Δρομολόγια Olympic Air

• Thread starter Thread starter mastrojohn
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
@morpheus78 : Διάβασε λιγάκι αυτό που γράφω παραπάνω (και εγώ και ο Air New Zealand). Το δρομολόγιο υπάρχει κανονικά κάθε -2-4-6 ως SKG-CFU-PVK-EFL-ZTH απλά από κάθε προορισμό φαίνονται μόνο οι απευθείας συνδέσεις.

jerry":14x0eq55 said:
:arrow: Όπως έγραψα και εδώ το πρόγραμμα απαιτεί 7 319, 3 320, 7 DH4, 3 DH8 (το 1 προφανώς θα μένει για ανταλλακτικά όπως τώρα), 1 AT4.

Προς το παρόν εδώ έχουμε:
1 319
0 320
5 DH4
3 DH8

Οπότε μέχρι 28/9 πρέπει να περιμένουμε:
6 319 (SX-OAF, SX-OAG, SX-OAK, SX-OAL, SX-OAN, SX-OAO)
3 320 (SX-OAH, SX-OAQ, SX-OAR)
2 DH4 (SX-BIT, G-ECOF)
0 DH8

(μέσα στις παρενθέσεις έβαλα τα πιο πιθανά που ειναι να έρθουν.. δεν ειναι 100% σωστά καθώς μπορεί να έρθουν και παραπάνω απο όσα χρειάζονται ή να έρθουν κάποια άλλα αντι για αυτά.. Τα φαβορί απλά είναι αυτα :wink: )

Επίσης είναι δεδομένο οτι τα Dash-8-100 της OA δεν θα έχουν βαφτεί με τα νέα χρώματα καθώς πετάνε ήδη full αυτό τον καιρό, λείπει και ένα στο εξωτερικό οπότε τα βλέπω να μένουν με τα παλιά χρώματα..

Krinagoras":3egijmok said:
Γνωρίζει κανείς για ποιο λόγο οι Κοζάνη, Καστοριά και Σύρος έφαγαν άκυρο; Αυτό θα ισχύει μόνο γι' αυτόν τον ένα μήνα; Επίσης, οι γραμμές αυτές ανήκουν στις άγονες;

Είναι νωρίς ακόμα να πούμε ότι έφαγαν 100% άκυρο άλλα αν γίνει έτσι τελικά, τότε αυτομάτως η Σύρος τουλάχιστον θέτει υποψηφιότητα για άγονο δρομολόγιο :wink: ...

@MerNion, Jerry :great:... Eυτυχώς και εσείς και τα βλέπουμε συγκεντρωμένα κάπου 8) ...

jerry":1c8lj660 said:
... το πρόγραμμα απαιτεί 7 319, 3 320, 7 DH4, 3 DH8 (το 1 προφανώς θα μένει για ανταλλακτικά όπως τώρα), 1 AT4.

Να υποθέσω ότι το AT4 που χρειάζονται θα είναι το SX-BPA που είναι ήδη γραμμένο στην Πάνθεον;
Αυτό μέχρι σήμερα πετούσε για την πΟΑ;

Το SXBPA δε νομίζω πως έχει κάνει κάποια (revenue) πτήση ως τώρα.

Και φυσικά, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει με όσους έχουν κλείσει εισιτήρια σε πτήσεις που δεν υπάρχουν. Και ενδεχομένως σε πτήσεις που θα αργήσουν να "ξανα-υπάρξουν"... Και κυρίως πότε θα το μάθουν...
Π.Χ. Οι πτήσεις EFL-ATH Κυριακή των εκλογών και Δευτέρα πρωί ήταν γεμάτες με την πΟΑ. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το πρόγραμμα της νΟΑ, η EFL θα αρχίσει να εξυπηρετείται στις 18/10 :!: Της μουρλής το πανηγύρι :banana:

jerry":37mthmo5 said:
Π.Χ. Οι πτήσεις EFL-ATH Κυριακή των εκλογών και Δευτέρα πρωί ήταν γεμάτες με την πΟΑ. Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το πρόγραμμα της νΟΑ, η EFL θα αρχίσει να εξυπηρετείται στις 18/10 :!:

Οποτε παμε ισως για νεο κυκλο leased αεροσκαφων (και οχι μονο για τη συγκεκριμενη γραμμη) και οχι υποχρεωτικα ελληνικων εταιρειων μιας και αυτες ειδικα στις εκλογες θα κανουν καλα λεφτα και απο μονες τους..

Ετοιμαστειτε για τιποτε εξωτικες υπαρξεις να συμμετασχουν στης μουρλης το πανηγυρι :banana:
(ρε jerry εγω αλλιως την ξερω την ατακα! :mrgreen: )

To ίδιο πρόβλημα αντιμετωπίζει και μια φίλη μου που έχει κλείσει τέλος Οκτ με τη μεταμεσονύχτια Λάρνακα 33? για επαγγελματικούς λόγους.Πως θα αντιμετωπίσουν άραγε τους επιβάτες στα δρομολόγια που κόβονται? :x
Πότε θα τους ειδοποιήσουν?

Όμορφο και "φρέσκο" το νέο interface για την κράτηση εισιτηρίου στην νΟΑ! Φαίνεται ότι κάνουν τις απαραίτητες μετατροπές και φρεσκαρίσματα.
Αν πάτε στη παλαιά σελίδα των ΟΑ μπορείτε να πάρετε μια "γεύση", κάνοντας μια εικονική κράτηση. (τώρα τα δρομολόγια φαίνονται!)
Λυπάμαι για τη δραστική μείωση των δρομολογίων...

xaxaxaxa!!!
σε απευθείας σύνδεση βιβλίο
http://quicktrip.olympicairlines.co...35ADB04_k13C2214C-4DED-6691-D387-2C9FFF27D5D8

Πάντως εμένα μου φένεται υπερβολικά μίζερο το πρόγραμμα.. Α319 δεν χρησιμοποιούν ούτε οι LCC .. πιθανών να είναι το πολύ αρχικό πρόγραμμα.. και να αναμένουν νέα AC για μεγαλύτερες χωρητικότητες.. Τι να πώ.. απογοήτευση..

Έχω κλείσει με την 16:35 πτήση της πΟΑ από Λονδίνο προς Αθήνα στις 26 Σεπτεμβρίου.

Κανονικά η πτήση αυτή γίνεται με το απίστευτο Α340 - ο βασικός λόγος που έκλεισα αυτή την πτήση, για να πετάξω μια τελευταία φορά με το Α340 της Ολυμπιακής.

Λογικά πρέπει να πετάξει αυτό το αεροπλάνο έτσι; Διότι τα νέα αεροπλάνα πετάνε από 29 Σεπτεμβρίου, σωστά;