Όποιος γνωρίζει κάτι σχετικά με το θέμα μιλίων στην ΒΑ ας βοηθήσει:
Την περασμένη Πεμπτη γράφτηκα στο ff πρόγραμμα της ΒΑ, τη μέρα που αναχωρούσα.Άρα το σκέλος ATH-LHR δεν έχει καταγραφεί για να περαστούν τα μίλια. Στο αεροδρόμιο δεν ξέραν να μου πουν αν μπορώ να δώσω το reg. number, ενώ είχα ήδη κανει τσεκ-ιν, για να περαστούν τα μίλια (ρώτησα την κοπέλα στο Executive Lounge!)..Φθάνοντας στο LHR, ο τύπος στο Travelex που αλλάζεις χρήματα με ρώτησε εάν έχω κάρτα γιατί μαζεύεις πόντους με τη συναλλαγή στα ομώνυμα γραφεία, ανάλογα πάντα το ποσό. Τουδωσα τον αριθμό μου, στην αρχή το πέρασε λάθος,μετά το διόρθωσε και στην αποδειξη γράφει ότι σαν BA Executive Club member έχω κερδίσει 539 πόντους. Όταν μετά από λίγες μέρες έκανα log-in με τον αριθμό μου στο σάιτ της ΒΑ, δεν είδα πουθενά ναχω τα points από την Travelex(να φανταστώ ότι είναι tier point?)..Επιστρέφοντας σήμερα, στο LGW μου πέρασαν τα μίλια από το σκέλος LGW-SKG και μουπαν για τα υπόλοιπα να δω στην ιστοσελίδα. Στην ιστοσελίδα έχει κάπου που λεει να διεκδικήσεις μίλια από ταξίδια που δεν έχουν περαστεί, αλλά με τους πόντους της Travelex τί γίνεται? Αυτά δεν ξέρω εάν και πως γίνεται να τα διεκδικήσω on-line,ούτε στο customer service στο Gatwick ξέραν ακριβώς, ούτε το προσωπικό στο αεροπλάνο ήξερε..Μπορεί κάποιος να με βοηθήσειπάνω σαυτό; Έχω κρατήσει και το boarding pass του ATH-LHR και την απόδειξη από την Travelex που αναγράφει τον αριθμό μου και τους ΒΑ πόντους που υποτίθεται κέρδισα..