Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

μήπως σκοπευουν όταν φτάνει η πτήση 510 απο αθήνα α μεταφέρουν τον κόσμο απλά απο το ένα αεροπλάνο στο άλλο?
χώρις δηλαδή να γίνετε και καλα ανταποκριση απλά μι εσωτερική αλλαγή απο το ένα στο άλλο. Εκτός και αν ακόμα δεν άλλαξαν στα συστήματα κρατήσεων τους τύπους και το αλλάξουν μετά οπότε το 321 ξεκινάει όντως απο Αθήνα.

Αυτό ελπίζω και εγώ, γιατί το να κατεβαίνουμε στο αεροδρόμιο και να παίζει δεύτερο boarding είναι τουλάχιστον ταλαιπωρία, ειδικά δεδομένου ότι η πτήση ξεκινάει στις 7 το πρωί, οπότε α) πρέπει να ξυπνήσεις στις 5 για να πας στο αεροδρόμιο και β) το καταραμένο το 321 λογικά θα είναι αραγμένο SKG, δε νομίζω να έρχεται από κάπου εκείνη την ώρα (κάτι το οποίο έτσι κι αλλιώς αν συμβαίνει θα είναι παντελώς τραγικό καθώς τα προβλήματα με καθυστερήσεις λόγω καιρού στη Θεσσαλονίκη είναι γνωστά και επαναλαμβανόμενα) οπότε εξαιρώντας την οικονομική επιβάρυνση δεν έχει κάποιον άλλο λόγο να μην ξεκινάει από ATH. Από την άλλη βέβαια κατανοώ και τη λογική του να σε πηγαίνουν με κάτι μικρότερο στη Θεσσαλονίκη καθώς λόγω ώρας η πτήση έχει κάθε φορά αρκετά λίγο κόσμο (εκτός μια φορά που ήταν ακριβώς μετά τη συναυλία των AC/DC και ήταν τίγκα :mrgreen: :great: ).

Μήπως εμφανίζει δείγματα προχειρότητας η Aegean; Μου φαίνεται τρελό το να ξεκινά πτήσεις Θεσ/νίκη-Μαλπένσα και να μην προβλέψει να εχει σωστές αναπτοκρίσεις με Lufthansa Italia...

Επίσης δεν κατάλαβα γιατί προσέθεσε τη Βιέννη αφού από ό,τι φαίνεται η Olympic θα την κρατήσει στο δίκτυό της.
Η Γενεύη αναστενάζει! Βάλτε μας κι εμάς, βάλτε μας κι εμάς! Μας έχουν φάει τα stop over!

Το SKG-MXP θεωρώ (προσωπική άποψη) ότι το έβαλε για να εξυπηρετήσει τον κόσμο που πάει Μιλάνο για τις εκθέσεις. Δε νομίζω ότι το είδαν από την πλευρά του hub γιατί έτσι κι αλλιώς η Lufthansa Italia έχει μικρό δίκτυο από MXP.

Τη Βιέννη την έβαλε για να καλύψει το κενό της Sky Europe όχι της ΟΑ.

menelaos":1gt063i2 said:
Αυτό ελπίζω και εγώ, γιατί το να κατεβαίνουμε στο αεροδρόμιο και να παίζει δεύτερο boarding είναι τουλάχιστον ταλαιπωρία, ειδικά δεδομένου ότι η πτήση ξεκινάει στις 7 το πρωί, οπότε α) πρέπει να ξυπνήσεις στις 5 για να πας στο αεροδρόμιο και β) το καταραμένο το 321 λογικά θα είναι αραγμένο SKG, δε νομίζω να έρχεται από κάπου εκείνη την ώρα (κάτι το οποίο έτσι κι αλλιώς αν συμβαίνει θα είναι παντελώς τραγικό καθώς τα προβλήματα με καθυστερήσεις λόγω καιρού στη Θεσσαλονίκη είναι γνωστά και επαναλαμβανόμενα) οπότε εξαιρώντας την οικονομική επιβάρυνση δεν έχει κάποιον άλλο λόγο να μην ξεκινάει από ATH. Από την άλλη βέβαια κατανοώ και τη λογική του να σε πηγαίνουν με κάτι μικρότερο στη Θεσσαλονίκη καθώς λόγω ώρας η πτήση έχει κάθε φορά αρκετά λίγο κόσμο (εκτός μια φορά που ήταν ακριβώς μετά τη συναυλία των AC/DC και ήταν τίγκα :mrgreen: :great: ).

