Μπορώ να γίνω επαγγελματίας πιλότος;

• Thread starter Thread starter Dealer
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Βλεπω οτι ακουγεται αρκετα η Αερολεσχη Αρκαδιας..ειναι λογω των τιμων ή της ποιοτητας εκπαιδευσης?
Για την Αερολεσχη Μεσογειων που πεταει και απο Τατοι(πιο κοντα μου απο Μεγαρα) ποια γνωμη εχετε?προσωπικες αποψεις δεκτες!

ANTONAKIS96":eaqm065p said:
απο οσα εχω διαβασει εδω μεσα και εχω συγκρινει αποψεις αυτο ειναι το καλυτερο...ελλαδα για ppl kai μετα αμερικη πλευρα για επαγγλεματικο..ακομη βεβαια το ψαχνω μηπως υπαρχει κατι που δεν ξερω...παντως οσον αφορα το χρημα θα δυσκολευτω πολυ οποτε αλλον ενας λογος για αμερικη... :!:
Δεν είναι και τόσο χαοτικές οι διαφορές στις τιμές Ευρώπης-Αμερικής αν υπολογίσεις και το κόστος της μετατροπής από FAA σε JAA.Πάλι βέβαια λιγότερο βγαίνει αλλά μην φαντάζεσαι και τρελές διαφορές.
Επιλέγουμε όμως Αμερική για την πολύ καλύτερη ποιότητα εκπαίδευσης και τις πολύ περισσότερες ευκαιρίες εργασίας : )

z_pilot σιγουρα ειναι και η ποιοτητα εκπαιδευσης ενας κυριος λογος που επιλεγουμε αμερικη αλλα οπως και να εχει και μαθαινεις καλυτερα και πληρωνεις λιγοτερα εστω και αν αυτα ειναι 10.000 λιγοτερα...

Flightinstict":gopowjit said:
Εγω θα προτεινα να ξεκινησεις σε μια μικρη αερολεσχη στην Ελλαδα (πχ Αρκαδιας) που πεταει και απο Αθηνα (Μεγαρα) με το ερασιτεχνικο και το build up και στη συνεχεια για το επαγγελματικο Αμερικη.

Είναι αλήθεια ότι η συγκεκριμένη "λύση" ακούγεται συχνά και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αφού οι ώρες βγαίνουν πιο φθηνές στην Αμερική ούτως η άλλως γιατί να μην πάει κάποιος στην Αμερική και να ξεκινήσει από το μηδέν?

αυτην την ερωτηση θα την εκανα και εγω...επισης θα ηθελα να ρωτησω γενικα πιο ειναι το κοστος σε μια σχολη στην αμερικη..

dzografi":1qr2rr49 said:
Flightinstict":1qr2rr49 said:
Εγω θα προτεινα να ξεκινησεις σε μια μικρη αερολεσχη στην Ελλαδα (πχ Αρκαδιας) που πεταει και απο Αθηνα (Μεγαρα) με το ερασιτεχνικο και το build up και στη συνεχεια για το επαγγελματικο Αμερικη.

Είναι αλήθεια ότι η συγκεκριμένη "λύση" ακούγεται συχνά και θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: Αφού οι ώρες βγαίνουν πιο φθηνές στην Αμερική ούτως η άλλως γιατί να μην πάει κάποιος στην Αμερική και να ξεκινήσει από το μηδέν?

γιατί απλά στην αμερική έχεις να πλερώνεις διαμονές,αεροπορικά πηγαινελα ελλάδα,φαγητά,αμάξια και τα ρέστα.ενώ αν κάτσεις ελλάδα,μένεις και τρως στο σπίτι σου,έχεις πιθανόν το αμάξι σου και πάει λέγοντας.επίσης,δεν είναι για όλους εύκολο να πάνε σε άλλη χώρα.ειδικά αν έχουν οικογένεια ή σταθερή δουλειά στην ελλάδα.στην τελική,ίσως τα λεφτά σου βγουν περίπου το ίδιο αλλά το θέμα είναι το πόσο το κυνηγάς το επάγγελμα.

tolisshow ξερω οτι το κοστος ειναι λιγοτερο στην αμερικη...γνωριζεις για ποσο λιγοτερο μιλαμε?

Το κοστος της εκπαιδευσης αυτο καθε αυτο ειναι λιγοτερα κατα περιπου 15.000 , αν προσθεσεις την διαμονη και το conversion και ολα τα συναφη να υπολογιζεις περιπου τα ιδια με της ελλαδος

ευχαριστω πολυ... :)