H εξέλιξη είναι ίσως αναμενόμενη για τις γιορτές (πέρυσι κάτι παρόμοιο είχαν εφαρμόσει με καραντίνα αν θυμάμαι καλά), αλλά το να δίνεις 2 μέρες προθεσμία είναι γελοίο και δείχνει ότι κάποιος εντελώς άσχετος αποφασίζει, γράφωντας στα παλιά τα παπούτσια (για να μην πω κάτι άλλο), τον χρόνο και τα χρήματα των ταξιδιωτών. Όσοι έχουν εισιτήριο για Κυριακή 19/12 πρέπει την Παρασκεύη να βρουν ραντεβού, πράγμα καθόλου εύκολο πλέον, με τόσο λίγο χρόνο, σε πολλές χώρες της ΕΕ. Δεν αναφέρω καν το κόστος και πού πάει αυτό αν έχεις 2-3 παιδιά μαζί σου. Δεν είμαι κατά των τεστ κλπ, δεν έχω άποψη για ιατρικά θέματα, αλλά νομίζω ότι μπορώ να έχω άποψη για θέματα ταξιδιού και εδώ αυτός που αποφάσισε την Κυριακή 19/12 και όχι πχ 21-22 Δεκ (λες και κάτι θα άλλαζε τραγικά) για να μπορεί ο κόσμος να προλάβει να κάνει τεστ, δείχνει άκρατο σταρχιδισμό, σε μια κοινωνία που έχει τα νεύρα της σπασμένα για 2 χρόνια και που οι περισσότεροι τρέχαν να χτυπήσουν και τρίτη δόση για να είναι εντάξει με όλα. Λίγο σύνεση στο πώς παίρνονται οι αποφάσεις δεν βλάπτει. Το αεροπορικό ταξίδι δεν είναι ακύρωση καφέ, είναι τεράστιο κόστος στις γιορτές, όχι μόνο οικονομικό αλλά και ψυχολογικό. Και ξέρω ήδη άτομα που ακύρωσαν.