Cabin Crew στη Ryanair

Re: Εκπαίδευση στην ryanair

Ήθελα γι αστροναύτης αλλα ο σάλος που γίνεται με την συγκεκριμένη εταιρεία έχει να κάνει με τους αεροσυνοδούς. Δεν μπήκα στην διαδικασία διότι την ημέρα της εκπαίδευσης μιλώντας με τα υπόλοιπα παιδιά μου είπαν ότι σε διάφορες ερωτήσεις που έχουν κάνει δεν έχουν πάρει απάντηση κι έτσι είπα να ρωτήσω εδω σε περίπτωση που κάποιος γνωρίζει.
Ευχαριστώ πάντως!

Re: Εκπαίδευση στην ryanair

astronautofemotion":1rutf9hw said:
Κατά πρώτον, γιατί έδωσες συνέντευξη; Για ιπτάμενος φροντιστής; Για πιλότος; Για αστροναύτης;
Για να γράφει στη συγκεκριμένη κατηγορία, προφανώς για ιπτάμενος φροντιστής...
Jimskg":1rutf9hw said:
ο σάλος που γίνεται με την συγκεκριμένη εταιρεία έχει να κάνει με τους αεροσυνοδούς.
Το "αεροσυνοδός" είναι μόνο για τις γυναίκες. Δεν υπάρχει "ο αεροσυνοδός". Για τους άντρες ο όρος είναι "ιπτάμενος φροντιστής".

Re: Cabin Crew στη Ryannair

Καλησπέρα Γιώργο..
Άτοπο το σχόλιο σου και χωρίς ουσία καθώς δεν απαντά στο ερώτημα μου!

Δεν είμαι ο αρμόδιος να σου απαντήσω στην ερώτησή σου, γι αυτό και δεν απάντησα επ αυτού.Γι αυτό και παράθεσα τη συγκεκριμένη πρόταση.
Το σχόλιο μου όμως δεν είναι καθόλου άτοπο εφ όσον θέλεις να ακολουθήσεις ένα επάγγελμα για το οποίο δεν ξέρεις τη στοιχειώδη ορολογία.

Η χρήση του όρου ήταν σ ενα γενικο πλαισιο. Τελος παντων ευελπιστω να μην λάβω άλλες "ασχετες" απαντησεις. Παρ ολα αυτα ευχαριστώ!

Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Καλησπέρα σε όλους! Την Τετάρτη πρόκειται να περάσω από συνέντευξη για τη θέση αεροσυνοδού στην ryanair και παρόλο που το θέλω, υπάρχει κάτι που με προβληματίζει. Σε περίπτωση που με δεχτούν, πότε θα πρέπει να πάω για την εκπαίδευση; Μπορώ να το επιλέξω εγώ; Πόσο χρόνο σου δίνουν γενικότερα μέχρι να ξεκινήσει η όλη διαδικασία; Το θέμα είναι ότι πρέπει να βρίσκομαι οπωσδήποτε στην Ελλάδα για τρεις μέρες τον Δεκέμβριο και αν αυτό δεν είναι εφικτό, τότε είναι καλύτερα να μην πάω άδικα στη συνέντευξη. Υπάρχει κάποιος που να γνωρίζει;

Καλησπέρα και από μένα,

υπάρχει κανείς που να συμπλήρωσε την αίτηση για 15 Φεβρουαρίου 2017 στην Θεσσαλονίκη;

Καλησπέρα. Μπορει να μας πει καποιος τι ακριβως ρωτανε στις συνεντεύξεις; Ευχαριστώ.

Εμενα με ρωτουσαν αυτα....
Πες μας καποια πραγματα για εσενα...?
Γιατι θελεις να γινεις αεροσυνοδος?
Γιατι πιστευεις πως ειναι απαραιτητη η παρουσια μια αεροσυνοδου στο αεροπλανο?
Τι σχεδια εχεις για το μελλον?
Στιγμες που εχασες την υπομονη σου?.τι θα εκανες σε αγχωτικες καταστασεις?_....και αλλα πολλα.....

Ηταν πολυυυυ καλοιιιι και ολοι τους χαμογελαστοι :)

Θελουν ειλικρινεια, ειλικρινεια,ειλικρινεια!!!!

Ευχαριστουμε!!!