διακρισεις στα ιπτάμενα πληρώματα

• Thread starter Thread starter DLTKIR
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Re: διακρισεις στους εργαζομενους της Olympic air???

Αχ ποτε θα καταλαβουμε επιτελους οτι οι δεκαετιες του '60 περασαν... Τα πληρωματα καμπινας δεν ειναι πλεον σεξι καλλονες... Πανε αυτα...
Στην Iberia με την οποια ταξιδευω συχνα το πληρωμα αποτελειται απο ανδρες και γυναικες. Και φυσικα το θεωρω απολυτα λογικο και σωστο, καθως οι ανδρες μπορουν να κανουν πραγματα που γυναικες δε μπορουν, και φυσικα και αντιστροφα! Τωρα κριμα που οι ελληνικες εταιρειες στρεφονται προς τα πισω... ΘΛΙΒΟΜΑΙ...

Διαβάζω το θέμα αυτό και έλεγα στον εαυτό μου ότι δε θα απαντήσω γιατί ήξερα ότι σε κάποια φάση θα γινόμαστα λίγο ....
αλλά τελικά λέω να γράψω τη γνώμη μου.

απο τα τέλη Σεπτεμβρίου μεχρι και τα τέλη Οκτωβρίου έτυχε να κάνω κάποια ταξίδια ευρωπαικα με τις εταιρείες swiss,Lufthansa,contact air, augsburg airways, alitalia kai aegean. AN και η contact air & Augsburg ειναι εν μέρη lufthansa αλλα εγώ θα τις έχω ξεχωριστά. Σε όλες τις εταιρείες εκτός απο την Αιγαίου υπήρχαν άντρες. Να σας πώ ότι δεν ταξίδεψα μόνο μια φορά με αυτές τις εταιρείες αλλά πολλές σε αυτό τον μήνα. Εμένα προσωπικά δε με ενδιαφέρει και τόσο αν είναι γυναίκας η αντρας , απλά να είναι επαγγελματίες και σωστοί στη δουλεία τους. Σίγουρα όμως θα ήταν σωστό να υπάρχει έστω και ένας αντρας στο πλήρωμα. Γιατί σαν σύνολο φαίνετε διαφορετικά.
όπως επίσης δεν είναι ωραίο να υπάρχει πλήρωμα μόνο απο άντρες. Πιστευω στον συνδυασμό με σωστό επαγγελματισμό
Πάντως όσες φορές έτυχε να ταξιδέψω με την Αιγαίου ποτέ δεν πέτυχα άντρα και ειδικά τώρα κάτι που με έκανε εντύπωση είναι ότι η αιγαίου πήρε κοριτσάκια μικρά καινούργεια (αφού πολλές έφυγαν για οα) τα οποία ναι μεν όμορφα αλλα χωρίς επαγγελματισμό και ευγένεια.
θα βγω λίγο εκτός απλα να σας πώ ότι σε μια πτήση απο Μόναχο με την αιγαίου ήμουν με 2 κοπέλες απο την εταιρεία οι οποίες είναι ιπτάμενες. Ε λοιπόν συζητούσαμε για τον τρόπο συμπεριφοράς στην καμπίνα για τις 2 νεες κοπέλες που θαρρείς και πάνε εκδρομή και κάνουν σα χαζοχαρούμενα ( αχ μου πέφτουν τα ψωμάκια έλεγε και γελούσε..ελεος)

Σίγουρα είναι και στην κάθε εταιρεία τι θέλει να προσλάβει. Είναι εταιρείες που διαλέγουν καθαρά αντρες κυβερνήτες και γυναίκες αεροσυνοδούς.

Επίσης δε θα ξεχάσω μια κοπέλα γούσταρε να ταξιδευει με αλιτάλια γιατί έλεγε εχει ωραίους αντρες :D

αυτά λοιπόν

Kiwi Jumbo":1gy13qf6 said:
το σχέδιο μπορεί να δουλέψει και ως εξής. Βάζω εμφανίσιμους φροντιστές στις πτήσης μου, βγαίνει η βρωμά στον γυναικείο πληθυσμό και εφόσον περισσότερες γυναίκες ταξιδεύουν με την Χ εταιρία τότε όλο και περισσότεροι άντρες αρχίζουν να επιλέγουν με την Χ εταιρία….. είναι πραγματικότητα δουλεύει με τα bar μπορεί να πιάσει και στον αέρα… :mrgreen: :mrgreen:

Τάσο μόλις με επιβεβαίωσες…….

