Λοιπόν....
Πριν αρχίσω να λέω τα δικά μου, να σημειώσω πως έχω εξοχικό στο ζούμπερι στη Νέα Μάκρη, και συνεπώς τα αεροπλάνα περνάνε πολλές φορές κατά τις απογειώσεις από επάνω μας, αν και είναι συνήθως πολύ ψηλά (~3500 ft αν θυμάμαι καλά)
Ας σχολιάσω πρώτα μερικά καλά του άρθρου:
Πράγματι, στις 12 Aυγούστου, παραμονή της έναρξης των Oλυμπιακών Aγώνων, αεροπλάνο της IraAir, που μόλις είχε απογειωθεί και πετούσε πάνω από την Aρτέμιδα, άρχισε να ξερνά φωτιά και να συγκλονίζεται από εκρήξεις. Tο αεροσκάφος υποχρεώθηκε σε άμεση προσγείωση. Σύμφωνα με πληροφορίες του δήμου Aρτέμιδος, αποφεύχθηκε η πτώση του επειδή ήταν σχεδόν άδειο. Λόγω των Aγώνων, το γεγονός κρατήθηκε κρυφό…
Ναι, και μετά ήρθε ένα UFO και απήγαγε τους επιβάτες και το πλήρωμα, αλλά μετά το διέγραψε από τη μνήμη τους, και η κυβέρνηση κάλυψε το γεγονός. Διαβάστε αυτό το εξαιρετικό βιβλίο "Διεθνείς Συνομωσίες" μόνο με 25 ευρώ σπίτι σας
Tην Tρίτη το μεσημέρι, σύμφωνα με τον κ. Aποστολάκη, ένα τεράστιο τετρακινητήριο αεροσκάφος 370 τόννων της Oλυμπιακής πέρασε ξυστά πάνω από τα σπίτια. «Σερνόταν, σκεπάζοντας τον ουρανό».
Η ολυμπιακή έχει Α345 ή Α346 και δεν το ξέραμε!!! Αυτό να το βλέπουν οι κακοπροαίρετοι σπότερς που λένε ότι δεν έχει αεροπλάνα το ελ... Το δε "σκέπαζε τον ουρανό" μάλλον ήταν λόγω του UFO που έλεγα πριν... Μου θυμίζει την περιγραφή που είχε γίνει ετους Σπαρτιάτες πριν τη μάχη των Θερμοπυλών με τα βέλη των Περσών
το αεροπλάνο ανεβαίνει στα 4.000 πόδια ύψος, διασχίζοντας 12 μίλια και τότε κάνει στροφή δεξιά, πιάνει Kάρυστο και συνεχίζει.
... και έτσι έρχεται κοντά στις κορυφές του όρους Όχη (~4200 ft) έτσι ώστε σε περίπτωση που γίνει κάτι στραβό και δεν πάρει αρκετό ύψος, να τσακιστεί πάνω του... Χμμμ ενδιαφέρον... Άσε δε που τότε δε θα περνάνε πάνω από τη Μάκρη και θα ξενερώσω τη ζωή μου
Να σχολιάσω τώρα και τα δικά σας:
Αντί να χαίρονται που τα οικόπεδα των τσοπαναραίων πήραν 100 φορές πάνω σε αξία από τότε που έγινε το ΑΙΑ και ο τόπος γέμισε μεζονετες και νεόπλουτους ντόπιους, διαμαρτύρονται για τον θόρυβο.
Πες το χρυσόστομε!!! Σε όλη την ανατολική Αττική τα οικόπεδα/ακίνητα πήραν διπλάσια αξία!!! Το γνωρίζω από πρώτο χέρι
Και ναι, όλες οι περιοχές γεμίζουν από νεόπλουτους ντόπιους, και επιπλέον, τσομπαναραίους θα βρείτε κάμποσους, αν περάσετε από Σπάτα/Λούτσα (προς Νεάπολη μεριά). Α, και αρκετούς κάγκουρες με τα παπιά χωρίς εξάτμιση, όπως πρότεινε ότι κάνουν οι πιλότοι κάποιος συν-φορουμίτης
Τέλος, σε Γλυφάδα/Νότια μεριά τα ακίνητα δεν πήρανε τόσο πάνω όσο περιμένανε από τότε που έφυγε το αεροδρόμιο.... Βλέπετε, το ότι μερικές χιλιάδες άνθρωποι που αυτό απασχολούσε πήγαν να ζήσουν ανατολικά, αύξησε την προσφορά.
Α, και κάτι άλλο: το αεροδρόμιο το σχεδιάζανε για εκεί από το 1978 αν δε με απατά η μνήμη μου, και αν οι κύριοι που έμεναν τότε στη Λούτσα πίστευαν ότι θα χαλιόνταν, είχαν στη διάθεσή τους 23 χρονάκια (όχι και λίγα, εεεεε??) να την κάνουν από εκεί. Μιλάνε λες και ένα πρωί ξυπνήσαν και είδαν τα αεροπλάνα να περνάνε κοντά.