Cyprus Airways News

• Thread starter Thread starter gioannis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Το 5Β-DBB πραγματοποιεί κανονικά πτήσεις - το έχω δεί την περασμένη Παρασκευή όταν είχα αφιχθεί στη Λάρνακα με άλλη πτήση.

Ίσως κάποιο άλλο να έχει αποσυρθεί μέχρι να βρεθεί κατάλληλη εταιρεία να το αγοράσει.

Στο θεμα των Α320 επεμενα και εγω γιατι θα ναι 6 και οχι 7,ο ιδιος μου ειπε Αυτη τη στιγμη εχουμε 5 Α320 και το 1 που δεν πουληθηκε βρισκεται στο Cartago ετσι με την ελευση του καινουργιου πανε στα 6...... :wink:

Εντάξει τότε, τώρα εξηγείται ο αριθμός που σου έδωσε.

Άρα, θεωρητικά είναι 6+1, πρακτικά 5 +1.

Μήπως γνωρίζει κανείς γιατί ταξίδεψε για τις ΚΑ στο δρομολόγιο LCA-FRA B737-800 (5B-DBV) ;

Κι εχτες το απογευμα στην Θεσσαλονικη με Β738 της Eurocypria ειρθε.Πιθανοτατα το αεροσκαφος που θα εκανε τα δρομολογια ειναι για συντηρηση η εχει βλαβη.

Στο θέμα με το λαβωμένο 330 από το follow me του αεροδρομίου....ναί το είδα χτές το απόγευμα μετά την προσγείωση στον 21R καθώς πήγαινε να σταθμεύσει στην φυσούνα πρόσεξα το κάλυμα του no1 και οντως ήταν γρί και όχι μπλέ.Οπότε κάτι έχει γίνει με το 330......μην βγαίνουν και διαψέυδουν :rant:

Λίγο παράξενο να διαυεύδουν κάτι για το οποίο οι Κ.Α. θα πάρουν αποζημίωση. Είχε γραφτεί κάτι τέτοιο σε ΜΜΕ? Αν ναί, πρέπει να μου διέφυγε.

Εντομεταξύ, για το θέμα πλήρους ανανέωσης του στόλου Α320 και σχετικά με την ανακοίνωση για προκαταρτική συμφωνία ενοικίασης άλλων 3 Α320, έχει περάσει αρκετός καιρός απο τη μέρα της ανακοίνωσης χωρίς να υπάρξουν νέα για οριστικοποίηση της συμφωνίας. Γνωρίζει κανείς κάτι?

Η ανακοίνωση είχε εκδοθεί στα τέλη Ιανουαρίου και είχε ώς εξής

"Οι Κυπριακές Αερογραμμές Δημόσια Λτδ πληροφορούν το επενδυτικό κοινό ότι χθες, 26 Ιανουαρίου 2010, υπέγραψαν Επιστολές Πρόθεσης (Memorandum of Understanding) με την CIT Aerospace International, Ιρλανδική εταιρεία εκμίσθωσης αεροσκαφών, για την ενοικίαση τριών (3) αεροσκαφών τύπου Α320 για περίοδο ενενήντα έξι (96) μηνών.

Θα ακολουθήσουν διαπραγματεύσεις των μερών για τη συνομολόγηση των Συμβάσεων Μίσθωσης οι οποίες θα υπόκεινται σε τελική έγκριση από το Διοικητικό Συμβούλιο της Εταιρείας. "

2010/04/02 12:38 CYP359 CY0359 MAN-LCA 5B-DBD Cyprus Airways A320

Τι είναι τούτο πάλι ;

andreas-cyprus, δέν είμαι σίγουρος αν η ερώτηση σου αφορά το αεροπλάνο που πραγματοποίησε τη συγκεκριμένη πτήση,

το 5B-DBD έχει το όνομα "Onisillos" και είναι ένα απο τα Α320 που δέν έχουν πωληθεί ακόμη.

Σωστά δεν ήμουν ακριβής με την απορία ! Απ' όσο ήξερα το συγκεκριμένο αεροσκάφος έχει αποθηκευτεί από τα τέλη Φεβρουαρίου ... Όπως φαίνεται υπάρχει έλληψη αεροσκάφων, για να χρησημοποιούν και τα 737 της Eurocypria.