Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.
Αυτο το ηξερα και το ανεμενα ως απαντηση. Απλα θεωρω οτι ειναι σουρεαλ ολο αυτο. Ειναι σαν να απευθυνεσαι σε ανεργους ή καποιους που κυνηγανε κατι αλλο ,αλλα μονο σε αυτους που εχουν 3 χιλιαρικα στην ακρη. Αυτο ειναι λαθος για 2 λογους. 1ον αποκλειεις κοινωνικα ατομα που δεν εχουν λεφτα στην ακρη και μαλιστα τα πιο φτωχα, σε πιο δυσκολη θεση (εμπεριεχεται ενα ταξικο κριτηριο δηλαδη) 2ον αποκλειωντας βασει ενος πλαφον, διοτι περι αυτου προκειται , σου λεει "αν δεν εχεις τρια χιλιαρικα στην ακρη, αστο", επι της ουσιας η ιδια η εταιρια βλαπτει τον εαυτο της, διοτι δεν την ενδιαφερει ποιος ειναι πραγματικα ο καταλληλοτερος για τη θεση, ποιος μπορει να αντεξει να κανει αυτη τη δουλεια με ολη αυτη τη πιεση και τις συνθηκες. Αποκλειει ευθυς εξαρχης ατομα που μπορει να μην εχουν 3χιλ στην ακρη, αλλα θα μπορουσαν να ειναι υπερ- καταλληλοι και να βγουν αλφαδια . Εμενα το βιογραφικο μου υπερπληρει τις προυποθεσεις πιστευω και λεω ΕΑΝ , επαναλαμβανω ΕΑΝ , μου πουνε "σε δεχομαστε , ελα για τρεηνινγκ" θα τους τρολαρω. Θα τους πω πως δεν εχω φραγκο , να δω τι θα πουν. Εαν θελουν καποιον πολυ και ειναι καταλληλος, βασει λογικης οφειλουν να φτιαξουν ενα αλλο scheme για να εξασφαλιστουν οτι δεν θα επενδυσουν σε κουτσο αλογο. Αν δεν το κανουν, σημαινει οτι οι τυποι ειναι εκτος τοπου και χρονου και τους αξιζει η φημη που εχουν.