mroa412":2vl4ezl1 said:Δεν έχει λογική να έφυγε απο Καμποτζη και να πηγαινει Παρισι μεσω Αθηνων οταν στη προηγουμενη πτηση ,
( Βαση του flightradar24 history flights )
απο αυτη είχε φύγει απο Μαδριτη και επεστρεψε Μαδριτη απο Μπαλι που ειναι πιο μακρυα χιλιομετρικα αισθητα μπορω να πω χωρις ανεφοδιασμο.
Και εγω πιστευω επαναπατρισμος καποιων ελληνων που ξεμειναν στη Καμποτζη και βγαιναν σε καποια δημοσιογραφικα sites οτι τους ζητουσαν 4500 ευρω απο τη Γαλλικη πρεσβεια για να μπουν σε πτηση με γαλλους για ευρωπη...
Το θέμα είναι αν το κράτος δλδ εμείς σαν φορολογούμενοι πληρώσαμε το ποσό επειδη καποιοι εν μεσω πανδημιας (κορωνοιου) θελησαν να διακοπαρουν...
MerNion":xjds8p9d said:Εχει κανείς πρόσβαση στο eurocontrol να δει καπου ένα γράφημα που μου είπαν οτι υπαρχει που δείχνει 3 σενάρια για ανάκαμψη της κίνησης μέχρι το τέλος το 2020; Εχει λέει ένα αισιοόδοξο, ένα μέτριο και ένα απαισιόδοξο σενάριο. Εγώ δεν κατάφερα να το βρω κάπου προς το παρόν. Βλέπω μόνο τα γραφήματα που βάζει στην σελίδα τους στο facebook, αλλά δεν το έχει βάλει εκεί αυτό.
Δωρεάν αεροπορικά εισιτήρια για τους 34 προορισμούς στην Ελλάδα, από την έναρξη της άρσης των περιοριστικών μέτρων, ως ελάχιστη ένδειξη ευγνωμοσύνης και σεβασμού προς τους ιατρούς και νοσηλευτές των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας της χώρας, οι οποίοι βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού, προσφέρει η αεροπορική εταιρεία Sky Express.