Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Είχε αναφερθεί και στην ανακοίνωση της Α3 ότι όταν αρχίσει να πετάει Χίθρου, θα αρχίσει και συμφωνία με την bmi!

Χεχε! Αλλο ενα αποδεικτικο στοιχειο οτι η Αιγαιου θα ''αρραβωνιαστει'' με την Star Alliance ...

Αυτό έχει ήδη αποφασιστεί και έχουν ήδη δημοσιευθεί τα σχετικά δελτία για την ένταξη, κύριε LAN. Δε χρειάζονται αποδεικτικά.

Το γνωριζω αυτο. Απλα βλεπουμε τις επιπτωσεις της εισοδου στην συμμαχια (συνεργασια με αλλες εταιρειες-μελη) :)

Υ.Γ. Παρακαλω μη με λετε ''κυριε'', ειμαι μικρος ακομα!!! :D

Εντελως φιλικα,
LAN ( η LANούλης) :lol:

Και συνεχίζουμε... ή μήπως επανερχόμαστε;;;

Σύμφωνα με άρθρο του Capital.gr η Aegean ξεκινά από 1/12 καθημερινά για Μαδρίτη, από 10/12 πέντε φορές την εβδομάδα στη Βιέννη (πάλι;) και από 26/10 τρεις φορές την εβδομάδα από Θεσσαλονίκη για Μιλάνο - Malpensa...

υπάρχει και σχετική ανακοίνωση εδώ.
Για την Βιέννη ειναι λογικό κόπηκε η συχνότητα της ΝΕ => περισσότερος κόσμος => λιγότερες αντιρρήσεις από την μαμά ;-)

Και φυσικά, η Αιγαίου σπεύδει να καλύψει και το κενό που αναμένεται να δημιουργηθεί από την φημολογούμενη διακοπή του αντίστοιχου δρομολογίου της Μαδρίτης απο τις ΟΑ.

Καταπληκτικά νέα!!!!! :) Για Βιέννη το έβλεπα να έρχεται λόγω skyeurope, για Μαδρίτη είναι πολύ λογική κίνηση μετά την εγκατάλειψη του δρομολογίου από τη νΟΑ, αλλά και πάλι ήταν μια πολύ ευχάριστη ΕΚΠΛΗΞΗ για μένα, ειδικά δεδομένου του ΠΟΣΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΩ!!!!!!! :)

Πολύ καλή κίνηση όντως για τους λόγους που αναφέρθηκαν, αλλά είναι επίσης σημαντικό ότι η Aegean δείχνει να έχει και γρήγορα αντανακλαστικά στις εξελίξεις της αγοράς ώστε να εκμεταλλευτεί τα τυχόν κενά που ανοίγονται στην αγορά από άλλες εταιρείες.
Μου κάνει εντύπωση πάντως που δεν έχω ακούσει τίποτα για πιθανότητα δρομολογίων προς Βουδαπέστη και Πράγα γιατί έχω την αίσθηση ότι και αυτά θα μπορούσαν να είναι κερδοφόρα με τον συνδυασμό μεμονωμένων επιβατών και των πολλών εκδρομών...

Κι εγώ ακριβώς την ίδια απορία έχω!
Τα δρομολόγια αυτά θα ήταν κερδοφόρα ακόμα κι από τη Θεσ/νίκη..
Ακούστηκε αν θα έχει συνεργασία η Αιγαίου με τη Spanair;Αν και τη Μαδρίτη βολική για ανταποκρίσεις δεν τη λες..