+1000

Ειχα επιλεξει τη συγκεκριμενο δρομολογιο επειδη ακριβως δεν ειχε αλλαγη αεροπλανου. Τωρα ερχεται η aegean και μου το αλλαζει τελευταια στιγμη προσθέτοντας μου τρελο αγχος. Η εμπειρια μου απο Αθηνα - Μοναχο με αλλαγη αεροπλανου μονο θετικη δεν μπορει να χαρακτηριστει.
Σε 2 εβδομαδες ακριβως πεταω για Στουτγάρδη οποτε θα δειξει πως θα εξελιχθει το ολο πραγμα.

mxnk":1986sswy said:
Το SKG-MXP θεωρώ (προσωπική άποψη) ότι το έβαλε για να εξυπηρετήσει τον κόσμο που πάει Μιλάνο για τις εκθέσεις. Δε νομίζω ότι το είδαν από την πλευρά του hub γιατί έτσι κι αλλιώς η Lufthansa Italia έχει μικρό δίκτυο από MXP.
Αν είχε και 15 εισιτήρια σε κάθε πτήση που θα πήγαιναν Πόρτο, Λισαβόνα, Βρυξέλλες (όχι με LI), Manchester και άλλες πόλεις στο ΗΒ, θα τη χάλαγε δηλαδή;

mxnk":1986sswy said:
Τη Βιέννη την έβαλε για να καλύψει το κενό της Sky Europe όχι της ΟΑ.
Σωστός, ξεχνάω ότι η Sky Europe πήγαινε και Βιέννη...

Φυσικά και δε θα τη χάλαγε απλά θεωρώ ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός της.

Από την άλλη χρησιμοποιεί τα αεροσκάφη της για άλλες πρωινές πτήσεις ώς feeder της LH άρα ίσως να μην υπήρχε και η δυνατότητα για πτήσεις νωρίτερα από SKG

Καθόλου ενδιαφέρον για δρομολόγια προς Ρωσία-Ουκρανία δεν έχει εκφράσει η Αιγαίου;Υπάρχει κάτι έστω και σαν σκέψη;Γιατί ως τώρα για μη κοινοτικούς προορισμούς έχω ακούσει μόνο για Βελιγράδι και Τελ Αβίβ..

Προσωπικά πιστεύω δεν το είδαν πολύ ζεστά το θέμα του Μιλάνου.μοιάζει δρομολόγιο "κλείνω-τρύπες στο πρόγραμαμμα".θαπρεπε να το μελετήσουν και από άποψη ημερών και για feeder traffic,όπως δηλ.κάναν και τα δρομολόγια από Αθήνα τα οποία έχουν κωδικό LH και σου δίνουν καλές ανταποκρίσεις με την LHI...Νομίζω ότι έτσι θα είχαν και καλύτερα LF και θα έδινε πάτημα στην εταιρία να αυξήσει τις συχνότητες..μακάρι να βγω λάθος και όλα να πανε καλά..

εγώ πάλι πιστευω ότι το δρομολόγιο του μιλάνου είναι καθαρά σαν point to point.
δε νομίζω να έχει καμία σχέση με την lufthansa italia.
ληδη υπάρχουν συνεργασίες απο πόλεις τησ γερμανίας και απο τη Ζυρίχη.
και είναι μια χαρά. Άλλβστε η lufthansa italia έχει και το τρομερό δικτυο πια , οι επιβάτες άνετα μπορουν ακόμα και απο ντυσσελντορφ και Στουτγκαρδη να εξυπηρετηθουν (δεν είπα καν Μόναχο και Φρανκφούρτη)
αλλιωσ το δρομολόγιο θα γινόταν απο 5 εωσ 7 εβδομαδιαια για τη συνεργασία.