Διαγωνισμός για το νέο λογότυπο

Re: Λογότυπο ΟΑ

Μου αρέσει διότι συνδυάζει το παρελθόν και το μέλλον αυτής της εταιρίας. Καλή επιτυχία στο διαγωνισμό !

Προσωπικά θα ήθελα να δω κάτι εντελώς νέο, minimal και μοντέρνο. Νέα γραμματοσειρά και χρώματα. Καλό το παρελθόν και η ιστορία αλλά πρέπει να ξεκολλήσουμε λίγο. Όλες οι εταιρείες ανανεώνουν τα λογότυπα τους κατά καιρούς. Η ΟΑ είχε μείνει πίσω χρόνια. Ας αλλάξει τώρα, ευκαιρία είναι.

Αρκετά καλή προσπάθεια για ένα δυνατό rebranding της εταιρείας :great:

Πολυ καλο φιλε :great:
Εχω 2 παρατηρησεις...η μια ειναι οτι μιας και το πανω μερος του λιβερι ειναι λευκο τα γραμματα καλο θα ηταν να ηταν μεγαλυτερα
και η δευτερη η ουρα του αεροσκαφους νομιζω οτι θελει 1-2 χρωματακια ακομα γιατι την βρισκω λιγο ατονη απο χρωματισμους!!!
Μπραβο σου παντως!!!
Ευχαριστω.

το livery φοβερο απλά λιγακι χρωματακι στο σημα! ε?ε?

Φιλε υπεροχο! μονο μια χαρη αν δεν σου ειναι κοπος:
Στειλε το στην MIG μπας και το δουμε και στον αερα καμια μερα...

και παλι μπραβο!

SX-BPA muahahahaha

Απολα τα SX-xxx νηολογια το μοναδικο νηολογιο (που ειναι και σε σκαφος μαλιστα περασμενο) της Pantheon βρηκες ρε Παναγιωτη να βαλεις?? λολ :cool:

Καλη η προσπαθεια αλλα δε μου αρεσει η γραμματοσειρα.. Φτηνιαρικη, χανεται κυριολεκτικα στο απλετο λευκο .. Και το livery στο belly θυμιζει εντονα το livery παρουσιασης του Β787. αυτα σε οτι φορα τις πραγματικες σου αγαπες.. ;) ;) Το βρισκω λιγο τραβηγμενο να κρατηθουν το μπλε και το πρασινο και δη μονο σε καποιους τονους στο νεο λιβερι. Το λεω γιατι και καπου αλλου το ειχα δει, οχι μονο σε σενα - δλδ δεν ειναι κριτικη που απευθυνεται σε σενα, γενικα μιλαω τωρα..

dream_GR":3rframlx said:
http://i359.photobucket.com/albums/oo40/bagassas/oa2_dream_gr.jpg

αυτό εχω στείλει στον διαγωνισμό και περιμένω να δώ αν αρεσε.

dream_GR μου άρεσε πολύ η γραμματοσειρά και το γενικότερο σχέδιο, που παραπέμπει σε '60s. Προσωπικά μου αρέσει η προσπάθειά σου
αν και θα προτιμούσα κάτι εντελώς καινούργιο, με τους 6 κύκλους πάντα στο επίκεντρο ( να μην κάθομαι μετά να αλλαζω και user name :) )

Φίλε plekkas, μου άρεσε η γραμματοσειρά που χρησιμοποιήσες, αλλά μέχρι εκεί. Δεν νομίζω ότι το πράσινο "παντρεύεται" με το μπλε, ότι και
να κάνουμε, αλλά γι' αυτό δεν φταις εσύ . Ευχαριστώ που μοιράστηκες μαζί μας την ιδέα σου. :great:

απο τα λογοτυπα θα προτιμησω του plekkas αλλα με μονη διαφορα την αντικατασταση του πρασινου με κατι αλλο. ισως καλυτερα με λευκο η με το rough blue του παλιου ΟΑ livery.
να πω και τη γνωμη μου για τα προηγουμενα λογοτυπα, χωρις καμμια διαθεση κακοπιστης κριτικης προς τα παιδια που διεθεσαν χρονο και ενθουσιασμο για να τα φτιαξουν. δε μπορω να πω οτι μου αρεσαν γιατι δεν προσφερουν ανανεωση στο σημα ουτε στη γραμματοσειρα, χρησιμοποιουνται 2 διαφορετικες γραμματοσειρες και τελος οι 60ς γραμμες φαινονται εντελως παλιομοδιτικες.
οπως και να εχει ευχομαι καλη τυχη στις υποψηφιοτητες και να προτιμηθει η καλυτερη για να ανανεωθει πλεον η εικονα της εταιριας.