Όποιος ψάχνει να βγάλει γκόμενα η γκόμενο από αεροπλάνο τότε έχει πρόβλημα.
Τι σχέση έχει (εδώ πρέπει να ακούσετε κανιά Μπιλ) αν σε εξυπηρετεί γυναίκα η άντρας? Το θέμα είναι να το κάνουν καλά. Και ναι γυναίκες πρέπει να έχει και όχι άντρες, αν θέλω να με σερβίρουν bodybuilderades πάω σε body building comp. Τέτοια ηλίθια post δεν περίμενα να διαβάσω εδω. Μερικές φορές η λογοκρισία σώζει τον κόσμο γιατί μετά από αυτό το post πιστεύω ότι είμαι πιο χαζός γιατί δεν αποκόμισα τίποτα παρά το κομπλεξισμό κάποιου με την OLYMPIC AIR. Και προφανώς αυτός η αυτοί οι κάποιοι είναι η υπάλληλοι της AEGEAN η πρώην υπάλληλοι της ολυμπιακής που δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές (χαραμοφάηδες) και δεν τους πήραν.
Που είναι ο moderator να τα σταματήσει αυτά. Εδώ μαθαίνουμε και πληροφορούμαστε, υποτίθεται, εγώ με την σειρά μου θα στείλω μαιλ στο site αυτό για να σταματήσει επιτέλους αυτή η ασυδοσία και ο κομπλεξισμος κάποιον. Πληροφορίες θέλουμε.
:with: :wall: :x :evil:

Εδω ειμαστε για να συζηταμε, οχι μονο για πληροφοριες.Αλλιως να βαλουν οι mods μονο αρθρα να τελειωνουμε.Υποτιθεται οτι σχολιαζουμε οτι συμβαινει στην αεροπορια.Διαφωνω με ορισμενα θεματα, αλλα θελω η αλλη αποψη να ακουγεται. Αλλιως αρκουμαι και το traveldailynews και αλλα sites που εχουν μονο ειδησεις.
Τέτοια ηλίθια post
για να σταματήσει επιτέλους αυτή η ασυδοσία και ο κομπλεξισμος κάποιων
Ωραια μιλας κι εσυ...Μπραβο σου.Στη τελικη ουτε κι εγω συμφωνω με τον τιτλο (επικεντρωνεται στην Olympic Air λες και οι αλλοι δεν κανουν χροοονια ετσι και μπορεις να το δεις και απο το προηγουμενο ποστ μου) αλλα δε μπορεις να γραφεις ετσι.

Edit...
Συγνωμη για το λαθος μου...Δεν με θελει σημερα...! :roll:
Ε και να το πηγαινες στα "σκουπιδια" θα εγραφα σωστα...!Ορεξη να εχουμε...! :great:
Αμα κανω λαθος, ε, καλα να παθω...

Σωστά τα λες NFEEFE με την προϋπόθεση όταν γράφεις ένα post να το τσεκάρεις κιόλας για να δεις ότι όλα είναι σωστά, όπως τα quotes που παρέθεσες. Αν το βάλω αυτό το post στα σκουπίδια, παρεξηγιέστε γιατί" σας φιμώνουμε τη γνώμη". Για να μην γίνεται λοιπόν αυτό και φταίνε πάντα οι "κακοί" συντονιστές, δώστε λίγο περισσότερη προσοχή! Αν πάλι δεν ξέρεις πως να κάνεις quote, μην το κάνεις καθόλου.

Το topic έχει ξεφύγει από τα όρια της ΝΟΑ γι' αυτό και αν θέλετε να το συνεχίσετε, μεταφέρεται στα γενικά θέματα.

