British Airways στην Θεσσαλονίκη

Το τελειο θα ειταν να εφευγε βραδυ απο Λονδινο Χηθροου και να εφτανε π.χ. 2330 στη Θεσσαλονικη, να διανυκτερευε και να αναχωρουσε το πρωι κατα της 7, και φυσικα καθημερινα. Θα επερνε και πολλους για ανταποκρισεις αλλα δεν το αποφασιζουν. Το εχω συζητηση με την κα Stier σε μια εκδηλωση, και μου ειπε οτι το ζηταει χρονια τωρα απο τα κεντρικα της ΒΑ για να γινει καθημερινο το δρομολογιο απο το Χηθροου αλλα δηστυχως, οπως λεει, δεν ειναι τοσο ανοιχτομυαλοι οι γραφιαδες.

Kαι εδώ με βρίσκεις 100% σύμφωνο και ομοϊδεάτη :thx: ..Νομίζω ότι το LGW δεν έχει νόημα για την ΒΑ,μπορεί άνετα να το σηκώσει η U2..Aπλά τώρα πια δεν ξέρω κατά πόσο λόγω οικονομικής κρίσης και δεδομένου ότι η αγορά της Θεσ/νίκης ήταν πάντα πιο αδύναμη στα yields στην C Class,εάν θα άντεχε..Αφού μας άφησε κι η LX που πάντα είχε κόσμο στη Biz..Και με τον ανταγωνισμό από FR,U2..Βεβαια το δίκτυο της ΒΑ είναι τεράστιο και πολυποίκιλο,καλύτερο θα έλεγα απ΄τη LH, ειδικά σε ότι αφορά την αγορά USA/Canada..Tι να πω τόσα χρόνια--στα καλά χρόνια--θα μπορούσε να έχει εδραιωθεί.Εδω ανοίξαν για JMK/JTR..και δεν τολμάν για SKG.. :(

Έχω την εντύπωση ότι – λόγω κρίσης και χαμηλής ζήτησης στην Ελλάδα – όλες οι εταιρίες σκέφτονται πλέον κυρίως τις ανάγκες των ξένων τουριστών. Που δεν τους νοιάζει και τόσο εάν η πτήση είναι καθημερινή ή όχι, που ένα ωράριο που να φτάσει αργά το βράδυ στην Θεσσαλονίκη και φεύγει νωρίς πρωί δεν τους βολεύει…

Και για μένα η πτήση της LX ήτανε ιδανική, αλλά φαντάζομαι ότι ο Ελβετός τουρίστας είχε άλλη άποψη. Και τώρα τον Ιούλιο και Αύγουστο και η LX θα έχει ωράριο μέσα στην ημέρα (αν και το θεωρώ πολύ θετικό ότι μια εταιρία όπως η Swiss θα έρθει ξανά στη Θεσσαλονίκη).

Γνωριζει κανεις εαν γινει φετος παλι τοcharter απο Heathrow που υπηρχε περσι Σαββατο απογευμα? Ξερω για Λημνο, Κω, Ροδο και Ζακηνθο, η Θεσσαλονικη?

Απόσο ξέρω όχι...Παρόλο που την έχουν κρατήσει στο σάιτ του Θωμά Μάγειρα απο περσι,εντούτοις δεν βγάζει πτήσεις όπως στους άλλους ελληνικούς προορισμούς, δυστυχώς.. :(
Εκτός αν κάτι αλλάξει στα συμβόλαια κ τις κρατήσεις με τους ΤΟ που φέρνουν κόσμο Χαλκιδική,παρόλο που φτάνουμε στο Μάρτιο...Το κενό πάντως θα το συμπληρώσει τον Αύγουστο η FR με 2 daily τα σάββατα και η Easy που έβαλε πτηση Σάββατο πρωί..Συν την κλασικη της ΒΑ..