Cyprus Airways News

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
αυτό από πότε; ισχύει και κάτι τέτοιο για Α3; κουφάθηκα τώρα. δεν το λέει κάπου πάντως κι εν γένει τράτζικ.

αφού έπεσε 15 φορές το τηλέφωνο(!) μου έκαναν οβερντραφτ και έκλεισα. πάλι καλά αλλά εμπειριά πολύ μέτρια δυστυχώς

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα:
Κατηγορίες θέσεων που δεν επωφελούνται βαθμών Sunmiles: V, Z
Οι βαθμοί πιστώνονται ανά μονή διαδρομή. 25% για E, Q και Ο, 50% για U και L, 100% για Y, K, B, N, S, H, M, T, W και G και 150% για J, C, D και I

Και σε μένα έχει τύχει πολλές φορές να μην μου πιστώσουν τα μίλια. Ένα περιποιημένο email με το απόκομμα του Boarding pass και το PNR σου και θα σου τα πιστώσουν.

Αποχώρησε οριστικά και το Α319, 5Β-DCF, στις 27/9 για ΜΙΑ.

Την κάνει και η γκόλφω (5B-DCG) όπου να 'ναι... Επιθεώρηση και αποχώρηση. Ενα αξιοπρεπέστατο αεροπλάνο είχανε και το ξαποστέλνουν κι αυτό, θα μείνουν με την china town (5B-DCK/L/M) και το τσίρκο το 5B-DCJ και αν αναρωτιέστε γιατί τσίρκο, δείτε φωτισμό καμπίνας:

Πάντα δίναν προσοχή στη λεπτομέρεια σε αυτή την εταιρία...

Attachments

• WP_20130226_001.jpg
    WP_20130226_001.jpg
    241,1 KB · Προβολές: 1.021
To Sigmalive στο άρθρο του αναφέρεται και στην απάντηση της εταιρείας, η οποία χαρακτηρίζει την πράξη της Hermes ως ανήθικη. Επίσης ο Πρόεδρος της εταιρείας ανέφερε οτι το αεροπλάνο που ακινητοποιήθηκε προοριζόταν σήμερα για επιστροφή στην ενοικιάστρια εταιρεία, πράγμα που έγινε.
Γνωρίζει κανείς για ποιό αεροσκάφος πρόκειται; Εγω το μόνο που ξέρω είναι πως αυτή τη στιγμή είναι ενεργά το BB, CH, CJ, CK, CL, CM και CN, δηλαδή όλα τα αεροσκάφη που έχουν. Το μόνο που φαίνεται "ύποπτο" είναι μια πτήση που θα αναχωρούσε σήμερα στις 12:00 με το CN από Λάρνακα για Λάρνακα, η οποία θα αναχωρήσει τελικά στις 14:30. Επίσης την 1η Νοεμβρίου εμφανίζεται μια Ferry πτήση με το CH για Βυρητό, το οποίο δεν επιστρέφει ποτέ, καθώς επίσης το CN δεν ξαναφαίνεται σε καμία πτήση μετά τη σημερινή. Αν τελικά αποχωρήσουν και τα δύο θα μείνουν με 5 αεροσκάφη. Το σχέδιο δεν έλεγε 6+1 stand by;

Ενα Α319 ειναι, ποιο ακριβως δεν ξερω. Η κινηση αυτη της Hermes αναγκαζει την CY να βρει τροπο να πληρωσει τα χρεη της (τουλαχιστον για το συγκεκριμενο αεροσκαφος), ενω αν δεν την εκανε απλα τα χρεη θα συσσωρευονταν προς τα πισω. Ας με διορθωσει καποιος αν κανω λαθος.

Τωρα, στις business δε νομιζω ποτε να τιθεται θεμα "ηθικης".... There is no business like business.. Τωρα για εμας, τους λατρεις της αεροποριας, ειναι διαφορετικα, το βλεπουμε απο αλλη σκοπια.

Σύμφωνα με το πρώτο θέμα οι Κυπριακές πάνε για λουκέτο μιάς και η ΕΕ θεωρεί ανεφάρμοστο το σχέδιο εξυγίανσης ενώ αναφέρεται ως πιθανότητα ένα διάδοχο σχήμα που δεν θα είναι συνέχεια των Κυπριακών
:arrow: http://www.protothema.gr/greece/article/322663/adiexodo-me-tis-kupriakes-aerogrammes/

Σύμφωνα με το πρώτο θέμα οι Κυπριακές πάνε για λουκέτο...

Χαρές που θα κάνει ο Βασιλάκης...Φαντάζομαι δεν είναι εφικτό να δημιουργηθεί νέα εταιρεία υπο τη σκέπη του δημοσίου..
Στην περίπτωση της Cyprus δεν θέλω να χαθεί το όνομα..μιας και ο Βασιλάκης είναι στο πνεύμα των εξαγορών, ας προχωρήσει στην εξαγορά των Κυπριακών και να αλλάξει το καταστατικό της Επιχείρησης έτσι ώστε να μπορούν τα αεροσκάφη να πάρουν ελληνικό νηολόγιο, έτσι ώστε να μπορεί να πετάξει πάνω απο Τουρκία..