY και η ASTRA εχουν αναλογα δρομολογια .

ναι για τις άλλες ξέρω, για την aegean ήταν η ερώτηση.

δεν ψάχνω κάποιο προορισμό συγκεκριμένα, ψάχνω τις δυνατότητες που υπάρχουν. (και δεν μπορώ να βγάλω άκρη από το σύστημα της aegean με τους τόσους προορισμούς που έχει άσε που μου τα βγάζει μεσω αθήνας)

To RHO-MRS εξαφανίστηκε, τα υπόλοιπα ως έχουν σε σημερινό update της RHO στο site της Α3 το οποίο δεν την πολυπάλευε σήμερα. Συνεχώς κολλούσε η μηχανή...

B747-284B":kc8bh1a6 said:
:arrow: Οι πτήσεις προς SSH σταματούν στο τέλος Μαϊου και ξεκινούν πάλι με το χειμερινό.

Αφαιρέθηκαν και από το χειμερινό πρόγραμμα οι πτήσεις προς SSH. Φαντάζομαι πρέπει να πήγε πολύ άσχημα το δρομολόγιο για να άντεξε λιγότερο από δύο μήνες. Λογικό αφού το O&D πρέπει να είναι υπερβολικά μικρό (έως και ανύπαρκτο) και γενικότερα οι συχνότητες και οι ώρες των πτήσεων από Δυτική Ευρώπη δεν βοηθούσαν για transit επιβάτες, ενώ από ανατολική Ευρώπη (DME,LED,IEV κοκ) που έχει ψωμί δεν υπήρχε ούτε καν η δυνατότητα κράτησης.