Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Νέα Δρομολόγια Aegean

Άμα μετρήσεις και τα εποχικά και τα ναυλωμένα δρομολόγια, βγαίνουν 100 προορισμοί (χωρίς να διπλομετράς LHR/LGW και IST/SAW)

http://en.wikipedia.org/wiki/Aegean_Air ... stinations

Αλλά και από την ιστοσελίδα της εταιρείας άμα μετρήσεις τις πόλεις που έχει δρομολόγια ή κάνει χρήση κοινού κωδικού, πάλι σε 100 καταλήγεις.

Κάθε χρόνο ακούμε και εμείς στην Κύπρο για πιό έντονη παρουσία αλλά κάθε χρόνο μόνο 4 προορισμούς, δεν ξέρω αν φέτος περιμένουν να δουν τι θα γίνει με τις Κ.Α. για να προσθέσουν προορισμούς.

Aπ' τη στιγμή που ήδη ζητάνε κόσμο για Κύπρο νομίζω είναι ειλημμένη απόφαση η (επανα)δραστηριοποίηση είτε με αγρινό είτε χωρίς. Το θέμα της CY μπορεί να τραβήξει και να χαθεί η σεζόν, αυτό που ενδιαφέρει τόσο την Α3 όσο και τους λοιπούς είναι ότι δεν υπάρχει πλέον περίπτωση να ανταγωνίζονται αεροπορική με κρατικό πορτοφόλι. Όσο για τη CY, αν και εφόσον ευοδωθεί το ζήτημα, νομίζω ότι απλά η βάση που τώρα στήνεται θα κουμπώσει -οπως λέει και ο Ευτύχης- με το αγρινό.

Καλησπερα.Γνωριζει καποιος να μας διαφωτισει σχετικα με το δρομολογιο προς κουβειτ αν θα γινεται απευθειας απο αθηνα ,λογω του οτι στο site το εμφανιζει ως codeshare μεσω abu dhabi.

Χωρίς το ένα να αποκλείει το άλλο, δεν νομίζω ότι θα το ανακοίνωναν ως νέο δρομολόγιο αν ήταν να λειτουργήσει αποκλειστικά ως code-share. Άλλωστε υπάρχουν και άλλα code-shares, δεν ανακοινώθηκαν όμως ως νέοι προορισμοί.

Στη παρουσίαση έγινε λόγος για αναβάθμιση της Πάρου από DH1 σε DH4.
Kαι όντως! Νέο δρομολόγιο με DH4 PAS-SKG 2xWeekly. :!: Το δρομολόγιο φαίνεται να εκτελείται ως PAS-SKG-PAS αλλά δεν κατάφερα να δω τι θα εκτελεί το αεροσκάφος πριν και μετά καθώς το ATH-PAS παραμένει all-DH1

Γύρισε σε DH4 η Πάρος! Up to 5 daily!

Άρα το νέο αεροδρόμιο θα είναι έτοιμο - σωστά;

Θεωρώ οτι η λέξη βάση για κάποιες πόλεις δε θα έπρεπε να υπάρχει.Τουλάχιστον έτσι όπως το έχω εγώ στο μυαλό μου.Κ τα Χανιά βάση το λένε αλλά πέρα απο κάποια τσάρτερ που δε μπορούν όλοι να έχουν εύκολα πρόσβαση σε αυτές κ το Χανιά Μόναχο μέσω Θεσσαλονίκης δε κάνει κάτι άλλο.Μήπως άλλο βάση κ άλλο το απλώς διανυκτέρευση?Το Ηράκλειο ναι είναι όχι όμως κ τα Χανιά.

mrk":1nccdaka said:
Άρα το νέο αεροδρόμιο θα είναι έτοιμο - σωστά;

Πεδίο ελιγμών έτοιμο και προσωρινός αεροσταθμός