flesland
Concorde-Class-Member
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- EDDK
Re: Τιμολογιακή πολιτική της Aegean
Ενταξει δεν θα τους έλεγα και απατεωνες. Μέσα σε 3 βδομάδες επιχειρήσεις που ήταν κερδοφόρες βρέθηκαν να χρωστάνε εκατομμύρια από το πουθενά. Η A3 θα μπορούσε να είχε απολύσει ήδη πολύ κόσμο και προσπαθεί ακόμα να τους στηρίξει. Κεφάλαια πολλών δις κάθονται στην πίστα και περιμένουν χωρις να παράγουν και προκαλούν επιπρόσθετη ζημιά (βλεπε φόρους, σταθμευση, συντήρηση κλπ). Δεν μπορούμε απλά να λεμε θελω τα λεφτα μου τωρα, επειδή έτσι λέει ενας κανονισμός που είναι εκτος πραγματικότητας (επιδημία). Δεν έχω καμια διάθεση να υποστηρίζω τον Βασιλάκη, ειδικά αν τελικά πάρει χρήματα από την Ευρώπη και το κράτος, αλλά αυτος τα λεφτα του τα έχει έτσι και αλλιώς, η μπάλα άλλους θα πάρει.
ΠΧ το γυμναστήριο μου έστειλε μόλις :
Νομίζω όποιος μπορεί και δεν του λείπουν τα λεφτά του εισητηρίου, ας μεταθέσει το ταξίδι του ή ας κανει δωρο το voucher.
Ενταξει δεν θα τους έλεγα και απατεωνες. Μέσα σε 3 βδομάδες επιχειρήσεις που ήταν κερδοφόρες βρέθηκαν να χρωστάνε εκατομμύρια από το πουθενά. Η A3 θα μπορούσε να είχε απολύσει ήδη πολύ κόσμο και προσπαθεί ακόμα να τους στηρίξει. Κεφάλαια πολλών δις κάθονται στην πίστα και περιμένουν χωρις να παράγουν και προκαλούν επιπρόσθετη ζημιά (βλεπε φόρους, σταθμευση, συντήρηση κλπ). Δεν μπορούμε απλά να λεμε θελω τα λεφτα μου τωρα, επειδή έτσι λέει ενας κανονισμός που είναι εκτος πραγματικότητας (επιδημία). Δεν έχω καμια διάθεση να υποστηρίζω τον Βασιλάκη, ειδικά αν τελικά πάρει χρήματα από την Ευρώπη και το κράτος, αλλά αυτος τα λεφτα του τα έχει έτσι και αλλιώς, η μπάλα άλλους θα πάρει.
ΠΧ το γυμναστήριο μου έστειλε μόλις :
It’s time for honest communication between us – quite simply we are in the most challenging situation in ΧΧ history. A shutdown like this is unprecedented and could have a very negative impact on the future for your club. As a business we and our teams depend on your monthly subscription. We are doing our best to support our teams and maintain our business so we kindly ask that you to not suspend your monthly payments. We do expect things to return to normal and have developed a number of options to help compensate you for your continued loyalty during this time.
No compensation required – I understand these things happen
2x exclusive training vouchers of 8 weeks for your friends or acquaintances.
free training time voucher redeemable at the end of your membership, for the same duration as the shutdown
2x extensive 60-minute Personal Training sessions
Νομίζω όποιος μπορεί και δεν του λείπουν τα λεφτά του εισητηρίου, ας μεταθέσει το ταξίδι του ή ας κανει δωρο το voucher.