Δρομολόγια Aegean

• Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

nick15801":3dr2dnkb said:
Το HBE το κάνει και η Egypt air με 1-2 συχνότητες με Ε175. Παλιά νομίζω το έκανε και η ΟΑ. Ενδεχομένως και με ελικοφόρο. ........

H Olympic Airlines το έκανε το δρομολόγιο
ATH-ALY OA327 01:10-02:55 B733 2,4,5,7
ALY-ATH OA328 03:55-05:40 B733

και παλαιότερα η Airways με 732

Σωστή η παρατήρηση. Το Βorg el Arab άνοιξε το 2011 οπότε η ΟΑ θα πετούσε στο El Nouzha . Είχε τόσες συχνότητες όλο τον χρόνο και με μεγαλύτερο αεροσκάφος; Για να δούμε τι ψάρια θα πιάσουν φέτος. Ευχές, πολλές ευχές (χωρίς ίχνος σαρκασμού). :great:

Το ATH-AUH φαίνεται πως μας τελειώνει από τη θερινή σεζόν. Δεν ξέρω αν θα έχει την ίδια μοίρα και το codeshare με την EY.

έχουμε καμιά ιδέα γιατί το σταματάνε;

jerry":may0qqy7 said:
Το ATH-AUH φαίνεται πως μας τελειώνει από τη θερινή σεζόν. Δεν ξέρω αν θα έχει την ίδια μοίρα και το codeshare με την EY.

Σύμφωνα με αυτό μάλλον θα συνεχιστεί το codeshare.

https://twitter.com/airlineroute/status ... 0019567616

Προστέθηκε και ένα CFU-NTE 1xWeekly

Τελικα το σλοτ της SAS στο Λονδινo Heathrow το πηραν οι Τουρκικες Αερογραμμες, η Aegean απο που πηρε σλοτ για την πτηση απο/προς Λαρνακα τελικα?

Δεν γνωρίζω πως πάει το code share με την Etihad, αλλά και τις μέρες που πετά η Α3 δεν τις έχει στην ιστοσελίδα της. Προσφέρει συνδέσεις με Air Sheychelles, Kenya, South African Airways, μέχρι και Alitalia. Τώρα ποιός θα διαλέξει από Αθήνα να πάει Ρώμη και μετά Άμπου Ντάμπι...;...; τι να πω; Πάντως αυτά προσφέρει η Etihad :wall:

airzena":y0nb6v47 said:
Τώρα ποιός θα διαλέξει από Αθήνα να πάει Ρώμη και μετά Άμπου Ντάμπι...;...; τι να πω; Πάντως αυτά προσφέρει η Etihad :wall:

Δεν ξέρω εάν ισχύει και σ΄αυτή τη περίπτωση, αλλά υπάρχουν πολλοί λόγοι για ένα δρομολόγιο που από γεωγραφική άποψη δεν φαίνεται λογικό

- Πιο φθηνή τιμή: Κάποιες εταιρίες προσφέρουν σχετικά καλές τιμές για να κερδίσουν πελάτες σε πτήσεις που δεν είναι και οι καλύτερες ανταποκρίσεις
- Στην απευθείας πτήση δεν υπάρχουν πια θέσεις ή μόνο στις πιο ακριβές κατηγορίες
- Θέλεις να κάνεις ενδιάμεσο σταθμό στη Ρώμη (για να μείνω στο παράδειγμα εδώ) για μια βόλτα / για κάποιες δουλειές
- Δεν σε βολεύει η ώρα της απευθείας πτήσης …

Αλλά για να γυρίσω στο θέμα: Υπάρχει έστω και ένα νέο δρομολόγιο της Α3 από Θεσσαλονίκη; Ή μόνο μειώσεις έχουμε (όπως τη δεύτερη, πρωινή πτήση για Φρανκφούρτη);

Με την έναρξη του θερινού προγράμματος οι πτήσεις προς IST επανέρχονται στις ώρες που ήταν πριν αρχίσει το code-share με την TK (A3990 αναχώρηση 8:15 αντί για 7:05/ A3992 παραμένει όπως είναι/ Α3994 19:05 αντί για 20:20) που πάει να πει και μικρή μείωση από 21xWeekly σε 20xWeekly (η Α3994|5 δεν θα εκτελείται τα Σάββατα).