spaceman":1ewa42rk said:
Όποιος ψάχνει να βγάλει γκόμενα η γκόμενο από αεροπλάνο τότε έχει πρόβλημα.
Τι σχέση έχει (εδώ πρέπει να ακούσετε κανιά Μπιλ) αν σε εξυπηρετεί γυναίκα η άντρας? Το θέμα είναι να το κάνουν καλά. Και ναι γυναίκες πρέπει να έχει και όχι άντρες, αν θέλω να με σερβίρουν bodybuilderades πάω σε body building comp. Τέτοια ηλίθια post δεν περίμενα να διαβάσω εδω. Μερικές φορές η λογοκρισία σώζει τον κόσμο γιατί μετά από αυτό το post πιστεύω ότι είμαι πιο χαζός γιατί δεν αποκόμισα τίποτα παρά το κομπλεξισμό κάποιου με την OLYMPIC AIR. Και προφανώς αυτός η αυτοί οι κάποιοι είναι η υπάλληλοι της AEGEAN η πρώην υπάλληλοι της ολυμπιακής που δεν τηρούσαν τις προδιαγραφές (χαραμοφάηδες) και δεν τους πήραν.
Που είναι ο moderator να τα σταματήσει αυτά. Εδώ μαθαίνουμε και πληροφορούμαστε, υποτίθεται, εγώ με την σειρά μου θα στείλω μαιλ στο site αυτό για να σταματήσει επιτέλους αυτή η ασυδοσία και ο κομπλεξισμος κάποιον. Πληροφορίες θέλουμε.
:with: :wall: :x :evil:

καταρχήν ποιος σου είπε ότι πετάνε για να ψάξουν γκομενα ή γκόμενο. Απλά λέμε κάτι σκέψεις πυ κάνουν μερικοί/ες.
αν δείς τι εγραψα, θα δεις ότι αναφέρομαι πιο πολύ στον επαγγελματισμό.

κάτι ήξερα και δεν ήθελα να ανακατευτώ στο θέμα αυτό.

Ρε παιδιά γιατί πιανόμαστες τώρα από λεπτομέρειες για ένα θέμα το οποίο είναι παράλογο να συνεχίζουμε με αυτόν τον τρόπο. Ναι οι αεροσυνοδές είναι περισσότεροι από τους αεροσυνοδούς, ναι μπορούν και άντες και γυναίκες να προσφέρουν το ίδιο σε αυτό το επάγγελμα, ναι οι ελληνικές εταιρίες προσλαμβάνουν σχεδόν αποκλειστικά γυναίκες, ναι είναι μέγα σφάλμα η φράση "...και τα κορίτσια μας" ειδικά αν υπάρχει έστω και ένας άντρας ιπτάμενος συνοδός στην εταιρία. Αν όχι, τότε μια χαρά. Δικαίωμα της κάθε εταιρίας να εφαρμόζει την πολιτική που θέλει, και να προσλαμβάνει όποιον θέλει, οτι ηλικίας/γένους/φυλής/οψης/αγαπημένης μουσικής/στυλ/οδοντοστοιχίας/εξυπνάδας/προσόντων/δυνατοτήτων κτλ κτλ κτλ. θέλει.

NFEEFE":ksjf11kg said:
Εδω ειμαστε για να συζηταμε, οχι μονο για πληροφοριες.Αλλιως να βαλουν οι mods μονο αρθρα να τελειωνουμε.Υποτιθεται οτι σχολιαζουμε οτι συμβαινει στην αεροπορια.Διαφωνω με ορισμενα θεματα, αλλα θελω η αλλη αποψη να ακουγεται. Αλλιως αρκουμαι και το traveldailynews και αλλα sites που εχουν μονο ειδησεις.

Γιατί σε πείραξε η αλήθεια?
Δεν υπάρχει κανένας λόγος κάποιος να γράψει τέτοια αίσχη παρά για να δυσφημίσει. Και κρίμα που τα χέρια του mod είναι δεμένα γιατί εμφανέστατα είναι από άτομα που θέλουν να δυσφημίσουν μια εταιρία και να εξυπηρετήσουν προσωπικά συμφέροντα και όχι να βοηθήσουν εμάς τους χρηστές αυτού του φόρουμ.
Αυτό γιατί δεν το έγραψε τοοοοσσσααα χρόνια για την AEGEAN που το κάνει και το γράφει για την Olympic Air?
Τον έπιασε το φαλλοκρατικό του ξαφνικά?
Είπαμε ρε παιδιά να γράφουμε και να συζητάμε τις εμπειρίες μας και τις παρατηρήσεις μας σχετικά με την εταιρία, το προϊόν της, το έργο της, τα προβλήματά της. Όχι αυτή η κατάντια.

Παιδια πιστευω πως ολη αυτη η κουβεντουλα πρεπει να σταματησει εδω , γιατι ετσι κακο κανει μονο στην olympic air . Θα ειχε περισσοτερο ενδιαφερον να ειχε ανοιξει το θεμα αυτο, οταν πριν απο πολλα χρονια η aegean αρχιζε να κανει αυτες τις διακρισεις .

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.