Cabin Crew στη Ryanair

Re: RYANAIR:Θέματα καριέρας.

Καλημέρα σε όλους!
Inaah, έστειλα μήνυμα μήπως επικοινώνησαν κι άαλλοι μαζί σου και έχει οριστεί κάποια συνάντηση! Απ' ότι κατάλαβα υπάρχει διορία για τα χρήματα της διαμονής. Γίνεται να δώσουμε πρώτα αυτά και μετά από λίγες μέρες τα registration fees? Ξέρει κανείς?
Ανυπομονώ να σας γνωρίσω όλους από κοντά! :)

Άννα μου πρέπει πρώτα απ' όλα να δώσεις την προκαταβολή σου το περιθώριο είναι μία εβδομάδα μόνο και ουσιαστικά είναι τρόπος που κατοχυρώνεις την θέση σου στην εκπαιδευση.Στην συνέχεια θα σου σταλεί μήνυμα από τον υπεύθυνο της διαμονής που θα σε καθοδηγεί πως να κλείσεις την διαμονή σου άλλα και την πτήση σου στο Χαν.

Καλησπερα να ρωτησω κατι τα εγγραφα που θελουν τα συμπληρωσατε χειρογραφα η με υπολογιστη????

Κι εγώ το ίδιο αναρωτιέμαι.Και επίσης στέλνουμε στη μια διεύθυνση τα έξοδα για την εκπαίδευση και την απόδειξη και τα σχετικά ,και στην άλλη διεύθυνση mail τα λεφτά για την διαμονή;

Τα εγγραφα τα εκτυπωνετε τα συμπληρωνετε τα σκαναρετε και τα στελνετε(θελουν και υπογραφες δεν νομιζω να μπορειτε να το κανετε μεσω υπολογιστη).Η διευθυνση που στελνεις τα χρηματα της προκαταβολης και των διδακτρων ειναι του Νιαλ και η διευθυνση της διαμονης και των πτησεων ειναι του μικλος.Επισης τα χρηματα και της προκαταβολης και των διδακτρων και την διαμονης μπαινουν στον ιδιο τραπεζικο λογαριασμο!Κοριτσια μου(και αγορια)αν διαβασετε λιγο πιο ηρεμα και προσεχτικα τα μειλ και τα αρχεια που σας στειλαν σας τα λεει μεσα ολα πολυ αναλυτικα!Inaath ειδα το μειλ σου :)

Εri check your email!δε ξερω γιατι αλλα δε μπορω να σου στειλω εδω προσωπικο μνμ

Οντως παιδια ειναι πολυ αναλυτικα αυτα που λενε απλα δεν ξερω αν ολοι ειχατε την ιδια απορεια: Ta Transfer Receipt ειναι στα ελληνικα και στα αγγλικα , πρεπει να μεταφραστουν???

Καλημέρα Maryfly :)
Αν εννοείς την απόδειξη που σου έδωσε η τράπεζα για το έμβασμα, την στέλνεις ως έχει. Πριν λίγο την έστειλα κι εγώ και ήταν ok, μου απάντησαν άμεσα!
Καλημέρα και σε όλους! :D

κορίτσια στο accomodation agreement εμένα έχει 2013 αντί για 2014.Εσας?

Κι εμενα 2013 λεει , εγω το διορθωσα σε 2014 κ ηταν οκ, μου απαντησαν